dayanmak çok zor

Allah yardım etsin çok zor. Bende kpss ye hazırlandım sanırım olmazsa ne yapcam deyip iyice bunalıma soktum kendimi. Girdiğim kaçıncı sınav.insan hayata tutunacak birşeyler arıyor. Allah sizedr hayırlı kapı açsın inş

Yani ne desek bos aslinda , sen kendini salmissin..

Belkide birseyleri yaparken istemeyerek yaptin ve ondan olmadi hic dusundunmu?

34 yasinda kucuk bir genc kiz degilsin , gayet akli basinda bir bayansin , ve hayat cok guzel bukadar karamsar olmak neden ? Karamsar olmak sana ve etrafina sadece zarar..
Kendine hedefler koy ve o yolda ilerle eminim degistirmek istersen ve bunu inanarak yaparsan olur.

Ve sana soylemek istedigim birsey daha var. Hic ummadigim anda cok caresiz ve mutsuz oldugum bir anda esimle tanistim , birdaha mutlu.olamam saniyordum ama oldu..
Umarim allah seninde.gonlune gore verir..

Allaha çok dua eder secdeye kapanır yalvarırdım ve tam tükenme noktasına geldiğim anda kapılar açılıyordu hayatımda. bir süredir de iyi değilim, mutsuzum ama bu durumdan nasıl kurtulacağımı çok iyi biliyorum sadece uygulamakta zorlanıyorum. beklentilerimle ilgili umudumu hiç kaybetmiyorum o yüzden kendimi daha iyi hissediyorum.

neden bu kadar karamsarsınız ki hayattan zevk alman için o kadar ne varken biraz dışarı çıkın sana ne iyi geliyosa yap en güzel yaşındasın bence

Allah sana da güzel bir kapı açar inşallah ben 22 yaşındayım benim de öyle hayattan bıktığım boş hissettiğim zamanlar oldu itiraf ediyim hiç birşey değişmedi hayatımda( hapis hayatım devam ediyor) ama hayata bakış açım değişti bağzen hiç birşey yapmadan bişeylerin önümüze gelmesini bekliyoruz işte en büyük yanılışı orda yapıyoruz

Bir işte çalışmadan, tüm gün evden çıkmadan;
Hayatınızın güzelleşmesini ve hayatınızın aşkıyla karşılaşmayı bekleyemezsiniz.
Dışarı çıkın, hayata atılın, yaşayın!
Her şey gönlünüzce olsun..

Bende yalnızım ve yaşça sizden büyüğüm.Alışkın olduğum ortamdan farklı bir yerde ve kültürde tutunmaya çalışıyorum ve bende iş bulamadım.

Evlenmeyi istemek her insanın en doğal hakkı ama siz şu an ki psikolojiniz le istediğiniz gibi bir eş bulabilir misiniz?Sanırım akıllı,çalışkan,pozitif,sorumluluk sahibi,güler yüzlü bir eş istersiniz değil mi?
Bu özelliklerdeki bir erkek hergün ölümü düşünen birinin yanında sıkılmaz mı?
Ayrıca ölümü düşünmek çok güzel bir şey ama siz bunu içinde bulunduğunuz sııntılı ruh halini vurgulamak için yazdınız sanırım.
Kim bir başkasının hayatına gireyimde onun tüm dertlerine çare olayım diye düşünür ki?
Evlilik tam bir ortaklık.Karşılıklı çıkarlar üzerine devam ediyor.Yani biri hayatıma girsin ben mutlu olayım demek ben kendime yetemiyorum demektir ve bu tür insanlar evlilik için tercih edilmez yada evliliğinde değer görmez.Elbette genelleme yapıyorum.

Bende evden fazla çıkmayan biriyim ama kısmete inandığımıza göre bakarsınız siz eski ışığınızı tekrar kazanırsanız bir vesile ile seveceğiniz biri karşınıza çıkabilir inşallah.

(Bende yalnız olduğum için bir konu açmştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-yalnız-olmak-için-mi-yaratıldım.753236/)

evet sıkıntılı ruh halimi anlatmak iiçin yazdım. Benim derdim ne evlilik ne bişey şu hayatta tutunacak birşey bulmak evet benim şu şu amaçlarım var demek. Çabalamıyo upraşmıyo değilim ama herşey ters gidince beziyorum haliyle. Aylardır sınav için uğraşıyorum istiyorum ki bu benim dönüm noktam olsun ama olmazsa diye üzülüyorum çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım
şuan tek ümidim hayırlı bir yere atanmak o
zaman bütün bu ruh halinden sıyrılacağımı düşünüyorum. Yeni bir hayat yeni insanlar. Dua edin lütfen . Ama olmazsa ben yeniden kabuğuma çekilcem çünkü yoruldum herseferinde yeniden deneyip yine ellerim boş dönmekten. Bişeylerin sonucunu aldıkça çaba sarfeder insan. Her seferinde olumsuz oluyosa nasıl olsa değişmiyo diye koşullanırsın. Ben zaten herşeyin farkındayım. Sadece insanlar umutsuzken bak kapı açılmış seninde niye olmasın diyerek umut vermek istiyorum kendime

