- Konu Sahibi sindrellaa
-
haklısın canım anneme 2 gün önce bu konuyu açtım tabi arada yüzük olduğu için üzüldü baya bekle bi askerden gelsin dedi.
nişanlımda yani hala nişanlım mı değilmi belli değil tabi gelince konuşuruz demişti bunu anneme dedim ama diğer dediklerini demedim napıyım o benim arkadaşım değil ki daha çok üzülmesini istemedim artık kafamda bitti herşey yüzüklerimide takmıyorum bi haftadır annem sadece bekle bi karşılıklı konuşun die ısrar etti o ise beni umursamıyor bile böyle bi adamı nasıl beklerim ben ya
selam sindrellaa yazdiklarini ve bütün cevaplari okudum bi hafta olmus konuyuda acali simdi ne yapmak niyetindesin neler düsünüyosun?? Annen bekle demis baban ne diyor yada kardeslerin veya cevren?? Onun ailesiyle görüsüyormusun?? Dahada arayip yazmadimi nisanlin??
2 gün önce ben aradım dayanamadım böle bekle bekle aramıyor bişi demiyor ortada kaldımgeldi tele önce annem konuştu nası davranıyor die bi konuşıyım dedi iyi dedim burda çık sıkıolar falan demiş sonra ben aldım işde kaç kere aradığımı falan anlattım arama demedim mi ben sana dedi ordan aramama kızıyodu askerler çıkıo dengesiz burdakiler diyodu ama napıyım aramıyor o günden beri kendimde değilim uyuyamıyorum dedim uyu dedi :S azarladı beni soğudum senden dedi artık böyle yaptıkça kötü oluyor ömür boyunca böyle mi olmak istiyosun dedi hayır dedim zaten o öyle tepkili olunca ben şaşırdım ağzımı açıp doğru düzgün konuşamadım bi insan bi anda nasıl bu kadar değişir anlamıyorum babama henüz konuyu açmadım annemin yüzünden sürekli gelsin 1 ay kaldı şurda sabret diyo anneysi ve kardeşiyle geçen hafta konuşmuştum normallerdi. dün sabah ve akşam telini orda açtı bana mesaj geldi açıldı hat die ama beni aramadı bile
ah su ask acisi gercekten insani uykusuzda acta susuzda birakir yani...ama seven bi insan bu kadar üzmez .. söylediklerinin kirici oldugunu bilmicek yastami??? insan sevdigine kiyabilirmi onun kalbini kirabilirmi senden sogudum demis sogumak ne demek yaw?? ya seversin ya sevmezsin!!!!!!! sogukluk ya bastan vardir ya yoktur bazen ilk ask kelebekleri ucusup gittiklerinde insanda bi bosluk olur, bi soguma hissi, yaptiklarinin göze batmasi, gecmisinin aklini kurcalamasi, ilerde anlasabilecekmiyiz bu hislerle korkusu olabilir...hatta bu asamada insanlar bazen istemeyerekte olsa karsisindakini kirabilir...suan nisanlinin yaptigi gibi..burada bence cözüm sende..nisanlisin öncedende böyle bisey olup üstesinden geldinizmi?? eger geldiyseniz kimin etkisi daha coktu??? sana simdi alttan al anlayis göster oda zamanla sana baglanacak diyemem ama bunu sen analiz edebilirsin sonucta nisanlisin ve onu az cok tanimissindir...bazen böyle seyler yasanir ve gecer gider, zamanla insar birbirinin degerini daha iyi anlarlar ve kopmaz bi bag olusur.. canim benim cok uzattim otur iyice bi düsün, hayat senin hayatin ama gelipte nisani o atacak olursa daha cok üzülürsün dimi??? yani terkedilen herzaman daha cok aci cekiyo...umarim hakkinda en hayirlisi olur..
