Dayanamıyorum yardım edin ne olur:(?

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Dişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur

Tuzlu su gargarsi ılık olacak o indiriyor iltihabı doktor gargara falan yazmadı mi o biraz uyusturur rahatlatirdi (

Geçmiş olsun marketlerde satılıyor papatya poşet çay alın ılık şekilde gargara yapın gün içinde 2 yada 3 kez apseyi temizliyor cnm

Diş ipini ve tırtıllı kürdanlar var hem diş etini rahatlatıyor hemde bakteri birikimini azaltıyor, onları düzenli kullanınca faydası oluyor

hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama andorex bir mucize iğnenin kesmediği ağrıyı kesiyor
gargara olduğu için belki kullanılabilir

Karanfil yağını kulak çöpüne damlatin bi kaç damla ve ağrıyor dişinize bastırın biraz bekletin karanfil yağı agriyı dindirecektir

Tuzlu suyu gargara şeklinde değil de, ağrıyan tarafta ağzınızda bekletebildiğiniz kadar bekletin. Dişin uyuştuğunu, ağrıyı hissetmediğinizi göreceksiniz. Ayrıca hamilelerin kullanabildiği ağrı kesiciler de var, doktorunuz neden vermedi ki?

Karanfilin ucunda top gibi tomurcuğu var dilinizin ucuyla deneyin acayip uyuşturuyor ağrıyan disinizin üstünde sürekli ezin karanfili gerçekten iyi geliyor , bi de antibiyotik kullansanizda bir süre sonra yine iltihap yine ağrı olacaktır karanfil iyi gelir ayriyetten sprey ağrı kesici var doktorunuz ona izin verirse işinizi görebilir eczacida bilir gerci

Konu basligini okurken dis agrisi oldugunu anladim nasil cektiysem.1 ay hic bi antibiyotik kesmedi neler yaptim sabahlara kadar agladim.bebegim 10 gunluktu.en son sülük vurdurdum sabah olmadan indi agrim.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle karanfil yağı çok iyi geliyor biraz pamuğun üzerine dökün ve ağrıyan dişin üzerinde bekletin hemen kesecektir ağrıyı. Kendim de ailemde bunu yapıyor çok ağrısı tutunca.

Gargara iyi gelir. Bazı durumlarda soğuk su da iyi gelebilir. Benim ağrı eşiğim normalde çok yüksektir unuturum gün içinde ama bir defasında aynı böyle bir diş ağrım olmuştu, yerimde sabit bile oturamıyordum. Zonklama değil kafamda şimşekler çakıyordu. Ağrı kesiciler de fayda etmeyince ağzıma buz gibi suyu aldım, iltihap olan yerde beklettim. Isındıkça tekrar soğuk su tuttum. Bir süre sonra inanılmaz hafifledi. Buz torbasını sarıp çeneme bastırdım sonra.

Şimdi ne zaman diş etlerim ağrıyacak gibi olsa gargara yapıp soğuk kompres uyguluyorum ağrıyacağı varsa da ağrımıyor

Tuzlu su ile gargara yapın

Bana doktor bir sprey vermişti. Sıktığım anda uyuşturuyordu. Sadece onu kullandığımda rahat edebiliyordum. Aklınızda bulunsun

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen ay diş apsesi yaşadımacayip bu ağrı hemen 1 tane diş dibine sülük attirdim ve allahım indi ile hiçbir sorun yok geçici bir çözüm ama hamilelik pandemi mecbur kalinca oteleyecek çözüm hayat kurtariyor

Allah yardımcın olsun canım bir an önce kurtul inş

Sıcak ya da soguk kompres yapabilirsiniz bana sıcak iyi gelmişti. Sıcak su torbası veya havlu ısıtıp yanağınıza koyabilirsiniz mesela. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…