Merhaba arkadaşlar!
Yaklaşık 7 ay önce ailemin onayı olmayan birisiyle evlendim tabi evlenene kadar çok ciddi olumsuz süreçler geçirdik ailelerden dolayı sözde çok büyük sevdiğimiz için vaz geçmedik birbirimizden evlenmeden çok kısa bir süre önce anneme çok ağır ithamlarda bulundu gerek eşim gerek kayınvalidem biraz cahillik biraz da sevgiden annemi ezip eşime kaçtım 1 ay imam nikahlı aynı evde kayınvalidemin yanında yaşadık bu sürede evlendim derken meğer 2 koca sahibi olduğumu farkettim eşimden çok kayınvalidemin baskısı vardı üzerimde ağır laflar istenmeyen gelin muamelesi oysa nişanlılık döneminde çok severdi beni en azından ben öyle biliyordum Birgün dayanamadım baskılarına laflarina 23 yıldır görüşmediğim babamı aradım gel beni burdan al diye babam bizi annemle barıştırdı topladım eşyalarımı annemin yanına döndüm bir kaç ay sonra eşim ağlaya ağlaya aradı beni yapamıyorum sensiz nefes alamıyorum diye inandım barıştım tekrar ailemle konuştum tekrar kaçıp gitmiyim diye gönülsüz de olsa onay verdiler ev tuttuk eşyaları aldık düğün dernek evlendik evlendikten kısa bir süre sonra eşim işten ayrıldı ev kira faturalar ayrı yeme içme ayrı dert bu süreç içerisinde eşim annesinin ağzının içine baktı hep annesi ne dese o oldu evde pişirecegim yemeğe bile kayınvalidem karar verdi sustum sabrettim ama artık dayanamıyorum eşim iş arayışına girmiyor 6 aydır evde yatıyor birde yetmezmiş gibi sürekli tartışma çıkartıyor öyle boyutta ki gözünün üstünde kaş var diye tartışıyor benimle ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen akıl verin bana daha anlatamadığım çok şey var...
24 yaşındayım eğitimciyim fakat atanamadığım için işsizim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?