- Konu Sahibi sindrellaa
-
Wallahi çok tuhaf birisi gerçekten nişanlın.. Dengesiz mi desem tutarsız mı desem ne diyim bilmiyorum , denedim seni ne demek yaaa anlamıyorum neyi kimi deniyorsun sen?? Çok acaip gerçekten çoook acaip.. Hayır anlamadığım olay şu karşımdakinin hiç el değmemiş birisi olmasını istiyorsam ben şayet kendiminde sütten çıkma ak kaşık olmam lazım.. Ayrıca onun taktiğini sende uygulayabilirsin diye düşünüyorum madem benim bir önceki ilişkim senin aklına takılıyor , benimde senin benden önceki yaşadıkların aklıma takılıyor.. neticede bende senin düşündüğün gibi erkeğimin ilki olmak isterim şeklinde onun silahıyla onu vurabilirsin... Bilmiyorum gördüğüm kadarıyla sen pek ayrılma taraftarı değilsin madem öyle sende onun gibi yap derim.. Senden önce onun hayatında olan ilişkilerini sür öne aklıma geldikçe rahatsız oluyorum de kafama takılıyor de bence bu şekil davran biraz...
merhaba
sizin gerçekten çok üzüldüm hem sevdiğinizden ayrısınız hemde zor günler yaşıyorsunuz sevdiğinizin size böyle davranmaya hakkı yok.Aslında şuanda birbirinize daha fazla bağlanmış daha güzel şeyler konuşuyor olmanız gerekiyor.Erkeklerin askerlik günlerinde düşünmek için çok vakitleri oluyor diye biliyorum sanırım oda sizi özledi ve geçerdiğiniz güzel anları hatırlıyor geçmişinize ait bişeyleride bildiği için de bunları kafasına takmış taktıkçada büyütmüş belli ki...Belkide sizden uzak kaldığı için kıskançlık kirizlerine girdiğinde de saçmalıyor olabilir daha öncede böyle davranışları varmıydı?
Bence bi an evvel konuşup bir karara varmanız gerekiyor sizi olduğunuz gibi geçmişinizle kabul edecekse etsin şimdi etmeyen ilerde hiç kabullenmez gibime geliyor.Senden birşey saklamadım ama geçmişimi kafama kakman beni çok üzüyor eğer bu durum böyle devam edecekse birbirimizin hayatını zindan etmeyelim diyebilirsin sanki yol yakından ondan uzaklaşman bana da mantıklı geldi nasılsa senden uzakta olduğu için unutmanda kolaylaşır durumun gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun dilerim herşey gönlüne göre olur ve sevdiceğin aklını başına toplar seni kaybetmez.
bende diyorum hep daha çok bağlanması sevmesi gerekirken bana çektirdiği bu ızdırap çekilir seviyede değil çok üzülüyorum. arkadaşların ve sizinde yorumlarınıza göre bu yolun sonu ayrılık ben elimden geleni yaptım bugün geldi çarşısı vardı internette karşılaştık 5dakika konuştuk konuşmadık ben dertli dertli bu konuları konuşurken o şimdi çıkmam gerek dedi çok şaşırdım benim sevdiğim adama ne oldu birden bire anlamıyorum. nası 6günde bu kadar değişebildi anlamıyorum
bugün nete geldiğinde mesaj atmıştım dedim ne yazdın dedi bende yazdıklarımı söyledim ve şimdi çıkmam gerek bende düşünüyorum bunları senin kendine iyi bak senin üzülmeni istemiyorum dedi . ben ona mesajda yaptığımdan pişmanım ama bu benim hatamdı benimdi ben pişmanlığımı Allah'a tövbe ile yaptım sana daha diyecek bişeyim yok beni seviyosan sadece sev bunu gözlerinde göriyim dedim. o ise çıkmam gerek şimdi dedi....
canım kızlar haklı belli ki erkek arkadaşın ilişkinizi gözden geçirme aşamasında, askerde olduğu için bu çok normal. nişanlı olmasaydınız bu adamdan sana hayır gelmez yol yakınken dön istersen derdim. nişanlıysanız bu kadar bıçak sırtı gibi kestirip atmak çok zor olur.
belki sen de yaşadıklarından dolayı onun her sözünden her davranışından bir şeyler arıyor olabilirsin.çok üzerine gitme derim. bu tarz konuları şimdilik açma ama hiçbir şey yokmuş gibi sevgi pıtırcığı misali de davranma. sen de biraz uzak soğuk durmaya çalış, bırak o seni arasın. aradığında da yine bu tarz ciddi konulara girme. girdikçe inan bana sorunlar daha da büyür. ben bazı şeylerin konuşulmadan da halledilebileceğini düşünüyorum açıkçası..
