Dayanılmaz evlilik..

aılenın tepkısınden cekınmek nıye.annen baban senı dovermıydı mesela.sımdı sen dayak yıyınce gelme otur evınde mı dıyecekler.hadı dedıler kocaman kadınsın cık gıt.cocugunda varmıs yarın buyuyp dayaga susan bır anne gormelı mı sence

benim ablamda eşinden ayrıldı.10 yaşında kız yiğenim vardı.o kadar kötü günler geçirdimki onu düşünerek ne yapacak nasıl dayanacak kabullenecekmi vb... yemeden içmeden kesildim üzüntümden.fikir ayrılıgı değerli hissedememe varlıkta yokluk yaşama,evde kumandayla sevgili eş olma konularıydı sebepleri...ve inanırmısınız o kız çocuğu yiğenim bizi teselli etti. teyze mutsuzdu annem mutsuzdu babam. ben anlıyordum zaten. ne zamandan beri böyleler bu yeni değil ki....gibi.yani o atmosferin içinde çocuklar küçükte olsa herşeyin farkında büyüyorlar...zor bir hayatın var canım.dayak ilk sırada gelen sorunun aslında...bu bile başlı basına sebep...ve yediğin yemegin hesabını yapmak....yemeyip yedirmek içmeyip içirmek cümlesi yine annelerin tekelinde kaldı malesef... sadece anneler yapıyor bunu genelde

Eşinin saygısı yok sanırım sana,ama en önemlisi senin kendine saygın var mı,önce bunu kazanmalısın.Çünki seçeceğin çözüm ne olursa olsun,buna çok ihtiyacın olacak

Lütfen,şiddeti kabul etmeyin,diğer davranışları bir şekilde tolere edilir,ama şiddetin telafisi,bahanesi, yoktur.Hic bir canlı bu muameleyi haketmez....

ailenin yanına dönüp okula başla daha yaşın çok genç.

kızına ve kendine kaliteli bir hayat verebilirsin.

Babam kesinlikle beni çeker alır ama annem annemin düşüncesi oturmam düzelir yuvanı yıkma o cocuk gibi eser gürler.

Yıne calış ama kendin çek kendin kullan

ailenin yanına dönüp okula başla daha yaşın çok genç.

kızına ve kendine kaliteli bir hayat verebilirsin.
Kızım olmasa çoktan gitmiştim dicem ama yine gidemedim hep cocuk olunca düzelir diye düşündüm 2 yıl cocugum olmamıstı onda bile hakaretler allah sana vermiyo cocuk vs. Birkeresinde hiç unutmayacagım bir olay beni yere yatırdım üstüme oturdu iki eliyle yüzümü avucunun arasına aldı defalarca tokatladı hep millet duymasın rezil olmiyim babam gelip bişey der kavga cıkar diye sustum iyiki bu site var ve hiç düşünmeden yazıyorum... anneme bile bunları anlatırken sarılmıyor bana arkamda destekcim annem olsaydı coktan ayrılmıstım

hoşunuza mı gdiyor dayak yemekya benim aklım almıyor bu ne boyle?

Döven iyi ve merhametli bir adam.
Hiç mi iyi bir adam görmediniz ömrünüzde?
Evlilik yıl dönümünde üç kuruşluk kolayı çok gören merhametli (!) bir adam!
Cimri, dayakçı, despot ve saygısız bir adamla evlisiniz. Tek çözüm boşanmak.

hiç bişeyi eksik etmeyen insan nasıl üç beş liranın hesabını yapıyo anlamadım.

bence ortada bi gariplik var ya yalan söylüyosunuz ya da gerçekten düşünme biçiminizde problem var.

kocanın pskilojisi bozuk. sana böyle işkenceler yapan biriyle aynı ortamda daha fazla kalma. Allah korusun sana bişey yapsa kızına ne olacak ? üzerine oturup tokatladı nasıl bir şeydir ya... annene bunları anlattın mı? ben olsam herkese anlatır feryat figan herkese rezil ederim baban duyarsa duysun hatta duysun ki seni korusun! susman çok büyük hata olmuş elinde kurtulma fırsatı varken kurtulabilirdin.

daha yaşın o kadar genç ki her şeye 0'dan başlarsın her şeye. daha önünde kocaman bir hayat var. fırsatlarla ve iyiliklerle dolu. buna katlanman için hiçbir sebep yok. kendine ve kızına şans ver. üniversite sınavlarına hazırlan bir yıl sonrası zaten gelir hiç merak etme. kocanın aldığı parayı da kendin kazanırsın yer içer gezersin kızınla özgürce.

kendine bunu reva görme.

Babam kesinlikle beni çeker alır ama annem annemin düşüncesi oturmam düzelir yuvanı yıkma o cocuk gibi eser gürler.

anneniz kendi yapamamış zamanında sizi de kötü etkiliyor
benim tavsiyem lise mezunuysanız şimdiden 2018 kpssye hazırlanmaya başlayın ya da bir iş bulmalısınız
ondan biraz para sahibi olup annenize de yardımda bulunun ki belki susar
ondan sonra da çalışırken üniversite sınavlarına yavaş yavaş hazırlanırsınız hem kpssye de çalıştığınız için üniversite sınavının ilk aşamasına çalışmak da kolay olur
ayrıca anneniz gibi biri o çocuğu büyütürken bu düşünceleri ile zehirler ona bırakmamalısınız
yani boşanmak istiyorsanız önce biraz muhtaçlığınızı ortadan kaldırmalısınız
Allah yardımcınız olsun

hiç bişeyi eksik etmeyen insan nasıl üç beş liranın hesabını yapıyo anlamadım.

bence ortada bi gariplik var ya yalan söylüyosunuz ya da gerçekten düşünme biçiminizde problem var.

Burda neden yalan söylrme ihtiyacı duyayım eve herşeyi alır eksik etmez ama benim yaptıgım herşey fuzuli gelir almak istedigim şeyler düşünme bicimimde normal herşeti oldugu gibi yazdım

karar benım kararım dıyeceksın.esın normal degıl.senıde anormallestırmıs gıbı gorunuyor.kadın olsun erkek olsun bır ınsan baska bır ınsanı nasıl dovebılır de dıgerı bunu kabullenır ben anlam veremıyorum.cocugun bunlara sahıt olacak ustelık.kendıne guvenmelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…