- Konu Sahibi sindrellaa
-
Geçmişi nasıl değiştirebilceksin ki
bende diyorum ama aklımdan çıkmıyor dio sende yaptın aynını dedim evet ama o aklımdan çıkmıo sen benim karım olucaksın dio beni artık sevmiyormu
Çok mu büyük bişey yaptın ki unutamayacağı kadar?
Eğer öyleyse bile herkes hata yapar sen de yapmak istemezdin ki böyle bişey
Sana söyliceğim tek sey var bence yol yakınken bitir bu ilişkiyi (demek çok kolay seviyorum ben diyosun şu an farkındayım ama sanırım tek çıkar yol bu en azından bence)... Çünkü gördüğüm kadarıyla üzülen hep sen olucaksın.. nişanlın senden bayağı bir soğumuş anlattıklarına göre ve şu an askerde senden birkaç aydır ayrı buda ilişkiden dahada soğumasına sebep oluyor çünkü zaman geçtikçe sensizliğe alışıyor ve düşünceleriyle duygularıyla başbaşa kalıyor , ayrıca ilerde ilişkiniz evlilik boyutuna geldiğinde yada evlendiğinizde bu durum hep senin kafana kakılacak sevgili nişanlın tarafından ve sen yine şu an olduğu gibi hep kendini helak etmeye mahkum kalıcaksın.. Tek hata görüyorum sende gerçi bilmiyorum olayı ama önceki çıktığını falan söylemeseydin daha iyi olurdu gibi duruyor , birde bir önceki çıktığınla uzun bir ilişki yaşadıysan yani yıllar süren bir ilişkin olduysa.. erkekler direkt kafalarından şunu geçiyor böyle bir durumda '' benden önce bilmemkaç yıllık bir ilişkisi olmuş bu ilişki içerisinde çok fazla ileri gidilmese bile bi elele tutuşma bi öpüşme bi duygusal yaklaşım muhakkak olmuştur'' olmamış olsa bile bir erkek gözünde bu böyle (abimden biliyorum bu durumları ben çünkü her çıktığıyla bu problemleri yaşıyor) ve doğal olarak şu an onunda beynini bir kurt kemiriyor erkek felsefesi hep şöyledir '' ben erkeğim erkeğin namusu olmaz erkek istediği gibi istediğini yapar onunla bununla takılır ama kadının namusu vardır ve her ne olursa olsun İLK ERKEĞİ BEN OLMALIYIM '' sözlündeki düşüncede bu işte.. ben yine diyorum bu ilişki ilerlese bile evlilik olayına kadar pek sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü senin erkeğin çok detaycı bazı erkekler kabullenebilir ama %90'ı ilk olmak ister.. seninkiside kabullenemeyenlerden ve hiç kabullenemeyecekmiş gibi gözüküyor.. yinede allah yardımcın olsun herşey sana kalmış.. Keşke önceki ilişkini söylememiş olsaydın o zaman herşey daha farklı olabilirdi.. Dediğim gibi iyi düşün taşın, ilersini düşün kendini düşün ona göre karar ver derim ben... Ya yol yakınken dönüceksin bu sevdadan yada olabilecek herşeye katlanıcaksın...
Sana söyliceğim tek sey var bence yol yakınken bitir bu ilişkiyi (demek çok kolay seviyorum ben diyosun şu an farkındayım ama sanırım tek çıkar yol bu en azından bence)... Çünkü gördüğüm kadarıyla üzülen hep sen olucaksın.. nişanlın senden bayağı bir soğumuş anlattıklarına göre ve şu an askerde senden birkaç aydır ayrı buda ilişkiden dahada soğumasına sebep oluyor çünkü zaman geçtikçe sensizliğe alışıyor ve düşünceleriyle duygularıyla başbaşa kalıyor , ayrıca ilerde ilişkiniz evlilik boyutuna geldiğinde yada evlendiğinizde bu durum hep senin kafana kakılacak sevgili nişanlın tarafından ve sen yine şu an olduğu gibi hep kendini helak etmeye mahkum kalıcaksın.. Tek hata görüyorum sende gerçi bilmiyorum olayı ama önceki çıktığını falan söylemeseydin daha iyi olurdu gibi duruyor , birde bir önceki çıktığınla uzun bir ilişki yaşadıysan yani yıllar süren bir ilişkin olduysa.. erkekler direkt kafalarından şunu geçiyor böyle bir durumda '' benden önce bilmemkaç yıllık bir ilişkisi olmuş bu ilişki içerisinde çok fazla ileri gidilmese bile bi elele tutuşma bi öpüşme bi duygusal yaklaşım muhakkak olmuştur'' olmamış olsa bile bir erkek gözünde bu böyle (abimden biliyorum bu durumları ben çünkü her çıktığıyla bu problemleri yaşıyor) ve doğal olarak şu an onunda beynini bir kurt kemiriyor erkek felsefesi hep şöyledir '' ben erkeğim erkeğin namusu olmaz erkek istediği gibi istediğini yapar onunla bununla takılır ama kadının namusu vardır ve her ne olursa olsun İLK ERKEĞİ BEN OLMALIYIM '' sözlündeki düşüncede bu işte.. ben yine diyorum bu ilişki ilerlese bile evlilik olayına kadar pek sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü senin erkeğin çok detaycı bazı erkekler kabullenebilir ama %90'ı ilk olmak ister.. seninkiside kabullenemeyenlerden ve hiç kabullenemeyecekmiş gibi gözüküyor.. yinede allah yardımcın olsun herşey sana kalmış.. Keşke önceki ilişkini söylememiş olsaydın o zaman herşey daha farklı olabilirdi.. Dediğim gibi iyi düşün taşın, ilersini düşün kendini düşün ona göre karar ver derim ben... Ya yol yakınken dönüceksin bu sevdadan yada olabilecek herşeye katlanıcaksın...