bi düşüncem var yani böyle gitmez beni üzen bi adam bana saygı duysa bu kadar kötü konuşmaz hafta sonu yanına gitmek istiyorum tabi ondan habersiz aramıyo askerlik yaptığı yer zaten küçük bi yer bulabileceğimi sanıyorum sonrada konuşmak istiyorum eğer yine bana kötü davranırsa yüzüğü verip yoluma devam ederim ne kadar üzülsemde beni sevmeyen bi adamın peşinden koşmak bana çok ağır gelir
tüm yorumları okuyamadım ama çoğunluk ayrıl, seni aşağılamış felan diyor. bence sakın öyle şey yapma. nişanlın seni aşağılamak istemiyor, o amaçla yapmıyor. türk erkeklerinin çok çok ciddi bir bölümü evleneceği kızın hiç birşey yapmamış olmasını istiyor. sana şunu söyliyim, 3 küsür senelik erkek arkadaşım hala eski sevgilimi takıyor. her zaman elele mi tutuşurdunuz, birlikte ne yapardınız, her zaman görüşürmüydüz, telefonla ne kadar konuşurdunuz hep bunları soruyor. tabii ki özel mahrem şeyleri de sordu. yakın bir kız arakdaşımın 5 senelik sevgilisi hala taa lisedeki görüştüğü çocuğu soruyor kıskanıyor. bu biraz erkeğin kıskançlık düzeyiyle de ilgili. demek ki nişanlın kıskanç ve şimdi askerde de olduğu için bunalımda olabilir. buna takmıştır seni de göremiyor, karşılıklı konuşamıyosunuz içi rahatlayamıyordur. nişanlın zaten eski yaşadığın şeyleri bildiği halde seninle birlikte, seninle nişanlanmış. sadece askerde olmanın da verdiği sıkıntısıyla birleşmiş bu durum. ben de sevgilime diyorum, keşke hayatımda kimse olmasaydı ama o yaşlarda bunu kestiremezdim ki. hayatımda sadece senin olmuş olmanı çok isterdim, senin de sevgilin oldu ve bişeyler yaşadın ben de istemezdim yaşamanı ama hayatımda senin olacağını bilemezdim ki, o zamanlarda bunu kestiremezdim diyorum. o da hak veriyor tabii ki. ama içi rahat etmiyor o ayrı. ben de hala sevgilimin eski sevgilisini düşününce rahatsız oluyorum. tabii ki mantıklı düşüncek olursak vaktinde yaşanmış bitmiş, hepimizin yaşadığı gibi. ama insanın içi rahat olmayabiliyor. bence nişanlınla güzel güzel konuş, o zamanlar hayatımda senin olacağını bilemezdim, senin de sevgilin oldu benim de oldu de. ben de senin sevgilinden rahatsız oluyorum düşününce ama geçmişte yaşananları değiştiremeceğimi biliyorum de. ama sadece ben değilim de, bir şekilde herkesin sevgilisi oluyor geziyor tozuyor bişeyler yaşıyor. seninki bu malum konulara takılmış keşke anlatmasaydın canım. baştan beri anlatmamış olsan daha iyi olurdu, üstten geçiştirseydin keşke o mahrem konuları. bizler eşya değiliz ki kullandıkça eskiyelim yok ikinci el bilmem ne olalım, ki kullanılmış telaffuzu bile saçma. ama gel gör ki bunu erkeklere anlat. bence güzel güzel konuş, etrafında örnekler varsa nişanlının da tanıdığı onlardan örnek ver felan. bir de söyle, bunları düşünmen ve konuşmamız eskileri değiştirmez aksine bize ve ilişkimize zarar verir diye. nişanlına hak vermiyorum ama kendi sevgilimden de ve çevremden de biliyorum ama durum bu canım.
dürüstlükten kimse kaybetmez. kaybedeceksen de dürüstlüğünden kaybet onu. ne yani yalan mı söyleseydin.
biz alışmışız içinde bulunduğumuz toplumdan. erkek yaparmış edermiş falan filan.. ama kadın yapamazmış. ops ! orada duracaksın işte. sormazlar mı adama "sana mı kaldı ?" diye. böyle diye diye biraz daha toparlandı bence toplum. hala sert olan kesim var ama yine de eşitliğe adım adım gidiliyor. ve nişanlın da bunun farkındadır. lakin onun durumu başka. kendini onun yerine koyarak düşündün mü hiç, feminen olarak yaklaşmak istemiyorum. objektif olalım.
