- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Başka konularım var evet. Tekrar yazmak sıkmak istemedim ama yok bi bildiğiniz vardır illaki bişi söyleyin bana ne olurBaşka bir konunuz mu var da oradan bakıp yorum yapalım
Yoksa konu bu mu geeçekten
Evet o volkanın civcivi saliha :) izliyorum her gece iyi geliyor. Teşekkür ederimAvrupa yakasındaki civciv Saliha mı nickindeki :)
Bence Avrupa yakasını tekrar izle depresyona birebir
Zaman geçirir her türlü kalp acısını
Ayrılıp mutlu mesut yeniden nişanlanmak. Daha 20 gün önce izne geliyorum seni görmeden gitmem diyen adam. Bu kadar yalancı olup bi de mutlu mesut yaşamak ne bileyim olabiliyo mu yaKv görümce meselesi sanırım
Nişanlının bu yaşananlara tepkisi nedir
Bu yapılamayacak birşey değil kiAyrılıp mutlu mesut yeniden nişanlanmak. Daha 20 gün önce izne geliyorum seni görmeden gitmem diyen adam. Bu kadar yalancı olup bi de mutlu mesut yaşamak ne bileyim olabiliyo mu ya
1 günde vazgeçen insan 1 günde sever de. Şaşırmıyorum naparsa yapsın. Ben artık kendime geleyim nasıl olacaksa öyle iyi kötü toparlanayım artıkDemek ki sevgisi yalanmiş. O nisanlandigi kizi gercekten seviyor mu saniyorsunuz? 3 gune ne sevgisiymis bu? Ya o kiz gibi onun sahte sevgisine kanip evlenseydiniz? Daha kotu olmazmiydi ? Yalan bir hayat sürecektiniz. Bence o sahte adamdan kurtulduguna sukr edin.
Defolsun ayol. Ülkede tek erkek o mu? Ondan iyileri cikicak karsina.1 günde vazgeçen insan 1 günde sever de. Şaşırmıyorum naparsa yapsın. Ben artık kendime geleyim nasıl olacaksa öyle iyi kötü toparlanayım artık
Söz mü :)Defolsun ayol. Ülkede tek erkek o mu? Ondan iyileri cikicak karsina.
Söz.Söz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?