bundan 2 ay önce gelmişti ve inanılmaz soğuktu önce askerde ondandır dedim ki kendide orda beni çok sıkıolar falan dayanamıyorum diyordu bugün söyledi hep o davranışlarım bu yüzdendi die. tabi insan hayatını bu şekilde geçirmek istermi istemez bi çaresi varsa bulalım diyor sanki benimle dalga geçiyor sevgimi kullanıyor. kendimi aynen kullanılmış gibi hissediyorum ben bu kadar değer verirken onun bana sen rahatsın demesi o ilkti ulan senide sevdim işde nişanlandım seninle evlenicem bunu düşündümde böyle davrandım işde. çok aşşağılanmış hissediyorum
bence direk ara eger bu boyle olacaksa de bir bir içindekileri anlat ayrılmak istiyorumde , eger tamam der ve seni kaybetmekten korkmuyosa zaten onun kafasında herşey bitmiş demektir. bitiş ne kadar hızlı olursa sende o kadar erken toparlanırsın. onunda ilişkileri olmuşsa kendi yaptıgı kadarını karşıdakininde yapma hakkı vardır kabul etmek zorundadır . madem unutulmucak şeyler kendiside yapmasaymış. sen canını sıkma tatlım bence daha fazla sürünüp acı cekme direk ara cesaretini topla konuş sakın duygularını yenilme
bence direk ara eger bu boyle olacaksa de bir bir içindekileri anlat ayrılmak istiyorumde , eger tamam der ve seni kaybetmekten korkmuyosa zaten onun kafasında herşey bitmiş demektir. bitiş ne kadar hızlı olursa sende o kadar erken toparlanırsın. onunda ilişkileri olmuşsa kendi yaptıgı kadarını karşıdakininde yapma hakkı vardır kabul etmek zorundadır . madem unutulmucak şeyler kendiside yapmasaymış. sen canını sıkma tatlım bence daha fazla sürünüp acı cekme direk ara cesaretini topla konuş sakın duygularını yenilme
Canım benim askerlikle alakalı bişi değil bu durum benim sözlümde şu an asker ve evinden ailesinden benden hiç ayrılmamış biri olarak onun delirmesi gerekiyor o halde şu durumda.. ama benimle her telefonda konuştuğunda yada her geldiğinde orada kötü birşey olsa bile bana hiç yansıtmıyor.. aşkım bitanem seni çok özlüyorum çok seviyorum diye yaklaşıyor hatta ben çoook fazla agresif bi insan olduğum için bazen ister istemez askerde olmasına ragmen bağırıp çağırıyorum o alttan alıyor olsun benim aşkım sinirli napalım diyor kiii bu durumu benim yapmam lazımken o yapıyor...Senin demene göre şu an bizim çoooktan ayrılmış olmamız gerekirdi.. Yani askerliğe bağlama olayı seven adam askerdeyken daha çok bağlanır diye düşünüyorum... kendini aşağılanmış hissediyorsun çok normal bir duygu çünkü nişanlın tarafından aşağılanıyorsun zaten... nişanlının aklında birsürü soru işaretleri var şu an ve bu olayı üstünden atması mümkün değil dediğim gibi en büyük hatalı sensin ondan önceki ilişkini söylemmemeliydin gerekirse yalan söyliceksin ama erkek milletine güvenip hiç birşeyini anlatmıcaksın böyle her seferinde yüzüne vurur işte, sende kendini kahreder durursun.. Bence hiç çare arama direkt ilişkiyi bitir gitsin.. Senin onu sevdiğine adı gibi emin ve senin sevgini kullanıp üstüne geliyo diye düşünüyorum.. Bence onunla ilk konuştuğunda '' ben daha fazla katlanamıcam sen hep beni bir önceki ilişkimle yargılıyorsun ve ilişkimiz nereye kadar devam ederse etsin hep yargılamayada devam ediceksin ben duruma katlanamıyorum ayrılmak istiyorum İnsallah istediğin gibi birini bulursun '' de bitir ilişkiyi.. Bakalım bu devirde koklanmamış bir gül bulabilecekmi?? Hangi devirde yaşadığını zannediyor bilmiyorum , artık şimdiki kızların 12-13 yaşında sevgilileri oluyor ve ufacık şeyler bile resmen görüyoruz öpüşüp koklaşıyor, afedersiniz ama bu devirde ''kız oğlan kız'' bulmak bile bu kadar zorken Seninkisi resmen bulmuşta bunuyor.. Bence uzatmaya gerek yok ya seni deniyor bu sabrını falan zorluyor yada derdi senin isteğinle ayrılmak.. Bence istediğini yap bitir ilişkiyi gitsin derim..
