Dayanılmaz evlilik..

Yıllar sonra bu günlere dönmek için herşeyinizi vereceksiniz. Şimdi zamanı geri aldığınızı düşünün. böyle bir şeye kalkışmak zor evet ama yıllarınızı kurtarır.

Bence konu sahibinin demek istediği eşinin dışardan çok iyi ve merhametli gib görünüp içten içe ona yaptıkları.. iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. . Sorunu babanızla paylaşın ufak ufak.. onun vereceği tepkiye göre karar verirsin..

Evet aynen öyle ya celişkili konusmuyorum neden öyle yorumlar yapıyorlar anlamıyorum evden bişey eksik etmez hala sözümün arkasındayım ama herseyi kendi yapck kendi alıcak ben aldıgım zaman yaptıgım zaman sorun oluyor bu yüzden anlasamıyoruz bu yönü merhametli yardımsever bana yardımda eder ama döverde hem iyi hem kötü yönlerini anlatmaya calıstım sadece hani hiç mi iyi yönü yok bu adamın diye sorarsınız diye

Tek planladıgım bosanıp bir bilezigim var onu satıp dershaneye yazılmak kendimi okumaya vermek kızımı en iyi sekilde büyütmek...
Evet bu düşünceniz çok güzel.
Ancak sanmayın ki üniversite okumak her sorunu çözecek ben 2 üniversite bitirdim ve uzun süre işsiz gezdim.
Ülkemiz de pek çok gencin de durumu böyle malesef.
Yani okumak demek hemen iş bulmak demek değil malesef.
Daha garanti şeylere yonelin derim.Ama gene okuyun tabi ki.

Ayrıca annenize kizinizi emanet etmek ne kadar doğru bilemedim.
Ama sizi dövdüğü zaman gidin darp raporu alın mutlaka hatta bir değil birkaç tane rapor alın mutlaka fotoğraflarınizi çekin o haldeyken.
Tazminatı daha kolay alırsınız.

İki paragraf birbiriyle çelişkili bence. Her şeyi alıyor mu almıyor mu cimri mi karar ver. İyi bir insan mı merhametsiz mi karar ver. Kafan karışık sanırım
Hem cevreden görünen iyi yönlerini hemde bana yaptıklarını anlatmaya calıstım... yani cevreye bakarsanız 44lük

Annemde anlicaktır zamanla sağlık okumayı düşünüyorum aynı zamanda calısmak eşim her yaptıgından sonra pişman oldugu ve beni inandırdıgı için hep bekledim düzelir umuduyla suan insanların burdan yorum yapması cok basit geliyor aslında bide düşününki 18 yasımda evlendim ve evlenir evlenmez bosanmak cok kolay bişy degil gibi geliyodu ki suanki kafamla olsaydım dk durmazdım

Şiddet oldugu zaman öyle görünür olarak bişy yapmıyor bir yerim morarmıyor mesela kafama vuruyor bunları yazarken utanıyorum

Yaptığınız girişe hayret ettim okuduktan sonra bu adamın neyine merhametli dediniz dövüyomuş sizi ş..z herif ya. Dayanmak zorunda değilsin kendine bu eziyeti çektirme

Allahindan bulsun tez zamanda, insallah ondan guclu biri de ona meydan dayagi ceker. Senin onurunu bu kadar kiran bir adamin hizmetini gorme artik. Kiymetli parasiyla kendine baktiracak birini bulsun.
Ayni siddeti bir kac yil sonra kizina da yapar bu pislik. 23 yas yeni bir hayat kurmak icin hic gec degil. Annen anlamiyorsa babana anlat ve geri dön evine. Ama 35 in de geriye donup ben omrumun yarisini bu hayvanla heba ettim dersen, o yikim cok daha agir olur.

döver kısmından sonra kımsenın ıyı yonunu sorcagını sanmıyorum deger vermeyen ınsan yardım etse ne olur etmese ne olur.

Döver'e kdar okudum.
Boşan.

