Dayanamıyorum.. şiddet, hakaret

Ne kadar cahil kendini bilmez erkek var. Boşanın bir süre ailenizin yanında kalın sonra bir işe girin. Boşanmanız böyle bir ortamda çocuk büyütmekten kat kat iyidir. Durumunuza üzüldüm. Bir ınsanda en başta merhamet duygusu olacak. eşinize büyük öfke duydum şu an.

Allâh'ım bana bir eşek, bir su... Bitmeyen kuvvet, kırılmaz bir sopa, bir de şunun gibi omurgasız kırıntıları ver...
Ablacığım gözünüzü seveyim buradaki hatunları dinleyin. Size doğru yolu göstereceklerdir. Canımsınız geri dönmeyin o mahluğa.

Evet bağlıyor hakim nafaka ama gelirine göre bağlıyor.
Gelire gore evet. Nafakalar babanin maasinin 1/3 unu gecemez diye bir ibare var. Ancak Işi olmayan baba da nafaka odemek zorunda
Isim yok demekle olmuyor. O cocuklara bakmak zorunda.

5 yasima kadar olan aile hayatimin , babamin anneme ve kardeslerime siddetiyle gecirdim unutamiyorum o anlari hic :KK43: yuksek sesle yanimda hala kimse konusamaz carpintim tutar el kalksa basimi egerim ,yinede guclendim untmaya calisiyorum,annem bosanmasaydi ben simdi bu kadar guclu bir anne olamazdim lutfen boyun egme o cocuk daha mutlu buyur.
Bende senin gibiyim 25 yaşındayım ama hep bununla büyüdüm hala biri bagırsa titrer kalırım oldugum yerde senin gibi yanlıslıkla el kalksa başımı eğerim içten içe bu durum çok yıpratıyor insanı hep dedim keşke annem boşansaydı çok daha mutlu olurdum şuan tüm bunlar erkeklerden korkum yüzünden de evlenemiyorum evlenirsemde büyük konuşmak istemiyorum ama 1 sn katlanamam heralde

Bu yüzden bence bu durumdaki kadınlar meslegi olmasa dahi öncelikle kendi için sonra en önem verdiği kişi çocugu için boşanmalı inanın çocuk daha mutlu olur ben böyle düşünüyorum ben babalı büyüdümde ne oldu olmasaydı daha iyiydi diyorum hep dert keder verdi bize sizdede öyle olmasın

İnşallah o pislik ayağına kapanmamıştır ve sen de affetmemişsindir :KK43:

Burda bazı arkadaşlar nafaka konusunu açıklamaya calismis bazilari da şimdi nafakayı düşünecek vakit mi diye karşı çıkmış. Bu kadın nafakayı düşünmek zorunda çünkü başka bı geçim kaynağı yok. Bundan dolayı da bu adamı ve yaptıklarını çekip oturuyo. Nafaka onun güvencesi. Yoksa o evden hiç ayrilamayacak.

Gelire gore evet. Nafakalar babanin maasinin 1/3 unu gecemez diye bir ibare var. Ancak Işi olmayan baba da nafaka odemek zorunda
Isim yok demekle olmuyor. O cocuklara bakmak zorunda.
Ama ödemiyolar işte.Ama devlet kurumunda olunca çatır çatır maaşından kesiliyor.Sadece bunu anlatmak istedim.

Nasılsıniz durumunuz nasıl ?umarım cok iyisinizdir . büyük ihtimal darp raporu falan almadınız sizin bileceginiz karar Ama en azından bu adama birdaha böyle birşey yapmasına müsade etmeyin tek bir ozrede bu ağır şiddete susmayin. Ailenizle paylaşın en azından .

ALL
Yaklaşık bir iki saat önce; tekmelerle yumruklarla yerlerde sürüklendim.. ne kaltaklığım kaldı ne baska bişey.. kafamda yumruk kadar bir şiş.. saçlarımı kökünden çıkaracak sandım ama sağlammış köklerim..
Yakınımdaki özel hastaneye darp raporu almaya gittim, özeller veremıyormus! Bugün pazar devlete gidicem yarın, ordanda babamın evine..
Bu hale gelme sebebim; yemek yemeyen oğluma sinirle köpek demiş olmam.. ağzından küfür eksik etmeyen hakareti bitmeyen bir adamın köpek dememe kızması takdire şayan.. söyleyin.. iki bebeğime hem anne hem baba olabilir miyim? Her gün binlerce pislik duyuyoruz onları bu hayata karşı koruyabilir miyim? Okulda arkadasları babasıyla iken boyunları bükülür mü? Pişman olur muyum? Maddi gelirim yok, mesleğim yok.. mal gibi evlendim güvendim.. genç kızlar evlilik kurtuluş toz pembe geliyor maddi güvencenizi kurmadan evlenmeyin.. sonra 2.5 yasındaki oğlunuz gelip size anne acıdı mı diye sorunca yüreğiniz kaldırmayabilir...ben hala kendimi suçluyorum, kışkırttım, bağırdım, sünepe dedim.. yediğim dayak baska birinin koynundan almıscasınaydı.. bana dua edin
Allahım delircem.. bizde de var şiddet. ben de pazar günü ufak çaplı şiddet yaşadım benim de 2,5 yaşındaki kızım bana "sen bugün ağladın mı" "baba seni dövdü mü" dedi. gerçekten delircemm... iyi yine sen gidebiliyosun. bizim ilk oluyor bu. yuvam için çaba göstericem ama ben.. ben de çoook ama çok sinirliyim. bende de küfür var. hakaret var. Benim de hatalarım var.

çok zor çooook

Back
X