dayanamıyorum din sacimi yoldum

Nasil evlenmeden koca gibi goruyorsunuz anlamiyorum ayrilincada dunyaniz alt ust oluyor nice evliler kocam gibi gormuyorum diyo mesela neyse eger ofke problemi varsa barismayin sevgi herseyi halletmiyo malesef
Aynen ya
Ben kocami bile kocam olarak gormek istemiyorum askim sevgilim canim demek istiyorum ki sogumayayim

Kendinin değerini bil. Eger sen kendi kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez.

Baban annene şiddet uyguluyor muydu?
Neden bu durumu bu kadar normal karşıladığını analiz etmeye çalışıyorum da...

Git adamdan özür dile haksızlık yapmışsın ona !!!
Aşkım ne yaparsan hakkın ama dön bana de,

Eski sevgili mesajı bu kadar hiddet yarattıysa senin nikahsız kocaya !
Yarın aynı evi paylaşınca şiddetin kralı yolda

Ne bilim anlamıyorum hani bu erkekler tartakladığı zaman nasıl bir zevk alıyorsunuz ?
E adam başta göstermiş agresifliğini niye bile nile lades der insan
Mazoşist falanmısınız ?

YOL yakınken çıkar şu adamı aklından sende engelle gitsin
Bak saçını başını yolmaya başlamışsın toparla kendini yardım al

Tartaklamak mı ve hala barıştınız mı bu adamla pes. Uçarak uzaklaş bu adamdan dicem ama konu sahibinin aşktan aklı uçmuş sanırım

pardon ama neye yardımcı olabiliriz, git ayaklarına kapan ve barış sonra da 3. sayfa haberlerine çık dayak yiyen kadın olarak, tövbe yarebbim yaa.
kız kurtulduğuna dua et.
hiç bir acı çekilemez değildir, insanlar eşlerinden ayrılıyor çocuklarını kaybediyorlar. evet acın taze nefes alamıyor gibi olabilirsin ama zaman ilaçtır gün geçtikce acısı hafifler.
unutma arkadaşım ölüm acısı bile günü geldiğinde yerini serinliğe verir, evet hep üzülür ağlarsın ama ilk gün gibi yanmazsın !!!

seni tartaklayan bi adamı neden unutamıyorsun anlamadım..?
sana değer veren birisi olsa bunu zaten yapmaz , he sana değer vermiyorsa da senin onunla işin olmasın bence..

Konudan bir tek ben bir şey anlamamışım ,tebrikler bana
Şimdi çocuk kızı tartakladı okey sora barıştılar tamam ama sora kız neden başka biriyle evleniyorum ben dedi sonra neden çok kötü oldu.
Bızt bızt.

Erkeklerin yeni trendi bu sert ve maço görün tartakla özel olduğunu hissettir ! Siz kendinizi bu kadar değersiz mi buluyorsunuz ? Tartakladığı gün bu işi bitirmeliydiniz !

Hayırsşimdidaha iyiyim kkızlar kendimi mutlu bile hissetmeye başladımne soyleseniz hhaklısınız babam vefat eti onu özlüyorum yalnızım belki de bu yüzden böyleyim="lou salome, post: 44746637, member: 656999"]Kendinin değerini bil. Eger sen kendi kıymetini bilmezsen başkası hiç bilmez.

Baban annene şiddet uyguluyor muydu?
Neden bu durumu bu kadar normal karşıladığını analiz etmeye çalışıyorum da...[/QUOTE]
Hayir

Pesimi b
irakPesimi biraksin diye yazdim evleniyorum dedim ama o da oyle uzak dur diyince kabullenemedim

Bugün tartaklayan yarın uçan tekme atar ağzın yüzün dümdüz olur. Otur oturduğun yere

bu dayağın tadı bir başka herhalde, yiyen bir daha istiyor.
ayrıca nikahınız olmayan (resmiyette) bir adamı nasıl kocanız olarak kabul ediyorsunuz?

Barışmak için uğraşma zaman yaralarını sarar unutursun.
Senin için hayırlısı bu bence dayakçı kocan mı olsun istiyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…