biz nasıl biliriz kadınları ? narin, hassas, zarif, sevimli.. o adam seni seviyor. buna emin olabilirsin. diyelim biriyle önceden birlikte oldun. şimdi nişanlının yerine geç ve o narin, hassas, zarif, sevimli kadını başkasının kollarında düşün ? o askerde, etrafında bir sürü erkek var ve bir çok erkek bir araya geldiklerinde birbirlerine neler anlatırlar tahmin edebilirsin. ya onların ballandıra ballandıra, kadının duygularını hiçe sayarak anlattığı şeylerin başrolünde olan kadını istemdışı da olsa sen olarak düşünüyorsa ? onun ne hale gelebileceğini tahmin edebiliyor musun ? sence seni sevmese bunu neden kafaya taksın ? yahu kızlar eşlerinizi başka bir kadınla hayal etsenize. ne kadar kötü bir hissiyat, seven kişi için. (allah korusun). şu birlikte olma, dokunma bilmem ne olaylarına bir kere de kadın erkek eşitliği vardır gözüyle bakmayın allah aşkına. zaten adam bana yardım et diyor, ona mantıklı bir açıklama yaptığında "dürüstçe", seni anlayacaktır. ve anlamak istiyor zaten. umarsız olma sadece. umarım bu yazıyı en yakın zamanda görürsün ve ayrılmazsın ondan. ve son birşey daha "gerekirse yalan söyleme, söyleme, asla yalan söyleme."
ben neden eşimi başka biri ile hayal edeyim ki....başka kimse yok sadece ben varım...geçmişi beni hiiiiiç ilgilendirmez ve ben neden artık söz konusu bile olmayan belki hatırlanmayan bişeyi düşünüp dertlenip ona da hatırlatayım....
erkelerin yapması gereken de bu...ben eşimin beni sevdiğini bildiğim müddetçe başka hiçbişey düşünmem kim, nasıl hikayeler anlatırsa anlatsın....
merhaba daha önceki açtığım konuda da anlattığım bi derdim vardı benim kısaca anlatıyım nişanlım ondan önceki yaşamış olduğum ilişkimi kafasına takıyo şuan askerde daha önce fazla bişi yaşamadım ama o adamın sana dokunmuş olması kafamdan çıkmıyo didoevet bugün aradı 6gündür aramıyordu bugün aradı sordum neden aramadın die kartın yoktur gerçi aşkım düşünemedim falan dedim varmış oysa yoo vardı dedi ben şaşırdım kaldım ne aşkım ne sevgilim konuşurken adımı bile söylemedi 6gündür bunu düşünüyorum gözüme uykular girmiyor sana da söyledim bu derdimi ama düzeltmiyorsun dedi ben kalakaldım ben ne yapabilirim ki uzaktan telefondan yanına gitmemi istemiyor yarın geliyim çarşın var konuşuruz dedim bissürü bişiler dedi. bende artık dayanamıyorum ben sana ne yapsam olmuo seviyorum ama senden hiç bişi göremiyorum dedim. geçir bunu diyo bişi dememi ve geçmesini beklio ya ne yapabilirim kızlar artık dayanamıyorum derdimi anlatamıyorum kimselere
tüm yorumları okuyamadım ama çoğunluk ayrıl, seni aşağılamış felan diyor. bence sakın öyle şey yapma. nişanlın seni aşağılamak istemiyor, o amaçla yapmıyor. türk erkeklerinin çok çok ciddi bir bölümü evleneceği kızın hiç birşey yapmamış olmasını istiyor. sana şunu söyliyim, 3 küsür senelik erkek arkadaşım hala eski sevgilimi takıyor. her zaman elele mi tutuşurdunuz, birlikte ne yapardınız, her zaman görüşürmüydüz, telefonla ne kadar konuşurdunuz hep bunları soruyor. tabii ki özel mahrem şeyleri de sordu. yakın bir kız arakdaşımın 5 senelik sevgilisi hala taa lisedeki görüştüğü çocuğu soruyor kıskanıyor. bu biraz erkeğin kıskançlık düzeyiyle de ilgili. demek ki nişanlın kıskanç ve şimdi askerde de olduğu için bunalımda olabilir. buna takmıştır seni de göremiyor, karşılıklı konuşamıyosunuz içi rahatlayamıyordur. nişanlın zaten eski yaşadığın şeyleri bildiği halde seninle