Evet aynen öyle ya celişkili konusmuyorum neden öyle yorumlar yapıyorlar anlamıyorum evden bişey eksik etmez hala sözümün arkasındayım ama herseyi kendi yapck kendi alıcak ben aldıgım zaman yaptıgım zaman sorun oluyor bu yüzden anlasamıyoruz bu yönü merhametli yardımsever bana yardımda eder ama döverde hem iyi hem kötü yönlerini anlatmaya calıstım sadece hani hiç mi iyi yönü yok bu adamın diye sorarsınız diyeBence konu sahibinin demek istediği eşinin dışardan çok iyi ve merhametli gib görünüp içten içe ona yaptıkları.. iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. . Sorunu babanızla paylaşın ufak ufak.. onun vereceği tepkiye göre karar verirsin..
Evet bu düşünceniz çok güzel.Tek planladıgım bosanıp bir bilezigim var onu satıp dershaneye yazılmak kendimi okumaya vermek kızımı en iyi sekilde büyütmek...
Hem cevreden görünen iyi yönlerini hemde bana yaptıklarını anlatmaya calıstım... yani cevreye bakarsanız 44lükİki paragraf birbiriyle çelişkili bence. Her şeyi alıyor mu almıyor mu cimri mi karar ver. İyi bir insan mı merhametsiz mi karar ver. Kafan karışık sanırım
Yahu bu kadar sorunlu bir adam nasıl çok iyi biri oluyor girişi öyle yapmışsınız da
ona şaşıyorum ben.
Kaba, ölümüne cimri, sürekli aşağılayan, döven biri nasıl çok iyi oluyor.
Annemde anlicaktır zamanla sağlık okumayı düşünüyorum aynı zamanda calısmak eşim her yaptıgından sonra pişman oldugu ve beni inandırdıgı için hep bekledim düzelir umuduyla suan insanların burdan yorum yapması cok basit geliyor aslında bide düşününki 18 yasımda evlendim ve evlenir evlenmez bosanmak cok kolay bişy degil gibi geliyodu ki suanki kafamla olsaydım dk durmazdımEvet bu düşünceniz çok güzel.
Ancak sanmayın ki üniversite okumak her sorunu çözecek ben 2 üniversite bitirdim ve uzun süre işsiz gezdim.
Ülkemiz de pek çok gencin de durumu böyle malesef.
Yani okumak demek hemen iş bulmak demek değil malesef.
Daha garanti şeylere yonelin derim.Ama gene okuyun tabi ki.
Şiddet oldugu zaman öyle görünür olarak bişy yapmıyor bir yerim morarmıyor mesela kafama vuruyor bunları yazarken utanıyorumAyrıca annenize kizinizi emanet etmek ne kadar doğru bilemedim.
Ama sizi dövdüğü zaman gidin darp raporu alın mutlaka hatta bir değil birkaç tane rapor alın mutlaka fotoğraflarınizi çekin o haldeyken.
Tazminatı daha kolay alırsınız.
Allahindan bulsun tez zamanda, insallah ondan guclu biri de ona meydan dayagi ceker. Senin onurunu bu kadar kiran bir adamin hizmetini gorme artik. Kiymetli parasiyla kendine baktiracak birini bulsun.Kızım olmasa çoktan gitmiştim dicem ama yine gidemedim hep cocuk olunca düzelir diye düşündüm 2 yıl cocugum olmamıstı onda bile hakaretler allah sana vermiyo cocuk vs. Birkeresinde hiç unutmayacagım bir olay beni yere yatırdım üstüme oturdu iki eliyle yüzümü avucunun arasına aldı defalarca tokatladı hep millet duymasın rezil olmiyim babam gelip bişey der kavga cıkar diye sustumiyiki bu site var ve hiç düşünmeden yazıyorum... anneme bile bunları anlatırken sarılmıyor bana arkamda destekcim annem olsaydı coktan ayrılmıstım
Evet aynen öyle ya celişkili konusmuyorum neden öyle yorumlar yapıyorlar anlamıyorum evden bişey eksik etmez hala sözümün arkasındayım ama herseyi kendi yapck kendi alıcak ben aldıgım zaman yaptıgım zaman sorun oluyor bu yüzden anlasamıyoruz bu yönü merhametli yardımsever bana yardımda eder ama döverde hem iyi hem kötü yönlerini anlatmaya calıstım sadece hani hiç mi iyi yönü yok bu adamın diye sorarsınız diye
O kadar gençsin ki, o kadar uzun bir yol var ki önünde. Asla mecbur değilsin bu hayatı yaşamaya. Mutsuz oldun ayrılacaksın, o kadar. Annenden destek bekliyorsan yaşadıklarını tamamen anlatacaksın. Herkes herşeye alışıyor merak etme annende anlayacaktır.Kızım olmasa çoktan gitmiştim dicem ama yine gidemedim hep cocuk olunca düzelir diye düşündüm 2 yıl cocugum olmamıstı onda bile hakaretler allah sana vermiyo cocuk vs. Birkeresinde hiç unutmayacagım bir olay beni yere yatırdım üstüme oturdu iki eliyle yüzümü avucunun arasına aldı defalarca tokatladı hep millet duymasın rezil olmiyim babam gelip bişey der kavga cıkar diye sustumiyiki bu site var ve hiç düşünmeden yazıyorum... anneme bile bunları anlatırken sarılmıyor bana arkamda destekcim annem olsaydı coktan ayrılmıstım
Evliliğindeki pürüzleri gidermeden, insanlarınDuygularınızı netleştirin bence öncelikle.
Karar vermeniz daha kolay olur.
Çok iyi bir insan olmadığı bir gerçek.
Annesiz büyümesi haklı çıkarmıyor.
Sorunları varsa psikolojik destek alsın sizi tüketmeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?