Boşanmak istiyorum diyorsan sinirini de krizini de unursamıcaksın.Beceremiyorum basa çıkamıyorum. Kanamam oldu ilk haftalarında gebeligin uzulmem gerekirken sevindim bu bebekten diye . Kv ve kp surekli karninda çocuğun var mecbur katlanacaksin diyorlar . Bi kere babamin evine gittim esim tekrar getirdi ama bu seferde ben esime kotu davrandım benim sinir krizi geçirdi
Beceremiyorum basa çıkamıyorum. Kanamam oldu ilk haftalarında gebeligin uzulmem gerekirken sevindim bu bebekten diye . Kv ve kp surekli karninda çocuğun var mecbur katlanacaksin diyorlar . Bi kere babamin evine gittim esim tekrar getirdi ama bu seferde ben esime kotu davrandım benim sinir krizi geçirdi
Boşanmak istiyorum diyorsan sinirini de krizini de unursamıcaksın.
Ha adam zaten kendi hatasından dolayı geçirmiş krizleri de bırak napıyosa yapsın bir daha ki sefere seni ezdirmemesi gerektiğini öğrenir.
Valla kusura bakma ben eşinin sinir krizi geçirdiğini sanmıyorum.Bana dun gece ya bana bisey olsaydi dedi . Gecen ay kanamam oldugu için 2 tane serum taktilar saat aksam 9 da gelebildim eve sonra yoruldum yattım esim bu seferde benim annem sana ne yaptı benim kardesim sana ne yapti diye bagirdi cagirdi sinir krizi gecirdim kendime engel olamadim agladim surekli sonra sancim basladi tekrar hastaneye gittik bebege bakildi vs . Bende bu konuyu hatirlattim sen bana hastaneden gelmeme ragmen acımadan bunları yasattin bende en az senin kadar kotu olmustum ogun diye ama gene de seviyorum sanirim bilmiyorum
Kardesimle ayni yerde calisiyorlar inandım . Pişman bile oldum ama sabah cok soğuk davrandıValla kusura bakma ben eşinin sinir krizi geçirdiğini sanmıyorum.
Eşini o halde o kadar üzen adam, kendi bi ufak kriz geçirince ya bana birşey olsaydı!!.
Senin damarını bulmuş ordan yürüyo oh ne ala memleket...
Kayınvalideniz felçli mi? Neden onun saçını siz tarıyorsunuz?
Dış kapının dış mandalı da bir laf etmiş, ağzı olan konuşuyor, iş yerinde sinir krizleri geçirtecek kadar neyini taktınız? Bir başkası beni boşanmaya sürükleyecek ne söylemiş olabilir yani?
Bu arada bebeğinizi kaybetme ihtimali için sevinecektiyseniz niçin korunmadınız?
Aynen etrafa saldirms sonrada ağlamaya baslamis . Bebek gitse bu seferde hersey mukemmel olur benim daha cok uzulmem icinSinir krizi geçirirp napmış ?
Masalarıımı umruklarmış inanamadım
Ayrıca artık hamilesiniz pişman olmak için geç . Böyle düşünmeyin rabbim elinden alırsa mahvolursun
bu ne yalakalık yahuu kusura bakmayın kesinlikle bunun adı yalakalıkKv ye boyle davranirsam hersey iyi olur sandim ama ben iyi davrandikca o bana kotu davrandı diger eltimin yanında beni yok yere azarladı . Bana oglum seni istemiyor sevmiyor dedi bisey demedim . Evlenirken fazla birsey istemedim insanlari yormamak icin ama kv zaten isteyemezdin ki dedi . Ilaclarini verdim duzenli hatirlattim bu seferde mecbursun bana bakmaya dedi . Ama öbür gelinleri surekli azarliyorlar onlara cok iyi davraniyor bana kotu davraniyor
Aynen karşıligi da bu oldu istebu ne yalakalık yahuu kusura bakmayın kesinlikle bunun adı yalakalık
Bundan sonra oyle artıkaynı durumu bende defalarca yaşadım inan bu senle alakalı bi durum degil karşındaki adam ile alakalı seni çok iyi anlıyorum verilen deger kadar deger ver salla zira yapacak hiç bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?