dayanamıyorum din sacimi yoldum

Anlamadım ben yahu face şifrenizi vermişsiniz bir de birisi özledim mesajı atınca silmiyorsunuz sevgilinizin bildiğini bile bile ayrıca da tartaklamasına ses çıkarmadığınız gibi kabul edip barışıyorsunuz. Hadi barıştınız tamam kaybetmek istemediğiniz adama durup dururken neden evlenicem başka biriyle diyorsunuz dediniz madem engelledi diye niye ağlıyorsunuz yani bırak gitsin alla alla bu adam sizi şimdiden tartaklıyorsa evlenince neler yapar?

Biz şiddete karşıyız dedikçe bunlar şiddeti daha çok uygulamaya başladılar. yol yakınken vazgeç

Bir yildir "ciktigin" birini koca olarak gormek nedir ya... Neyin arayisindasiniz, neyin kafasindasiniz anlamiyorum ki. E iyi ya, dayakci kocandan 1 yilda bosanmasiz, masrafsiz kurtulmussun iste.
Cok ozleyeceksen yalvar, yakar baris yine. Koca koca insanlara "aa dovuyorsa hep dover, aman geri gitme, seni sevse dovmez" vs yazmak da istemiyorum. Bunu sizin akil etmeniz lazim artik ya. Cok merakliysan adama don herife, biz ne yapalim burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…