Dayanamıyorum.. şiddet, hakaret

Yaklaşık bir iki saat önce; tekmelerle yumruklarla yerlerde sürüklendim.. ne kaltaklığım kaldı ne baska bişey.. kafamda yumruk kadar bir şiş.. saçlarımı kökünden çıkaracak sandım ama sağlammış köklerim..
Yakınımdaki özel hastaneye darp raporu almaya gittim, özeller veremıyormus! Bugün pazar devlete gidicem yarın, ordanda babamın evine..
Bu hale gelme sebebim; yemek yemeyen oğluma sinirle köpek demiş olmam.. ağzından küfür eksik etmeyen hakareti bitmeyen bir adamın köpek dememe kızması takdire şayan.. söyleyin.. iki bebeğime hem anne hem baba olabilir miyim? Her gün binlerce pislik duyuyoruz onları bu hayata karşı koruyabilir miyim? Okulda arkadasları babasıyla iken boyunları bükülür mü? Pişman olur muyum? Maddi gelirim yok, mesleğim yok.. mal gibi evlendim güvendim.. genç kızlar evlilik kurtuluş toz pembe geliyor maddi güvencenizi kurmadan evlenmeyin.. sonra 2.5 yasındaki oğlunuz gelip size anne acıdı mı diye sorunca yüreğiniz kaldırmayabilir...ben hala kendimi suçluyorum, kışkırttım, bağırdım, sünepe dedim.. yediğim dayak baska birinin koynundan almıscasınaydı.. bana dua edin
Çocuğunuzun boynu ne zaman bükülür biliyor musunuz? Babasının akşam dövdüğü annesi morluklar içerisinde okuluna onu almaya geldiğinde.Yapmayın şunu.Çocuğum için katlanıyorum demeyin.Çocuklar bunu istemiyor inanın.

Hayvan
Hayvanlara hakaret olur bu adama benzetilmek. Keşke raporu bugün alsaydınız.
Şu an nasılsınız adam nerde? Ailesi ile konuştunuz mu?
Evdeyim salonda yatıyorum. Hayır ailesiyle konusmadım yarın kauınvalideme anlatıp gideceğim. Bugün rapor almaya gittim hemen ama hastane vermedi. Devlet hastanesine gitmem gerekiyormus yarın git dedi danısmadaki kız. Yarında verirler kafam şiş dizim yara olmuş

Hayvanlara hakaret olur bu adama benzetilmek. Keşke raporu bugün alsaydınız.
Şu an nasılsınız adam nerde? Ailesi ile konuştunuz mu?

Ben konu sahibi değilim. Sadece mesleği nedir sorusuna içimden gelerek birdenbirse vahşi hayvan dedim kendi kendime. Sonra onu yoruma yazdım:)

Aslında bu organizmaya hayvan demek istemedim gerçekten. Zira bana benzetilse ben de çok kırılırdım.

Balta girmemiş bir ormanda yaşayan bir sırtlan bile eşini dövmüyordur eminim. Ama teşbihte hata olmaz derler :)

Sağlıkçıyım zaman kaybetmeden hemen bir acile git al darp raporunu diğer konulara da şöylece bi baktım bende şiddet gördüm kolu komsunun canı cehenneme o utancak bn aylarca diyemedim bana vurdu diye utandım darp raporu almadım suan boşanıcam elimde kanıt yok sanki kabahat bnm o suçlu o utanacak ha dersen ki çocuklar var ben nasıl gideyim ara 155 i onlar gelir seni alır acile götürür ordan da hastane polisi gelir sen istediğin kadar şikayet çi olma adli vaka bu işleme girer... ayrıca senden öyle kolay kolay alamaz çocukları klasik taktik bu sen madde alkol bağınlısı değilsen çocuğa şiddet göstermiyosan seks işçiliği yapmıyosan mahkeme anne de karar kılar bu kadar küçük çocukları boşanırken de aç maddi manevi tazminatı aklı başına gelsin ama darp raporunu al o rapor ispat senin için Allah hakkında güzel kapılar açsın

Ne yazsam bilemedim. Geçenlerde bir konu açtım bazı arkadaşlar bu da şiddet niye şiddet konularında verilen tepkiler verilmemiş vs dediler. Bakın işte bu şiddet. Şiddetin alası. Anlamıyorum size o kadar hasar verirken durup düşünemedi mi hiç ne yapıyorum ben diye? Kıyamam o yavruya acıdı mı demiş bir de. Hadi sizi sevmiyor diyelim çocuğuna neden bunu yaşattı bu nasıl bir babadır?

Ne diyeyim bilmiyorum ki. Ailem destek olur diyorsunuz o halde gidin o evden. Ne çocuklarınız ne de siz böyle bir zulmü haketmiyorsunuz. Darp raporu hakkında pek bilgim yok ama lütfen zaman kaybetmeyin.