ayrılığı düşündüm bende kızlar ama orda olması ve arada yüzük olması seninde dediğin gibi drumu çok etkiliyor ama bu şekilde de kendimi kullanılmış gibi hissediyorum aramıyor gelince konuşuruz dedi sanki 1ay kaldı zaten ayrılığa yer hazırlıyor sanki ben dertlerini tasalarını çektim o bana kötü biriymişim gibi benden kurtulmaya çalışıyor sankiönceden bişi olmamış gibi yapardım ama artık senin de dediğin gibi soğuk uzak durucam alttan almıcam artık
ayrılığı düşündüm bende kızlar ama orda olması ve arada yüzük olması seninde dediğin gibi drumu çok etkiliyor ama bu şekilde de kendimi kullanılmış gibi hissediyorum aramıyor gelince konuşuruz dedi sanki 1ay kaldı zaten ayrılığa yer hazırlıyor sanki ben dertlerini tasalarını çektim o bana kötü biriymişim gibi benden kurtulmaya çalışıyor sankiönceden bişi olmamış gibi yapardım ama artık senin de dediğin gibi soğuk uzak durucam alttan almıcam artık
Bence bitmiş bir ilişkiyi devam ettirmenin bi mantığı yok diye düşünüyorum... neden 1 ay daha katlanıcaksınki öyle karaktersiz bi insana? İlk önce kendi ailenle konuş ciddi ciddi daha sonrada çocuğun ailesiyle konuş ver yüzükleri ailesine sonrada onu ara geldiğinde annenden alırsın yüzüklerini ben daha fazla katlanamıyorum senin beni aşağılamana küçümsemene de bitir... 1 ay senin için büyük bir kayıp bence öyle bir karaktersiz için 1 saniyen bile çoook kıymetli olması gerekir.. dediğim gibi yap bitirr bencee...
Sana söyliceğim tek sey var bence yol yakınken bitir bu ilişkiyi (demek çok kolay seviyorum ben diyosun şu an farkındayım ama sanırım tek çıkar yol bu en azından bence)... Çünkü gördüğüm kadarıyla üzülen hep sen olucaksın.. nişanlın senden bayağı bir soğumuş anlattıklarına göre ve şu an askerde senden birkaç aydır ayrı buda ilişkiden dahada soğumasına sebep oluyor çünkü zaman geçtikçe sensizliğe alışıyor ve düşünceleriyle duygularıyla başbaşa kalıyor , ayrıca ilerde ilişkiniz evlilik boyutuna geldiğinde yada evlendiğinizde bu durum hep senin kafana kakılacak sevgili nişanlın tarafından ve sen yine şu an olduğu gibi hep kendini helak etmeye mahkum kalıcaksın.. Tek hata görüyorum sende gerçi bilmiyorum olayı ama önceki çıktığını falan söylemeseydin daha iyi olurdu gibi duruyor , birde bir önceki çıktığınla uzun bir ilişki yaşadıysan yani yıllar süren bir ilişkin olduysa.. erkekler direkt kafalarından şunu geçiyor böyle bir durumda '' benden önce bilmemkaç yıllık bir ilişkisi olmuş bu ilişki içerisinde çok fazla ileri gidilmese bile bi elele tutuşma bi öpüşme bi duygusal yaklaşım muhakkak olmuştur'' olmamış olsa bile bir erkek gözünde bu böyle (abimden biliyorum bu durumları ben çünkü her çıktığıyla bu problemleri yaşıyor) ve doğal olarak şu an onunda beynini bir kurt kemiriyor erkek felsefesi hep şöyledir '' ben erkeğim erkeğin namusu olmaz erkek istediği gibi istediğini yapar onunla bununla takılır ama kadının namusu vardır ve her ne olursa olsun İLK ERKEĞİ BEN OLMALIYIM '' sözlündeki düşüncede bu işte.. ben yine diyorum bu ilişki ilerlese bile evlilik olayına kadar pek sağlıklı olacağını sanmıyorum çünkü senin erkeğin çok detaycı bazı erkekler kabullenebilir ama %90'ı ilk olmak ister.. seninkiside kabullenemeyenlerden ve hiç kabullenemeyecekmiş gibi gözüküyor.. yinede allah yardımcın olsun herşey sana kalmış.. Keşke önceki ilişkini söylememiş olsaydın o zaman herşey daha farklı olabilirdi.. Dediğim gibi iyi düşün taşın, ilersini düşün kendini düşün ona göre karar ver derim ben... Ya yol yakınken dönüceksin bu sevdadan yada olabilecek herşeye katlanıcaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?