Sarımsağı ez ve pamuk yardımı ile dişine koy 3gün gecd yarken koy ben sabaha kadr bekletmiştim öyle uumuştum Allahın izni ile geçeçekDişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
parodontax sür cnm bi de tohum karanfil beklet agzinda her gun iyice yumusayana kadar arada ısır ki icindeki madde cıksinDişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
Yalniz konu sahibi hamile. Ilac onermeyelim.Bana doktor vemcaine diye bir sprey vermişti. Sıktığım anda uyuşturuyordu. Sadece onu kullandığımda rahat edebiliyordum. Aklınızda bulunsun
İltihap fazlaysa 3-4 güne etki eder antibiyotik, kullanmaya devam edin.Dişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
Teşekkür ederim deniyim cevap bile yazıcak halim yok o drrrce ağrıyoAynı sorunu yasamıs biriyim pandemi surecınde, ben uc hafta kullandım antıbıyotık. Rahatlatan ıse nar oldu. Nar alıp el sıkma aparatı ıle sıkıp bır bardaga dolduruyorum ama o beyaz kısımlar üstünde olacak sıkarken sonrada yudum alıp çalkalayıp tukuruyorum saat bası yaptım iki saatte bir bazen. Gunde bir nar bir bardak cıktı zaten. İltihap öyle kurudu bende. Istersenız arastırın internette ben de ibrahım saracoğlundan duymuştum
Bana iyi gelmişti ikinci gunden itibaren calkalayın bır dakıka tukurun tum dıs etı iltihabını sökup atıyorTeşekkür ederim deniyim cevap bile yazıcak halim yok o drrrce ağrıyo
Cekemezler de ssimdi.. mecburen yeniden gitcen doktora bu antibiyotik iyi gelmedi diycenDişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
Dişimde iki üç gündür çok ağrı vardı. Bugün gittim diş hekimine diş etinde iltihap var dedi antibiyotik verdi, ama hiç yararı olmadı antibiyotiğin. Hamileyim bide 23 haftalık. Ne yapmalıyım yarfım edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?