Dayanamıyorum

Herkese çok teşekkür ederim. Kimseye anlatmama kararı aldım. Artık bu durum benimle ölene kadar gidecek. Sanırım hicbir umudum yok. Sona gelmisim gibi hissediyorum.
Allah korusun ya sona geldim falan ne demek? Mantıklı düşün neler var bu hayatta anlat çekinme kendine zarar verecek kadar ne olabilir ki oz baban mi tecavuz etti, çocuk dogurdun ortada mi kaldin ? Bak ne kotu olaylar varmış dimi sakin ol Dünya nin sonu değil anlat rahatla kimse kimseyi tanımıyor burda bu yüzden herkes rahatça dokuyor içini isim vermeden sonucu değiştirmeyecek şekilde olayı değiştirerek anlatabilirsin ama lütfen sonmus gibi davranma

Canımmm Allah'a sığın ona güven dualar et o bizi yaratan derdimizin dermanı onda Allah yardımcın olsun ama anlat sır diye birşey yoktur dünyada bunu unutma

Belki başını omzumuza yaslayıp ağlama imkanın yok ama inan bana tanımadığın birine (bir yardımı dokunmasa bile) anlatmak iyi gelecektir. Çekinmene gerek yok kimse birbirini tanımıyor ve bu gözler burada ne dertler okudu. Hem belki tavsiyeler seni rahatlatır. Kimse yanına ışınlanamayacağına göre o zaman neden böyle bir konu açıp derdini paylaşamadığını kendine ısrarla hatırlatıyorsun?

Herkes en büyük benim derdim zanneder.Kendi yaşadığın en ağırı gelir.Ama beterin beteri beterin bitireni var unutmayın.Derdiniz herneyse zaman geçtikçe ondan uzaklaştıkça farklı bakmaya başlayacaksınız.Hiç bir dert yaşandiği dönemin ağırlığı ile kalmıyor unutmayın.Zamanla hafifleyecek.

Evet bir nebze boyle bir olay

Aileden birinin istismarı di mi ? Ve o yüzden paranoid derecede kimseye güvenemiyorsun çünkü ailene bile güvenemiyceğini aşıladı bu olay sana..

Burda çekinme yaz, söz çok rahatlayacaksın, garantisini veririm..Utanacak, yargılanacak hiçbirşey yok çünkü toplumun %80 i yaşıyor sadece söylemedikleri için sen bilmiyorsun.

5 sayfa olmus, konu sahibi ayni noktada.. Konu acmaniz bile bi adimdir, bence ilerlemeniz de gerek.. O da anlatma yoluyla olur diye dusunuyorum.. Bu forumda neler konusuldu yazildi cizildi.. Kimsenin durduk yere (fake filan degilse) afişe edildigini gormedim.. Bu kadar guven problemi fazla.. Yargilamiyorum, yanlis anlasilmasin, konu sahibi bsyler demeli ki, buradakiler de bsyler soyleyebilsin dmi..
Gerci sizin karariniz artk, ne denilebilir ki?

Cevap vermicen herhalde ama az bile güvendiğin varsa bence anne en ideal gözünü kapa ve sonuna kadar anlat lafımı kesme sonuna kadar dinle de ve kararlı ol yadaaa hiç tanımadığın birine anlat sadece için rahatlasın olarak.

Ya bana kızacaklar olacak ama ; madem anlatmıcaksın neden konu açıyosun? İnsanları meraklandırmak hoşuna mı gidiyor.burda ne hikayeler okuyoruz inan bana seninkide onlardan kötü değildir.yani illaki benzer bir hikaye ile karşılaşmışızdır.sana yardım etmek isteyen insanları oyalıyorsun.neyse ölene kadar senle gitsin ozaman napalım yani

Valla senin derdin bize dert oldu. Bence aile ici istismar oldugunu dusunuyorum,ya da evli bi akrabana mi asiksin. Yani aklima bunlar geliyor. İstersen ozelden mesaj atabilirsn. Dinlerim. İcine atmak sana bi fayda saglamaz.

Valla bende aynısını yazmak istedim ama hazır yazılmışı var +1 vereyim. Anlatmak zor olabilir ama bir yerden başlamak lazım,burada kimse seni tanımıyor,kimse seni yargılamayacak, ama olmaz anlatmam deyip kestirip atacaksan konu açmanın ne anlamı var?

Ama san da bir sürü öneri geliyor yok olmaz deyip bahane üretiyorsun kusura bakma
O Zaman böyle olmaya mecbursun
Bu içindeki şeyle daha nereye kadar durucaksın

Konu kapanabilir mi? Bazi insanlar sırf meraklarina hizmet etmedim diye, bana bunu çok görüyorlar.

5
Yakinlarimda birine anlatmak istiyorum. Nasil anlatırım? Ya bana destek olmak yerine suclarlarsa.. bundan korkuyorum. Birine nasil anlatabilirim? Birine nasıl anlatılır bunu merak ediyorum.
Sorununu soylesende millet ona gore akrabana, yakınına söyleyip soylememen gerektiğini ya da nasıl soylemen gerektiğini ifade etmeye calissin, hala yok nasil anlatacam, yok anlatamam deyip bantı başa sararsan kolay gele sana, bize de güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…