Evet genelde ozguven eksikligi yada karsindakinin bir seyini gorursun guvenin sarsilir surekli takipta kalirsin.Herkes agiz birligi etmiscesine "özgüvensizlik" diye tutturmus gitmis. Kiskancligin tek nedeni, özgüven eksikligi mi Allah aşkına?
Yemin ederim aynısı bende var. Tek farkım ben şifrelerini istemedim isteyemem de. Özeline girmeye hakkım yok. Askerde şu an ve çalıştığı yerin instagramda attığı bir şeyi beğenmiş bu hani korktun mu diyen kız var ya. Kız aşırı güzel. Gıcık kaptım ve çok kıskandım o kızı. Tabii uyuz oldum niye beğendin tamam onun kadar güzel değilim ama vs diye beynini yedim dedi ki ama iş için beğendim ne kadar beğeni olursa o kadar iyi daha çok müşteri çeker. Tabii ki inanmadım. Şimdi beğenisini geri çekmiş. Pişman mıyım evet
Ama yapmamak lazım. Bir kere bir yerden sonra çocuk da diken üstünde yaşamaya başlıyor. Yazık. Çekiniyor çünkü ne yapsam yanlış anlaşılmam diye kendini parçalıyor. Basit bir şey söylesen bile çocuk artık alışmış sürekli uzun uzun açıklamaya başlıyor.
Bir yerden sonra sırf ilişkiniz için değil ama kendin için de. Sen o stresi unutabilirsin ama bedenin unutmaz. Stres yüzünden alerji olup hastaneye taşınan ve anneannesi stresten zona geçirmiş birisi olarak söylüyorum bu kadar takıntı iyi olmuyor.
Tabii şimdi diyeceksin ki sen kimsin yaptıklarına bakmadan akıl veriyorsun diye ama belki bir çözüm bulabiliriz topluca diye düşünüyorum.
Herkes agiz birligi etmiscesine "özgüvensizlik" diye tutturmus gitmis. Kiskancligin tek nedeni, özgüven eksikligi mi Allah aşkına?
Herkes agiz birligi etmiscesine "özgüvensizlik" diye tutturmus gitmis. Kiskancligin tek nedeni, özgüven eksikligi mi Allah aşkına?
Evet genelde ozguven eksikligi yada karsindakinin bir seyini gorursun guvenin sarsilir surekli takipta kalirsin.
Bu denli bir kıskançlığın nedeni evet özgüvensizlik,bu kadar olmaz çünkü
Yoksa hepimizin zaman zaman içi gıcıklanıyodur neticede disardaki diğer adamlardan bir farkı bir albenisi olmuş ki beraberizdir ancak karşı tarafa bu denli baskı yapmak özgüvensizlik
Bence ilişki değil kişilik problemi sizinki.
Böyle hastalık şeklinde olunca büyük ihtimalle evet.
Katılmıyorum. Karşı taraf güven versin de o zaman görün bakalım kıskançlıktan eser kalıyor mu.
Katılmıyorum. Karşı taraf güven versin de o zaman görün bakalım kıskançlıktan eser kalıyor mu.
Mesleği doğru düzgün olmasa bile değer verilmeli bence. Sonuçta insan ve çok şükür benimle. Ve garson diye küçümsediğimiz insan belki “yeterince düzenli” bir meslek sahibi olan kişiden daha iyi birisidir (ki öyle 2 senedir gördüm, ailemdeki ve çevremdeki daha iyi mevkiye gelmiş kişilerden görmediğim güzel davranışları gördüm)Allahim yaa meslegi bile yok dogru duzgun birde senin yaptigina bak. Sen boyle yaparsan o kendini daha da bulunmaz hint kumasi sanacak.
Eee ben ne yazdim okudunuzmu. Ya ozguvensizlik yada karsi taraftan bisi gorunce iyice kiskanmaya basliyorsun dedimKatılmıyorum. Karşı taraf güven versin de o zaman görün bakalım kıskançlıktan eser kalıyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?