ya ilk başladığımızda bende yaptım böyle şeyler demişti ama artık yapmadım diyo yemin ediyo. geldi ilk iyiydi sonra bişi oldu orda bide tanıdıkların yanında bana el gibi davrandı sanarsın askerlik arkadaşım yani ne biliim herkes askerlikten o diyo gelince geçer geçmezse yapıcak bişi yok diolar ama benim sabrım kalmadı beni aşşağılamalarına dayanamıyorum artık önceden hiç böyle değildi yumuşacık adam gitti yerine çok farklı biri geldi o hiç ayrılık faln demiyor ama zaten dedikleri nereye gidiyorki benim onu bırakmamı mı istiyor yani üstü kapalı daha önce bi kaç denemesi olmuştu sonra denedim seni falan dedi ama bu kadar da olmaz herhalde bende insanım ya
Wallahi çok tuhaf birisi gerçekten nişanlın.. Dengesiz mi desem tutarsız mı desem ne diyim bilmiyorum , denedim seni ne demek yaaa anlamıyorum neyi kimi deniyorsun sen?? Çok acaip gerçekten çoook acaip.. Hayır anlamadığım olay şu karşımdakinin hiç el değmemiş birisi olmasını istiyorsam ben şayet kendiminde sütten çıkma ak kaşık olmam lazım.. Ayrıca onun taktiğini sende uygulayabilirsin diye düşünüyorum madem benim bir önceki ilişkim senin aklına takılıyor , benimde senin benden önceki yaşadıkların aklıma takılıyor.. neticede bende senin düşündüğün gibi erkeğimin ilki olmak isterim şeklinde onun silahıyla onu vurabilirsin... Bilmiyorum gördüğüm kadarıyla sen pek ayrılma taraftarı değilsin madem öyle sende onun gibi yap derim.. Senden önce onun hayatında olan ilişkilerini sür öne aklıma geldikçe rahatsız oluyorum de kafama takılıyor de bence bu şekil davran biraz...
Hayır, şimdi bana küfrettireceksiniz burda. Yorum hakkım yüzüne ...
Bu senin sevgilin var ya, beni çooook sinirlendirdi. Merak ediyorum gerçek anlamda "el değmemiş" kız kaldı mı?
Ben 21 yaşındayken ilk sevgilim oldu. Ve bizde birbirimize dokunduk sonuçta. Birazcık bişiler yaşadık.
Benim tecrübesizliğimden kaynaklandı belki. Belki sevgimden ...
Evet pişman oldum. Napim... Ama hataydı.
Ben de hep derdim, işte ilerde sevgilim olunca her şeyi anlatcam bilsin. Aramızda yalan olmasın falan filan.
Ama şuan konunu okuyunca karar verdim. Kesinlikle anlatmayacağım. Çünkü anladım. Hak etmiyorlarmış.
Aynen ayrıl canım. Evlendiğinde senin burnundan getirecek bu. Emin ol.
Görsün gününü aptal !
Resmen yerin dibine sokmuş seni ya.. Aşağılamış.
Egomanyak ya... Valla bak, sırf egosundan yapıyor bunu. Sevgisinden filan değil. İLK OLMA EGOSUNDAN. SAHİP OLMA EGOSUNDAN.
merhaba daha önceki açtığım konuda da anlattığım bi derdim vardı benim kısaca anlatıyım nişanlım ondan önceki yaşamış olduğum ilişkimi kafasına takıyo şuan askerde daha önce fazla bişi yaşamadım ama o adamın sana dokunmuş olması kafamdan çıkmıyo didoevet bugün aradı 6gündür aramıyordu bugün aradı sordum neden aramadın die kartın yoktur gerçi aşkım düşünemedim falan dedim varmış oysa yoo vardı dedi ben şaşırdım kaldım ne aşkım ne sevgilim konuşurken adımı bile söylemedi 6gündür bunu düşünüyorum gözüme uykular girmiyor sana da söyledim bu derdimi ama düzeltmiyorsun dedi ben kalakaldım ben ne yapabilirim ki uzaktan telefondan yanına gitmemi istemiyor yarın geliyim çarşın var konuşuruz dedim bissürü bişiler dedi. bende artık dayanamıyorum ben sana ne yapsam olmuo seviyorum ama senden hiç bişi göremiyorum dedim. geçir bunu diyo bişi dememi ve geçmesini beklio ya ne yapabilirim kızlar artık dayanamıyorum derdimi anlatamıyorum kimselere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?