Dayanılmaz kıskançlığım :(

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese merhana kızlar, daha oncede konu açmıştim muavin erkek arkadasım var diye hatta tanismadan önce olan kısmını da buraya yazmıştım :) Artık 5.ayımıza girdik herşey çok normal.
Fakat ben çok kıskanıyorum. Artık beni bile yoruyor kıskançlığım. Herseyinin şifresini verdi bana. Kendi instagram hesabimi sildigim icin onunkinin sifresini verdi. Face. Hersey bende fakat yok. Güvensizlikmidir anlayamıyorum. 5 aydir guvenimi kiracak biseyde yapmadi. Hatta geven hafta hattini yeniledi. Bugun faturasindan kimlerle konusmus ne yapmis ona bile baktim. Aklim hep whatsapp.da acaba oradan kimlerle konusuyor gibisinden. Bana sürekli senden baskasina ihtiyacim yok, gerek yok ben seni seviyorum gibisinden cumleler kuruyor ama onunda bu duruma canının sıkıldıgını anlayabiliyorum.. Kızlar nedir bu bende ki ? Ne yapacağım ben

Ortada hicbirsey yokken boyle yaparsan cok yipranirsin canim ya niye dusuncelerini kendini biraz rahat birakmiyorsun. Bi sure sora ikinizde sıkilirsiniz. Herşey bi sevgili bi eş degilki hayatta baska mtluluklar hedefler amaclar sevgiler de var. Herseyimiz ikinci yarimizin degil. Bide belki ayrilir edersin.. biraz ılimli ol kiskancliklara degil fikirlerine dusuncelerine odaklan.. adami bu kadar kurcalaman da hoş degil. Cokmu seviyorsun cok un ustunde aşirimi? Yoksa sevginden cok kiskancliginmi var? Herkulada tehlikeli durumdasin acil cikis bul kendine :)

Son düzenleme:
Acaba kendinize mi güvenmiyorsunuz? Daha doğrusu özgüven eksikliği mi var? Bu şekilde hem kendinizi hem de ilişkinizi yıpratırsınız.

Biraz empati yapin. Size yapsa sevgiliniz nasil hissederdiniz, surekli aldatiyor muamelesi gorseniz o iliskiye devam eder miydiniz, sogumaz miydiniz, bunalmaz miydiniz? Surekli sizi olmayan bir seye inandirmaya calisamaz sevgiliniz, kaybetme yoluna girersiniz bu gidisle. Kendinize hakim olmalisiniz.

Yemin ederim aynısı bende var. Tek farkım ben şifrelerini istemedim isteyemem de. Özeline girmeye hakkım yok. Askerde şu an ve çalıştığı yerin instagramda attığı bir şeyi beğenmiş bu hani korktun mu diyen kız var ya. Kız aşırı güzel. Gıcık kaptım ve çok kıskandım o kızı. Tabii uyuz oldum niye beğendin tamam onun kadar güzel değilim ama vs diye beynini yedim dedi ki ama iş için beğendim ne kadar beğeni olursa o kadar iyi daha çok müşteri çeker. Tabii ki inanmadım. Şimdi beğenisini geri çekmiş. Pişman mıyım evet
Ama yapmamak lazım. Bir kere bir yerden sonra çocuk da diken üstünde yaşamaya başlıyor. Yazık. Çekiniyor çünkü ne yapsam yanlış anlaşılmam diye kendini parçalıyor. Basit bir şey söylesen bile çocuk artık alışmış sürekli uzun uzun açıklamaya başlıyor.
Bir yerden sonra sırf ilişkiniz için değil ama kendin için de. Sen o stresi unutabilirsin ama bedenin unutmaz. Stres yüzünden alerji olup hastaneye taşınan ve anneannesi stresten zona geçirmiş birisi olarak söylüyorum bu kadar takıntı iyi olmuyor.
Tabii şimdi diyeceksin ki sen kimsin yaptıklarına bakmadan akıl veriyorsun diye ama belki bir çözüm bulabiliriz topluca diye düşünüyorum.

Bişey olsa karşına çıkar zaten merak etme. Böyle yaparak aklına sokarsın.

‘Kıskançlık’ adı altında yaptığınız şey, özgüvensizliktir. Öncelikle bunu kabul edin ve yaptıklarınızın bu kişiye özgü olmadığını bilin. Yani başka biri de olsaydı aynen bu şekilde davranacaktınız, doğal olarak sorun sizde. Bu durum çok sevmek, çok aşık olmak ya da başka özel bir şey değil; tamamen sağlıksız bir bağlanma biçimidir.

Diyebileceğim tek bir şey var: Meşguliyet edinin, günlük rutininize ve kişisel gelişiminize odaklanın. Yoksa çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…