dayanamıyorum din sacimi yoldum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Ben bir yıldan fazladir biriyle çıkıyordum çok seviyordum onu hep kocam olarak gördüm o da beni seviyordu her dk beni arat sorardi hediyeler alırdı çok severdi hep mutlu etmek isterdi ama öfke problemi vardı ve beni çok kıskanır di faceden biri önceden konuştuğum çocuk özledim diye mesaj atmisti onu görünce beni yolda tartakladi ve bağırdı sonra affettirdi kendini baristik bi hafta önce ayrılmıştık tamam dedim kabullen dim sonra yine mesaj attı seni çok seviyorum sen benimsin falan dedi yine aklımı karıştırdı sonra da ben biriyle tanısicam evlenicem falan dedim beni engelledi her yerden uzak dur Dedi kızlar çok kötüyüm ben onu unuta mi yorum nolur yardım edin

Kızlar neye yardım etsin arkadaşım ?

Tartaklanırken bir iki tekmemi atsınlar adama yoksa bu kabustan uyanın diye sizi mi çimdiklesinler ?

Bu tartakçı abinin ağzından duyup duyacağınız en hayırlı sözü duymuşsunuz zaten '' Uzak Dur !'' demiş , dikkate alın .

Ben bu şiddete meraklı insanları anlamıyorum gerçekten. Hoşuna mı gidiyor dayak yemek, tartaklanmak. Sen hayvanmısın da seni dövmesine izin veriyosun. Hayvanlara bile zarar verdiklerinde kendini korumaya çalışıyor ısırıyor sen ise üzgünüm unutamıyorum diyorsun. Dayağın hiç bir açıklaması olamaz. Şimdiden böyleyse evlendiğinde ne olacak bu kafayla buraya daha çok konu açarsın.

Kacc, ayakların totona vura vura kac diyecekdim ki, o amip gitmiş sen de unutamıyormussun. Vay be...
Ne diyelim.

Nasil evlenmeden koca gibi goruyorsunuz anlamiyorum ayrilincada dunyaniz alt ust oluyor nice evliler kocam gibi gormuyorum diyo mesela neyse eger ofke problemi varsa barismayin sevgi herseyi halletmiyo malesef

tartaklamış ya, öldüresiye dövmemiş daha dur! Seni seviyor ki şiddet uyguluyor zaten.

Ay siz canınızı sokakta mı buldunuz ya? Nasıl sinir oluyorum böyle kadınlara! Off sinir oldum!

bence git barış.
kocan olarak görmüşsün zaten.
sana müstehak.
yaş 15-16 falandır umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…