DAYANAMIYORUM

Krakdi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
3
2
1
31
Merhaba arkadaşlar!
Yaklaşık 7 ay önce ailemin oyanı olmayan birisiyle evlendim tabi evlenene kadar çok ciddi olumsuz süreçler geçirdik ailelerden dolayı sözde çok büyük sevdiğimiz için vazgeçtik geçmedik birbirimizden evlenmeden çok kısa bir süre önce anneme çok ağır ithamlarda bulundu gerek eşim gerek kayınvalidem biraz cahillik biraz da sevgiden annemi ezip eşime kaçtım 1 ay imam nikahlı aynı evde kayınvalidemin yanında yaşadık bu sürede evlendim derken meğer 2 koca sahibi olduğumu farkettim eşimden çok kayınvalidemin baskısı vardı üzerimde ağır laflar istenmeyen gelin muamelesi oysa nişanlılık döneminde çok severdi beni en azından ben öyle biliyordum Birgün dayanamadım baskılarına laflarina 23 yıldır görüşmediğim babamı aradım gel beni burdan al diye babam bizi annemle barıştırdı topladım eşyalarımı annemin yanına döndüm bir kaç ay sonra eşim ağlaya ağlaya aradı beni yapamıyorum sensiz nefes alamıyorum diye inandım barıştım tekrar ailemle konuştum tekrar kaçıp gitmiyim diye gönülsüz de olsa onay verdiler ev tuttuk eşyaları aldık düğün dernek evlendik evlendikten kısa bir süre sonra eşim işten ayrıldı ev kira faturalar ayrı yeme içme ayrı dert bu süreç içerisinde eşim annesinin ağzının içine baktı hep annesi ne dese o oldu evde pişirecegim yemeğe bile kayınvalidem karar verdi sustum sabrettim ama artık dayanamıyorum eşim iş arayışına girmiyor 6 aydır evde yatıyor birde yetmezmiş gibi sürekli tartışma çıkartıyor öyle boyutta ki gözünün üstünde kaş var diye tartışıyor benimle ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen akıl verin bana daha anlayamadığım çok şey var...

Siz calisiyor musunuz kac yasdindasiniz

24 yaşındayım eğitimciyim fakat atanamadığım için işsizim maalesef

23 yaşındasın ve 23 yıldır görmediğin baban var sonrasında barıştın öylemi? Benmi yanlış anladım?

Neyse bunu geçelim. Köprüden geçene kadar ayıya dayı derlermiş siz bu muameleyi görmüşsünüz. Boşanın diyip kestirip atamam ama keşke ailenizi ezipte gitmeseydiniz o adamla.

Allah yardımcın olsun

Valla bugüne kadar gördüklerimden şu kanıya vardım. Eğer ailen birini istemiyorsa %90 haklıdır. Geriye kalan %10'luk kısım da çok nadir ailenin haksız olduğu anlardır.

Genelde hep ailenin onay vermediği adamda bi yamukluk çıkıyor. Bi süre sonra gerçek yüzünü gösteriveriyor.

Topla eşyalarını git annenin evine. Sonra da git boşanma davasını aç. Yine yalvar yakar gelirse -ben olsam bi şans daha vermem ama- çok yalvarırsa şartlarını koy. ''annen evimize ve bana karışmayacak, en kısa zamanda iyi kötü bi iş bulacaksın, evde yattığını görmeyeceğim'' de. hatta iş bulmadan da eve dönme. bu şansı da değerlendiremezse o zaman boşan.

Adamakilli git bosan can çıkar huy çıkmaz boşuna bekleme bence kendine yazık edersin.

24 yaşındayım eğitimciyim fakat atanamadığım için işsizim maalesef

Egitimci biri mi kocaya kacmis yani...

Esinin ne oldugu belli iste, ama kuzusu. Onun icin sen ikinci plandasin, her zaman da oyle olacaksin. Kaldirabiliyorsan devam et, kaldiramam dersen de bosan. Boyle insanlari duzeltmek icin bir formul yok cunku. Bundan sonra da adimlarinizi daha dogru atarsiniz. Seviyorum asigim gozum karardi gibi seyler artik gecti. Bir de mesela esin kotu biri olabilir ama annesini ezdirmeyecek de biri. Goruyorsun degil mi millet anasina nasil deger veriyor. Bu da sana ders olsun anne baba alakasiz insanlar icin hakaret edildigi halde bunu yapan kisilerle beraber ezilip gecilmez. O konuda esini takdir ederim yani.

Farklı bi is bulun çalışın maasin azlığına çokluğuna bakmayin.
Eşinize muhtaç olmadığınızı gösterin.
Ailenizin yanina dönün ve bi daha bu adamla görüşmeyin ayrilin. Hem sorumsuz hem tembel hem de ana kuzusu.

Ne yapacağını soruyor musun ?
Herşey ortada kardeşim, yakma kendini..
Ve tedbirli olun, sakın sakın çocuk yapma.
Ne kadar kizsalar da ailen yanında olur. Henüz yasin da genç pek ala kendine yeni bir hayat kurarsin. Bu hayata mahkum değilsin.. Kendine gel.

Allah yardimcin olsun cok zor. ama lutfen bir nokta bir virgul bisey kullan okunmuyor ya.
nasil bir egitimci diye dusunuyor insan.

Üniversiteyi hangi ara bitirdiniz de hangi ara evlendiniz. Koca aşkına yanacağınıza 3-4 sene kpss çalışıp atanmaya çalışsaydınız.

Daha önce yaptığınızı yapacaksıız tabii ki de pılınızı pırtınız toplayıp ailenin yanına dönün.
Bırakın bu koca peşinde ömrünüzü heba etmeyi, atanmaya çalışın, olmadı girin bir özel okula ama çalışın.
Bir eğitimci bile kendine bunu yapıyorsa biz diğer kadınlara boşuna kızıyoruz

Başkası sana bu yazdıklarını anlatsa ne dersin ?
Benim şahsi fikrim,1 dk bile o evde kalma,can çıkar huy çıkmaz.

resmi nikah var mı anlamadım. yoksa topla eşyaları çık. varsa yine topla eşyaları çık ve boşanma davası aç. ne diyelim ki biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…