18 yaşında evlenmişsin. 5 yıldır evli olduğuna göre şu an 23 yaşındasın yani hala çocuk sayılırsın. Çocuk demeyelim de, hala ailenin kol kanat germesi, destek olunması gereken yaştasın. Çünkü yaşın gereği hala cahil ve safsın. Benim gibi... Bu kadar olayı yaşarken dayak yerken o annen geçer geçer diye sırtını sıvazlayıp eve geri yollamışsa yazıklar olsun annene. Arkadaşlar bu yaştaki bir genç kıza en yakını, annesi kol kanat germezse yanlış yönlendirirse kız ne yapsın???
Anacım anlaşamıyoruz demişsin dövdüğünü anlatmışsın çocuk olunca geçer demiş annen! Kafaya bak! Hem korumamış seni, hem de hayatının hatasını yapmana sebep olmuş. Yazıklar olsun annene...
Canım annen senin evliliğini yuvanı falan düşünmüyor. Onun derdi boşanırsan el alem ne der... El alemden laf duymamak için boşanmana mani olmak istiyor nankör kadın. Şimdi boşanmak istediğini söylesen daha da karşı çıkacak buna hazırlıklı ol. Neden kaşı çıkacak biliyor musun? Bir çocukla başına kalacaksın diye korkusundan... Sanki muhtaçsın sen onlara!
Elin ayağın tutuyor çok şükür. Yaşarsın ailenle asgari ücret de olsa çalışırsın çocuğunu yük etmezsin. O kocayla yaşamaktan iyidir.
Annene karşı yeterince saygı gösterip lafını dinlemişsin ve görüyorsun ki anneni dinledikçe işler daha kötüye gitmiş. Dinleme artık. Babana söyle anlat dayak yediğini çekip alsın seni oradan. Yeter çektiğin.

Hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değildir sorsanız herkesin farklı problemleri vardır ben 12 yıllık evliyim bende kaçarak evlendim eşim merhametli çocuklarına düşkün ailesine bağlı bana bağlı abdestli namazli insandır çok çalışır paraya önem verir evimin herseyini alır ama iki kusuru vardır cooook kıskanç annesine cooook düşkün işinden dolayı da sosyal hayatımız yoktur insan görmek istediğini görür eşimin kusurlarını gördükçe eşimden tiksindim uzaklastim ayrılmak istedim ama sonra düşündüm aslında eşimin okadar güzel huyları varmiski ben gormuyormussum Allah'a sukrettim ya daha kötüsüne raslasaydim içki içen kumar oynayan çocuklarimi sevmeyen ilgilenmeyen biri olsaydı arkadaşlar boşanmak kolay Allah hiç kimseyi sefa sürmek için yollamadi herkezin bir sınavı vardır önemli olan sabırla onu geçmek boşanmak çok basit ya o çocuk baba sevgisini arayacak cooook önemli baba çocuk için inan hesabını sorar ben babasız büyüdüm inan babam olsun çok isterdim Allah'a dua et o seni duyacak sabret bu arada tek başına bu devirde mücadele etmek çok zor dul olmak zor

O kadar gençsin ki, o kadar uzun bir yol var ki önünde. Asla mecbur değilsin bu hayatı yaşamaya. Mutsuz oldun ayrılacaksın, o kadar. Annenden destek bekliyorsan yaşadıklarını tamamen anlatacaksın. Herkes herşeye alışıyor merak etme annende anlayacaktır.

Evliliğindeki pürüzleri gidermeden, insanların
Başka evlilik hakkında yorum yapıp, yol göstermesi çok sahte.
Bence.

Bosanin ve kocaniza soyleyin namazi biraksin bu kadar pislik bir insan o guzelim secdeyi kirletmesin... cocugun kim tarafindan verileceginden haberi yok

Haram yemez harama bakmaz çocuklarını cooook sever hasta olduklarında benden çok ilgilenir onlarin geleceği için çabalar çok çalışır tek sorunu cooook kıskanç bende onun huyundan gidiyorum artık napiyim kötü kusurlarını görmüyorum iyi huylarina odaklandim kötü olanı görmüyorum o yüzden eskisine bakara daha mutluyum sukretmeyi ogrendim bu da benim sınavım dedim sustum ayrılmak çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…