birlikte, seninle nişanlanmış. sadece askerde olmanın da verdiği sıkıntısıyla birleşmiş bu durum. ben de sevgilime diyorum, keşke hayatımda kimse olmasaydı ama o yaşlarda bunu kestiremezdim ki. hayatımda sadece senin olmuş olmanı çok isterdim, senin de sevgilin oldu ve bişeyler yaşadın ben de istemezdim yaşamanı ama hayatımda senin olacağını bilemezdim ki, o zamanlarda bunu kestiremezdim diyorum. o da hak veriyor tabii ki. ama içi rahat etmiyor o ayrı. ben de hala sevgilimin eski sevgilisini düşününce rahatsız oluyorum. tabii ki mantıklı düşüncek olursak vaktinde yaşanmış bitmiş, hepimizin yaşadığı gibi. ama insanın içi rahat olmayabiliyor. bence nişanlınla güzel güzel konuş, o zamanlar hayatımda senin olacağını bilemezdim, senin de sevgilin oldu benim de oldu de. ben de senin sevgilinden rahatsız oluyorum düşününce ama geçmişte yaşananları değiştiremeceğimi biliyorum de. ama sadece ben değilim de, bir şekilde herkesin sevgilisi oluyor geziyor tozuyor bişeyler yaşıyor. seninki bu malum konulara takılmış keşke anlatmasaydın canım. baştan beri anlatmamış olsan daha iyi olurdu, üstten geçiştirseydin keşke o mahrem konuları. bizler eşya değiliz ki kullandıkça eskiyelim yok ikinci el bilmem ne olalım, ki kullanılmış telaffuzu bile saçma. ama gel gör ki bunu erkeklere anlat. bence güzel güzel konuş, etrafında örnekler varsa nişanlının da tanıdığı onlardan örnek ver felan. bir de söyle, bunları düşünmen ve konuşmamız eskileri değiştirmez aksine bize ve ilişkimize zarar verir diye. nişanlına hak vermiyorum ama kendi sevgilimden de ve çevremden de biliyorum ama durum bu canım.
tabii nişanlını en iyi sen tanırsın, ama sanmıyorum birinin ayrılmak için bunu yaptığını. askerlik süreci çok sıkıntılı ama onu biliyprum. benim sevgilim şuan askerde o da çok bunalıyor ben de çok bunalıyorum sürekli birbirimizde zıtlaşıyoruz ters düşüyoruz. allahtan kısa dönem. senin nişanlın uzun dönem mi kısa dönem mi umarım kısadır hem çok bunalmaz hem uzun sıkıntı çekmezsiniz. ama bence ayrıldık mı felan diye sorma, tamam otada bir sorun var ama ayrılık felan deyip üstüne gitme. olayların içinde olan sensin, umarım bu sıkıntılı süreci en az sorunla atlatırsınız.
2 gün önce ben aradım dayanamadım böle bekle bekle aramıyor bişi demiyor ortada kaldımgeldi tele önce annem konuştu nası davranıyor die bi konuşıyım dedi iyi dedim burda çık sıkıolar falan demiş sonra ben aldım işde kaç kere aradığımı falan anlattım arama demedim mi ben sana dedi ordan aramama kızıyodu askerler çıkıo dengesiz burdakiler diyodu ama napıyım aramıyor o günden beri kendimde değilim uyuyamıyorum dedim uyu dedi :S azarladı beni soğudum senden dedi artık böyle yaptıkça kötü oluyor ömür boyunca böyle mi olmak istiyosun dedi hayır dedim zaten o öyle tepkili olunca ben şaşırdım ağzımı açıp doğru düzgün konuşamadım bi insan bi anda nasıl bu kadar değişir anlamıyorum babama henüz konuyu açmadım annemin yüzünden sürekli gelsin 1 ay kaldı şurda sabret diyo anneysi ve kardeşiyle geçen hafta konuşmuştum normallerdi. dün sabah ve akşam telini orda açtı bana mesaj geldi açıldı hat die ama beni aramadı bile
erkeklerin çoğu eski erkek arkadaşı kaldıramıyorsa (ki bence çooook yanlış bir düşünce) onların sorunu....düzelmesi gereken onlar ve bence hiçbir kız bunun için üzülmemeli...yazık değil mi sana...gitsin kendine kendi gibi birini bulsun...sen fazla bile yaptın bence...
