- Konu Sahibi fistiksarma
34 Yaşındayım. Bomboş anlamsız amaçsız bir hayatım var. Hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Iyice dünyadan umudumu kestim. Ama asıl merak ettiğim şu. Hani derler ya iyi şeyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur diye. Benimde olur mu acaba? sizin bu ruh halinizden sonra başınıza gelen iyi şeyler var mı onları merak ediyorum. Not: bekarım bildim bileli yalnızım doğrudüzgün evden çıkmıyorum ayrıca iş bile bulamıyorum hoş artık aramıyorumda. Lütfen şöyle yap böyle yap demeyin 34 yıldır ben neler denedim. Sizi merak ediyorum sadece
bence senin önce iş bulman lazım. bak benim de işim yok. iş arıyorum. devamlı evde oturmaktan ben de bunalıyorum. şunun farkındayım. benim hayatımın değişmesi için iş bulmam lazım. evde otururken tabi aşk da çıkmaz karşına. sen de iş bulmaya çalışmalısın. mücadele etmeye devam et. bir anda işin olabilir eşin olabilir. bunca zaman bekledim ama değdi diyebilirsin.
ben de bunu ümit ediyorum. inşallah Allah bana da sana da nasip eder. ümidini kaybetme.