dayanamıyorum kızlar :(

ben uzucu şeyler yazmayı sevmıyorum..
ama evlı olmamanız kolaylaştıracak yazılarımı..
askerde olan bır ınsan sevdıgını kolay kolay kaybetmek ıstemez (bana gore)
daha fazla bırşey yazmak ıstemıyorum..
vabalde almak ıstemem...

Sana şunu söyleyeyim evlendiğinizde de bu konu onun kafasında takılı olacağı için durup dururken nedensiz sana kötü davranacak ya da en ufak bir kavganızda bunu hep senin önüne getirecektir.Benden söylemesi bana kalsa beni ben olarak geçmişimle kabul etmeyecek bir adamla evlenmezdim.Hangi devirde yaşıyoruz çoğu insanın geçmişi var herkes birileriyle çıkıp ayrıldı öpüştü vs. sonra başkasıyla evlenildi bunlar çok normal.Sonuçta gerçek aşkı hemen ilk çıktığın kişide bulamazsın bulan yok mu var o da onların şansı.diğer türlü birileriyle çıkıyorsun mecburen sonra Allah karşına çıkarıyor sevdiğini.Aşık olan adam sevdiği kadını herşeyiyle kabul eder.Çünkü aşkın gözü kördür.

YANLIŞ ANLAŞILMA İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM YANLIZ SÜREKLİ BİR ÇOK KİŞİ ASKER OLDUĞU İÇİN VS. YAZMIŞ BENİM ORADA ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEY TAMAMEN ASKERLİKLE İLGİLİ OLMADIĞI , ONUN İÇİNDE SÖZLÜMDEN ÖRNEK VERMEK İSTEDM O DA ASKER OLDUĞU İÇİN VE AYRICA 2 DEFA ÖRNEK VERDİM HER YORUMUMDA YAZMADIM VE YERİ GELDİĞİ İÇİN YAZDIM... DURUP DURURKEN AYYY SİNDİRELLA SENİNKİ ŞÖYLE BAAK BENİMKİ ŞÖYLE YAPIYOR BÖYLE YAPIYOR VS. DE DEMEDİM.. BENDE İSTEMEM HAYATIMDA OLANLARI ANLATMAYI NİSPET YAPAR GİBİ HELEKİ ŞU DURUMDA AMA DEDİĞİM GİBİ AMACIM SADECE ÖRNEK VERMEKTİ.. HELEKİ İLİŞKİME GIPTA EDİLİPTE NAZAR DEĞMESİNİ HİİÇ HİİÇ İSTEMEM (AMAN ALLAH KORUSUN YAA) NETİCEDE ZOR DURUMA DÜŞECEK OLAN O DURUMDA BEN OLURUM AMA DEDİĞİM GİBİ AMACIM NİSPET KESİNLİKLE DEĞİL SADECE BİR ÖRNEKTİ...

Ne saçma birşeydir bu yaa. Valla ne desem bilemedim canım. Bu erkeklerin dertleri nedir böyle. Geçmiş geçmiştir bundan ona ne. Sen onun geçmişiyle ilgili böyle bir yorum yapsaydın eminim katlanmazdı bile...

at gözlüğüyle bakıyor etrafa sanırsam onun olmamışmiki olmuştur illaki insanın geçmişinde yaşanmış bitmiştir elelede tutuşursun öpüşürsünde ondan önce yaşanmış şeyler onu ilgilendirmemesi lazım ondan sonrası gelecek bence daha önemli o bunu bahane ediyor yada askerlik psikolojisi bilemicem ama sevdiğinide pek sanmıyorum hayır sana dokunduğunu hazmedemiyor sonuçta onunlayken olan bişey değil ondan öncesi o senden önce kimseye dokunmamışmı bence yol yakınken ayrılki bunun sonu bence yok bunu kafasına takan birisiyle mutlu olabilmen ihtimali az hiç sevgilisi olmamış birini nerden bulucakmış

tabii ki sen de doğru söylüyorsun ama ben zaten askerde olduğu için bunları yapması doğaldır demedim, ayrıca askerlik buna sebep olmaz ama bunalıma girmiş olabilir diye söyledim. hala daha evet askerliğin gerçekten çok sıkıntılı zor bir süreç olduğunu ve çoğu askerin bundan etkilendiğini düşünüyorum ve biliyorum. sırf askerlik yüzünden intihar eden insanlar var askerlik psikolojisi neymiş diyorsunuz. ben iki taraflı da düşünmeye çalıştım, evet yaptıkları askerde olduğu için aklanamaz ama bunu da gözardı etmem ben. kız kaç senesini verdi kim bilir, şimdi aileler var ortada, ciddi bir adım var. nişanlısı tabii eminim de çok seviyordur, hadi ayrıl o zaman demeye benim gönlüm razı olmaz, iki taraflı düşünüp yapıcı olmaya çalıştım nişanlısını bırakmak istese zaten burda kimseye sormazdı. umarım hakkında hayırlısı olur.

hayır canım bnim tamam doğru olanı yapıyosun belki iki tarafı dengelemeye çalışıyorsun ama neticede bu konu açılmış ve ne yapmam gerekiyor diye de bi yardım istenmiş bende her yorumumda belirttiğim gibi sadece bu benim fikrim ama ilişkinin bitmesi iki taraf içinde hayırlı olacağı.. ben hala aynı görüşü savunuyorum, bu ilişkinin özellikle de çocuğun yaptıkları göz önünde bulundurularak yürür bir tarafı yok yani bitik bi ilişki zaten uzatmanın manası yok diye düşünüyorum... Tabiki herkezin yorumu farklıdır saygı duymak gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…