Dayanamıyorum

Deri ceket

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
40
69
8
34
Kızlar merhaba,

Alt katımıza yaşlı bir çift taşındı. Adam çok yaşlı ve hasta sürekli inliyor ve bağırıyor.

Son düzenleme:
Bence siz odabızı taşıyın
Hasta ve yaşlı insanlar şartlar onlar için zaten zorken birde siz zorlaştırmayın diyorum
Bağlı olduğu bir alet Yok. Tekerlekli yatak var onu sürükleyip taşıyacaklar sadece. Eşi diğer odalar kokmasın diye taşımıyormuş.

Çocukları yok mu? Yaşlı insanlara oradan oraya oda taşı demek zor gelebilir. Belki daha anlayışlı olur çocukları.
El bağlama meselesini anlamadım. Amcanın psikolojik bir rahatsızlığı var, yada bunama vs kendine Zarar veriyor olabilir mi?

Amcanın hastalığı ne acaba? Devamlı inlediğine göre çok acı çekiyor üzüldüm şimdi :KK43:

Ellerini bağladıklarını gözünüzle gördünüz mü? Neden bağlasınlar ki?
Gördüm bez gibi bir şeyle bağlamışlar. Kendine zarar veriyordur diye düşündüm ama sormadım.

Kızlar merhaba,

Alt katımıza yaşlı bir çift taşındı. Adam çok yaşlı ve hasta sürekli inliyor ve bağırıyor. Bizim altımızdaki odada yatıyor yani yatak odasında. Eşi sesten uyuyamadığı için başka odada yatıyor. Her gece o seslerle uyumaya çalışmak o kadar moral bozucu ki. Her gün işe uykusuz gidiyoruz. Yatak odamızı taşıma şansım Yok. Hasta amcanın yattığı yatak ise hastane yatağı tekerlekli falan. Gittim konuştum uyuyamadığımızı anlattım ama teyze dinlemedi bile. Bir de adamcağızın ellerini bağlamışlar. Amcayı başka odaya taşımamak konusunda ısrarcı olurlarsa bu el bağlama konusu ile ilgili şikayette bulunabileceğim yer var mı? Ya da ne yapayım da odayı değiştirsinler. Kafayı yemek üzereyim.

çok üzüldüm
amca kendine zarar mı vermeye çalışıyor acaba, o yüzden mi bağlıyorlar ki? (gerçi öyle bile olsa fena yani)
ben olsam benim de moralim çok bozulurdu
neden doktora falan götürmüyorlarmış? yöneticinin durumdan haberi var mı? yöneticinin bilgisi olur genelde böyle durumlarda

Çocukları yok mu? Yaşlı insanlara oradan oraya oda taşı demek zor gelebilir. Belki daha anlayışlı olur çocukları.
El bağlama meselesini anlamadım. Amcanın psikolojik bir rahatsızlığı var, yada bunama vs kendine Zarar veriyor olabilir mi?
Öyle zannediyorum ama sormadım.
Çocukları haftada bir geliyor denk getirirsem onlara söyleyeyim bari. Belki zor gelmiştir dediğini gibi.

Bir de adamcağızın ellerini bağlamışlar. Amcayı başka odaya taşımamak konusunda ısrarcı olurlarsa bu el bağlama konusu ile ilgili şikayette bulunabileceğim yer var mı? Ya da ne yapayım da odayı değiştirsinler. Kafayı yemek üzereyim.
Anlamadım yani böyle bir zulüm varsa yaşlı bir amcaya siz oda değişmezse mi gereğini yapacaksınız? Ucu size dokunuyorsa yani? Bir de Allah için düşünün siz de bir gün yaşlanacaksınız ve belki daha beter sesler çıkaracaksınız. Oturup halinize böyle hasta olmadığınız için şükredin bence. Annemlerin üst katında bir çift sürekli bağırış çağırış kavga eder, binayı ayağa kaldırırlar ve üstüne çocuk sesi de eklendi ama kimse buna rağmen sizin gibi anlayışsız davranmıyor. Yazıktır o yaşlı amcaya...

Anlamadım yani böyle bir zulüm varsa yaşlı bir amcaya siz oda değişmezse mi gereğini yapacaksınız? Ucu size dokunuyorsa yani? Bir de Allah için düşünün siz de bir gün yaşlanacaksınız ve belki daha beter sesler çıkaracaksınız. Oturup halinize böyle hasta olmadığınız için şükredin bence. Annemlerin üst katında bir çift sürekli bağırış çağırış kavga eder, binayı ayağa kaldırırlar ve üstüne çocuk sesi de eklendi ama kimse buna rağmen sizin gibi anlayışsız davranmıyor. Yazıktır o yaşlı amcaya...

bence siz konu sahibini yanlış anladınız
kadın dayanamıyorum diyor
gece gündüz bir adamın acı çeker gibi bağırmasına kim dayanabilir ki?

çok üzüldüm
amca kendine zarar mı vermeye çalışıyor acaba, o yüzden mi bağlıyorlar ki? (gerçi öyle bile olsa fena yani)
ben olsam benim de moralim çok bozulurdu
neden doktora falan götürmüyorlarmış? yöneticinin durumdan haberi var mı? yöneticinin bilgisi olur genelde böyle durumlarda
Yönetici biliyormuş ama birebir ben konuşmadım. Eşim çok dallanıp budaklandırmak istemiyor.

Back
X