ben "seven herşeyi yapar, herşeye katlanır" a inanmıyorum...herşey karşılıklı ne yani ben seviyorum katlanıyorum da o neden katlanamıyor üstelik saçma sapan bişey...seven insanın hiçbirşey için bahanesi olmaz...kendinizi düşünün neyi bahane edip de uzaklaştınız şimdiye kadar çok sevdiklerinizden...
hep kızlar katlansın...kızlar erkekleri anlasın..onlar erkek böyle düşünür, aman askerdeler askerlik psikolojisi....ne çok bahaneleri var yahu...ben nişanlınızın tepkilerinden hiç hoşlanmadım hele son yazdıklarınızdan...sevdiğiniz için son bir kez bir adım atın ama bence daha fazla kendinizi üzmeyin...
bu mesaj çok alakasız olmuş sanırım demek istediğimi anlamamışsın..[/QUOT
söylemek istediklerimi bazen çoook dolaylı anlatırım ben ve bazen herkes anlayamaz canım...burada olduğu gibi...ne demek istediğin çok açık anlmamak imkansız da benim cümlelerim pek anlaşılamamış galiba...neyse çok önemli değil
hayır söylemeye çekiniyorum ama hani etkiliyicek bişi değil bana artık eskisi gibi davranmıyor el gibi konuştu ya ilk defa böyle olduartık hep böyle mi konuşcaz dedim bilmiyorum dedi sanki askerliği bitince gelip ayrılıcak gibi konuştu bitince gelirim konuşuruz dedi
söylemek istediklerimi bazen çoook dolaylı anlatırım ben ve bazen herkes anlayamaz canım...burada olduğu gibi...ne demek istediğin çok açık anlmamak imkansız da benim cümlelerim pek anlaşılamamış galiba...neyse çok önemli değil
Canım benim iyi diyorsun güzel diyorsunda bu sitede 100lerce asker sevgilisi asker sözlüsü asker nişanlısı hatta asker eşi var, ki bende bunlardan bitanesi olarak bu tarz bir durum hiç yaşamadım benim sözlümde aradığında çok zor uzak kalmak çok büyük sıkıntı askerlik bilmemne diyor dert yanıyor ama bana ters davranmıyor hatta ben çok agresif bi insan olduğum için çok kez kırıyorum onu ama resmen o askerde olmasına rağmen psikolojik olarak rahat olmamasına rağmen , olsun be benim aşkımda çok sinirli napalım ben aşkımı böyle kabul etmişim böyle seviyorum diyor konu kapanıyor.. Burada durum çok farklı diyorsun ki sevmeseydi istemeseydi kabullenmeseydi seninle nişanlanmazdı , kabullenen adam eskiyi unutan adam o parmağa yüzüğü taktıktan sonra geçmişi siler atar ve bir dahada telafuz etmez.. Kızın resmen canına okuyor her seferinde eskiyi yüzüne çarpıp duruyor sen nişanlınla otur konuş diyorsun sence konuşulacak bir şey kalmışmı ?? herif resmen aşağılıyor küçümsüyor yapılanları yüze vuruyor yani bu kadar VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs bi insan ve sen hala nişanlınla otur konuş vs. diyorsun.. Askerlik psikolojisi bambaşka olur bu şekilde olmaz, oldu be yap et kalp kır hergün ağlat sonra askerlik psikolojisi.. Başlarım öyle psikolojiye başlarım öyle aşkın ızdırabına benn.. hadi diyelimki devam etti bu ilişki evlenme boyutuna geldi evlenildi yuva kuruldu vs. vs. bu muhabbetler devam etmicekmi?? eskileri yüze vurmalar devam etmicek mi?? Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüse 1 dk. bile katlanmam gider direkt ailesine yüzüğü verir çıkar evime gelir rahat bir ohhh çekip bakarım önümdeki maçlara hiçte uğraşıp kendimi heba etmem... DEĞMEZZZ ÇÜNKÜ BU TİP BİR ADAM İÇİN DEĞMEZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?