Dayanılmaz evlilik..

Eşiniz sizin bahsettiğiniz kadar merhametli ve iyi değilmiş ki bu kadar şeyi yapabilmiş.

Keske herkes sizin gibi yorum yazabilse ben ne yazıyorum insanlae ne anlayıp ne yorum yazıyoe.Tabiki şiddetten mutlu olmuyorum hep düzelir gözüyle baktım vededigim gibi hep özür diler bişeyler yapar gönlümü alırdı zaten şuanki aklımla 18 yaşında olsam asla evlenmezdim

Eşiniz sizin bahsettiğiniz kadar merhametli ve iyi değilmiş ki bu kadar şeyi yapabilmiş.
evet suan daha iyi anlıyorum zaten o yuzden bosanmak istiyorum iyiligi derken yani yardımcı olur cocuga bakar götürür getirir bişeyi eksik etmez tek iyi yönü bu baskada yok

Cok iyi anlamıssınız beni gerçekten teşekkür ediyorum annem destek olsaydı coktan bosanmıstım kızımada annem bakacagı için özgüveni eksik bi cocuk olacak. Anneme göre evine bakıyorsa getirip götürüyorsa birşey eksik degilse oh ne ala dünyanın en iyi kocası.

Esin cocuklukta cok mu dayak yemis? Annesi de yokmus ya bana psikolojisi bozuk gibi geldi.Sana hic para vermiyor mu peki

siz annenizi boşverin biraz kendinize yatırım yapmaya başlayın yavaş yavaş
şimdiden ders çalışmaya başlasanız çok yol kat edersiniz

Aman allahım bu nasıl bir adiliktir

yasalar ne kadar 18 dese de insanın aklının başına gelmesi 24'leri buluyor. toy olduğun için doğru tepkiler verememişsin olaylara.

en mantıklısını kendin düşünüyorsun zaten ailenin yanına dönüp okula başlamak , ailene her şeyi anlat , özellikle babana bütün işkenceleri anlat ki yanında dursunlar, annen mantıklı düşünemiyor kendi aldatılmaya vb. şeylere alışmış ve ona göre normal.

kocanla birlikteyken para biriktirme şansın yok zaten bir gün bile katlanma.

ailenin bir şekilde sana destek olması gerekiyor. babandan umutluyum. babana baş başa işkenceleri detaylı anlat ve okula dönmek istediğini anlat. ben sanmıyorum ki yanında olmasın. hiç bir baba kızına kıyamaz.

sen nasıl kızına kıyamıyorsan o da öyle yapacaktır.

bir an önce sınavlara hazırlanmaya başla, kendine güven , yaşın çok müsait her şeye yeniden başlayabilirsin korkma.

Boşanmaman için hiç bir sebep yok boşuna bahane üretme . Boşanmadan önce de şu kocanın elini ayağını uykudayken bağla da bir döv .anlasın bakalım savunmasız birini dövmek nasıl bir duyguymuş. .kk bana sakın saldırma , bu koca hak ediyor

Bence eşin psikolojik yardım alsın, belki bu şekilde şiddet eğilimi ve cimriliği düzelir. Düzelmezse de yoluna bakarsın.

Ay icim sisti. Adam sizi dovuyo yaa dovuyo. Hala biseyi eksik etmez herseyi alir diyosunuz. Bi de baska konuya yazmssnz namazli abdestli ne alaka yahu insanin kildigi namazla mi olcuyosunuz nasil oldugunu. Yok parmakla gosterirler falan. Bi kafanizi toplayin dayak yiyosunuz var mi otesi. Adami ovuyo musunuz yeriyo mu ben anlayamadim

Cok uzun yazmisin basta burda destan yazanlara selam olsun :))kocanin cok iyi oldugunu soyluyorsun seni dovuyor yetmez mis gibi ictigin colanin hesabini yapiyor . Bu mu iyilik bacak bacak ustu atmana kiziyir bu mu iyilik. ALLAH bilir kendisi disarda her haltida yiyordur

Büyünce başla yine,ama çalışmasan bile eşinin üzerinde üstünlük kurmasına izin verme.Karşıkinin gelebileceği çizgi,senin müsaade ettiğin yere kadar olsun

Artı adamda olmalı tabii ki,yoksa bir yanlış bütün doğruları götürür.

Bir adamın ev işlerini yapıyorsunuz, paylaştığınız hiçbir şey yok, üstelik hakaret ve şiddet var, size iyi hayat şartları da sunmuyor. Ne anlamı var bunun. Bir işe girip başkasının temizliğini yemeğini yapıp maaşını almak sonra kendi kafanıza göre yaşamak daha mantıklı değil mi bundan.

Bana para verir ama ne yaptıgımı tek tek sorar 5 lira gittiyse 5kere hesap veririm. o zManlar hep sustum ama insallah bu sefer gidip birdaha dönmeyecegim burdan size bosanıp hayata tutunan mutlu biri olarak yazacgm. Eşim abdestli namazlı derken herkesi tenzih ediyorum ben sadece anlatırken onun özelliklerini söylemek için dedim

eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli eve herşeyi alır hiçbişeyi eksik etmez

İki paragraf birbiriyle çelişkili bence. Her şeyi alıyor mu almıyor mu cimri mi karar ver. İyi bir insan mı merhametsiz mi karar ver. Kafan karışık sanırım

Her kuruşun hesabını soran,sizi aşağılayan ve herşeyden kötüsü size şiddet uygulayan bir insan hakkında nasıl merhametli dersiniz? Arkanıza bile bakmadan kaçmanız gerekirken adamı öve öve bitiremediniz.Gençliğinize yazık,şiddet olayı girdikten sonra olay bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…