DAYANAMIYORUM

Allah yardımcınız olsun.
Şuan tek diyebileceğim şey lütfen çocuk yapmayın.

Ailenin yanında otursaydın , kendi maaşın da varmış, keyfine bakardın ne güzel yaşardın. Başına dert almışsın bu adamla evlenip. İşten çıkabilir ama 6 aydır aramaması çok büyük tembellik ve sorumsuzluk. Baştan ne olduğu belli olmuş, bence boşan hazır çocuk da yokken

bir kere kurtulmuşsun.
niye kalktın tekrar döndün o adama.
bile bile lades olmuş.
yapacağın şey ortada.
ayrılacaksın

dayanılacak gibi de değil. bir eğitimcinin bu kadar cahil kalması üzdü beni açıkçası.
bakın bilinçsiz hareket ediyorsunuz. baştan sona sorunlu her şey. ailen istemiyor kaçıyorsun. kaçıp nikah bile yapmadan , dini nikahla tamam oldu bu iş diyorsun. belki dini nikahın bile yanlıştır, olmamıştır. zira ülkemizde resmi nikah olmadan dini nikah yasak.
sonra bu beladan kurtarıyor ailen seni ama sen akıllanmadan tekrar gidiyorsun. artık bunlara hata denmez başka bir şey denir. neyse bunun üzerine bir de hamile kalman olabilir maalesef o potansiyeldesin. ama YAPMA lütfen. bir masumun günahına girme. daha 24 yaşındasın hayatını kur adım adım. bir adam bu yaşına kadar böyle geldiyse n'aparsan yap düzeltemezsin. ömrünü heba ettiğinle kalırsın.

eğitimci bir insanın nasıl bu kadar mantıksız olabildiğine inanmıyorum.
boşan..

24 yaşındayım ben 1 yaşındayken anne babam ayrılmış ve 23 sene karşılaşmalar ve onun yaklaşmaya çalıştığı dönemler hariç hiç görüşmedim keza simasını dahi resimler olmasa 15 yaşına kadar bilmiyordum evet kesinlikle muamele tam olarak söylediğiniz gibi

24 yaşında eğitimci bir bayan nasıl 1 ay imam nikahlı yaşayabilir üstelik ayrı evde bile değil ?? Eğitimli cahil böyle olur. Hak etmişsiniz !!! Terkedip gidin annenizin evine, eğitimci bir bayan gibi yaşayın.

24 yaşında eğitimcisiniz bu cahillik niye ? Yaşınız daha çok genç neyin kahrını çekiyosun böyle aşk da sevgi de olmaz. Boşan ve ailenin rızası olmadan sakın bişey yapma artık.

Aile onaylamıyorsa emin olun bir bildikleri vardır, gözlemlediğim kadarıyla onaylanmayan evlilikler boşanma ile neticeleniyor ve aile haklı çıkıyor.

Baştan hata...iş bulmaza yüz verme

Eğitimci olarak çalışmıyor olman çocuklarımız için büyük şans...

Kızım sen saf mısın? Bak kocan nasıl anasının ağzının içine bakıyor... aç gözünü kurtar kendini. Bir de hamile kalma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…