Anlıyorum:))
Şekerim bizim bereketimiz yok ne dersin?
Bende neye elimi atsam kuruyor gibi.Bunu iş konusu için söylüyorum ama sonra düşününcede diyorum ki iyi ki olmamış.
Bazı şeylerin olmaması aslında hayrımıza ama biz o an bunu anlayamıyoruzda bir zaman sonra farkedebiliyoruz.
Bende şu an arayış içerisindeyim.Bir amaç,bir hedef.Kendimi yararlı hissetmemi sağlayacak bir uğraşı.
Madem hepimiz bu dünyaya bir neden ile geldik.Boş oturmak olmaz.Moral bozmak olmaz.Moralin bozuksa bil ki şeytanın tuzağına düştün demektir.Bende çok keyifli değilim aslında ama daha iyi olmak için çabalıyorum çünkü biliyorum ki önemli olan tek şey elde etmek değil elinden geleni yapmak.Diyelim birşeyi istedim ama olmadı eğer ben elimden geleni yaptıysam ve yinede olmadıysa Allah nasip etme der yoluma devam ederim.

Biranda herşey değişir... Ama evin içinde yaşayarak birşeylerin değişeceğini bekleyemezsin...
Bende üniversite bittikten sonra 2 sene eve tıkılmıştım.. sonra kendi kendime birşeyler yapmaya başladım.. en ufagından belediyenin kurslarına gittim... bazen dışarı çıkıp fotoğraf çektim... çok iyi geliyor...

34 yıldır mücadele ettim diyorsun.Fakat insan mücadele ederek birşeylere ulaşamaz..O sizin beklemediğiniz anda karşınıza çıkar..Yani güzel şeyler zahmetlidir ve sabır gerektirir.

benimle aynı durumda olan birini gördüğüme sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim.. şu an anlattığınız her şeyi yaşıyorum belki de daha fazlası.. demişsiniz ya iyi şeyler hep beklenmedik zamanlarda olur mu diye ? bende bunu çok merak ediyorum ve açıkçası artık hayatımda hiç iyi bir şey olmıcak gibi geliyor.. o kadar boşvermiş bir haldeyim ki sadece yemek içmek ve uyumaktan ibaretten hayatım.. bi çözüm bulursanız bende bilmek isterim.

Ben de şimdi o donemdeyim ya daha dibe baticam ya cikicam bu hafta belli olacak .ben hep umutsuz bir insan oldum . Ama şimdiye kadar her umutsuzluktan sonra iyi şeyler oldu. Yine de umutsuzum. Bu karakter özelliği galiba ya bazıları pozitif bazıları negatif

Çok zor bu psikolojiyi ancak yaşayan bilir. Allah bizim gibi bu durumda olan kim varsa tez zamanda hayırlı kapı açsın inşallah

bol bol ismi azam duası oku ben öyle yapıyorum zor zamanlarımda çok iyi geliyor, yani dua etmelisin, kpssye tutunmuşsun şuan ama olmaması durumunuda kendini alıştırmaya çalış,sosyal değilsin anladığım kadarıyla inan eve kapanmak kimseye iyi gelmiyor, hatta bi zaman sonra insan dış dünyadan tamamen kopuyor

canım herkes zaman zaman bunalım yaşar merak etme sakın, kimin dört başı mamur göster bana...
yaradana ne kadar yakınsak o kadar mutluyuz bence, ve Allah bana yuruyen kuluma ben koşarım diyor....
yani hiç merak etme yaradan bizimleyse sonunda mutluluk bizim.
optum.

Allah ihmal etmez imtihan eder....
7ayetelkursi okuyanı Allah koruyup kollarmış, şiddetle tavsiye ederim, bol bol oku bence, ben bol bol okurum faydasınıda görüyorum, ben 7degil 11tane okuyorum, 11sayısınada ben kendim kafamdan karar verdim.

ben de 30 yaşındayım. medeni durumum ve sosyal hayatım seninle aynı, o yüzden seni anlayabiliyorum. ama hiçbir durum ölmeyi isteyecek kadar çaresiz değildir. lütfen önce bu düşünceleri kafandan at. benim öyle mucizevi denecek şeyler olmadı hayatımda. sadece eğitimimle ilgili çok çok sevindiğim bir gelişme olmuştu. o da geçti gitti zaten.. ben de hala mucize bekliyorum ama bekleyince de gelmiyor.. allaha sığındık..

canın sıkıldıkça konuşabiliriz. konum burda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yalnız-kalpler-toplanın-bakalım.741662/

Benmde ölmeyi düşündüğüm cok dönem oldu... Baktım ölmekte pek eğlenceli değil tıkıyolar pamuğu herseye ragmen hayat guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…