Ben çocuğun anne acıdı mı diye sormasına çok üzüldüm. Tabi konu sahibine de çok üzüldüm. Biran önce git raporunu al, şikayetini yap. Sakın affedeyim deme, kv onlar seni yatıştırmaya çalışır kabul etme. Çocuğunun babası gibi olmasını, senin yaşadığını normalleştirmesini, ilerde şiddet uygulamasını istemiyorsan.

Dayak olayına şahit olmuşluğum var. En az 1 yıl depresyondan çikamadim. Elleri kirilir insALLAH.
Mutlaka darp raporu alin. Ceza almasa bile en azindan gözu korkar. Ve mutlaka boşanin.
Boyle bir serefsiz cocugunuza baba olamaz.
Cocugunuzun piskolojisi bozulur.
Cok gecmiş olsun.

Pisman olur muyum? demişsiniz ya, size bu kadar acımasız davranan birinden boşanmakla pişman olunmaz. Ki bu kadarıni yapabilen birinin daha önce de benzer hareketleri yaptıgını varsayıyorum.
Çocuğunuza ettiğiniz hakareti kabullenmeyen bir adam, size bunu nasıl yaptı. Hoşlanmadığını böyle bir tepkiyle anlatmamaliydı. Başka birinin koynunda görse bile arkasinı dönüp gitmeli. Yine de ya-pa-maz.
Cocuklarınıza anne de olursunuz babada, her boşanmiş aile çocuğu problemli olmuyor. Tam tersine böyle bir ortamda büyürse psikolojik problemleri olur. Siz yeter ki huzuru yasatin, sevginizi sonuna kadar gosterin evlatlarıniza.
Kv ile konusmaniza, gidis nedeninizi anlatmanıza gerek yok. Kendi pislik oglu açıklasın sebebini. Sizi vazgecirmek icin cabalayacaklardır emin olun. Gidecegınizi esinize de söylemeyin. Engel olmaya çalisır büyuk ihtimal.
Eşiniz sizi suçlayacak, türlü bahaneler atacaktır ortaya. Sakın boyun eğmeyin, böylesi bir şiddetin bahanesi olmaz.
Allah yolunuzu açık etsin, hakkinizda hayırlisıni versin. Boşanma fikrinizden dönmeyin, kurtarılacak affedilecek tarafı kalmamıs.

Çocuğa çok üzüldüm. Size de tabii.
Evde ne yapıyorsunuz şimdi? Lütfen tahrik etmeyin. İftarda n'aptiniz? Yemek falan beklememistir insallah!!

Ben en çok sırf yemek yemiyor diye o köpek dediğiniz çocuğa üzüldüm. Yemek yemiyor ancak ileride boşanmazsanız hem annesinden hem de babasından daha çok hakaret işiteceği kesin.

Polise gidin saniyesine sizi hastaneye goturcekler darp raporunu alcaksiniz gerisi corap sokugu gibi gelir aileniz destekse hic birsey olmaz bu psikolojiyle yasamaktan ayri buyumeleri babalarindan emin olun daha iyi.Rabbim yardimciniz olsun :( cok uzuldum

Meslek ne alaka ?
Boksör dese :aaa o zaman bunu yapması normal mi diyeceksiniz?
Ne boş bir soru yahu..
Bence sen boş bir cümle kurmuşsun.Neden sordum mesleğini biliyormusun.Hanımefendı cocukla boşansam bakabılırmıyım demiş.Eğer eşi devlet kurumundaysa mahkeme nafaka ve tazmınat verıyo.Ayrıca eşi vermezse bıle eşinin maaşından takır takır kesio.Mesleğini bu yuzden sordum.Ama eğerki özel sektordeyse nafaka vermemek ıcın sogorta bıle yaptırmıyo boyle ınsanlar.Bazı insanlar sizin gibi buraya sadece insanları kucuk dusurmek için geliyor.Burası kadınlar kulubu hanımefendı.Meslegını yoksa neden sorayım.Hanımefendının konusunu okuyunca kaçsın kurtarsın kendını dıyecektım.Devlette işi olan eşine hayır gostermeyen ınsanlar perişan oluyo.Benım çalıştıgım yerde ınsanlar arıolar kesıntılerını soruolar maasının fazlaca bır kısmı nafakaya kesılıyor.Hanımefendıye destek olmak ıcın tabıkı basarırsın demek ıcın yazdım.Bu azız mubarek gunde Size allahtan insanları dınleyıp anlayıp sonra yorum yapmanız ıcın dua edecegım.Lütfen kavga etmek ıstıosanız başka yerlere muracat edın.

Hayvanlık. Arada hobi olarak insan kılığına giriyor.
Canım benım eger devlet öemuru ise yada devlette gorevde ıse dava sonucunda nafaka vermek ıstemese bıle maasından takır takır kesılıyor.Her seyı basarabılırsın.lütfen uzulme.Lutfen darp raporunu hemen al.

Back
X