Hamilemisin ve eltiydi kvdeydi kpdi derdindesin yapma bu kötülüğü kendine ve bebeğine.
Rahat ol, nötr ol.Kimseyi takma.gerekirse telefondan engelle.Ya da gebeyim uykum geliyor uyuyorum sürekli duymadım de açma telefonlarını.Eşin ararsa aç sadece.hep ılımlı konuş.
Eşine sarıl sevgini göster.Adam kendini eksik görüyor demek yapamadım edemedim diye dert yapıyor eziliyor bu durumdan belliki.Sen onun en ufak yaptığı şeye kocaman sevin.teşekkür et.belki çıkar o psikolojiden.en güzeli memnuniyetini hep belli et..En zor erkek bile şayet hasta değilse pohpohlanınca yumuşar değişim başlar.
Hangi insan sevilmekten beğenilmekten takdir edilmekten hoşlanmazki??
Anahtar cümle bu.Bunu uygulayabilirsiniz inş.
Bir an önce 3.kişilere çekirdek ailenizin huzurunu bozdurmamayı öğren.Onunda yolu kocana sarılmak, sert tartışmalardan kaçınmak,haklısın canım deyip 3.kişileri boşvermek!
Sadece bebeğinle ilgili hayaller kur.müzik dinle kitap oku.ve kocanı seviyorsan eğer kıymetini bildiğini her zaman çekinmeden göster.
şimdi hormonların allak bullak olmuş halde kimseyle savaşa girme.Yav he hee de geç.
Eşini ancak sevginle alakanla ve rahatlığınla kendine çekersin ve istediğin gibi davranmasını ona sen söylersin zamanla ama bütün bunlar için sevgi aşk ve rahatlık tohumları gerek ilişkinize.kasma ve kasılma.
Hayatınızı bir an önce sevginin gücü ile değiştirmek senin elinde.Buna odaklan.
Dilerim her bebek sevgili anne ve sevgili babası ile güzel bir aile ortamında büyüsün.