• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanmak çok zor

34 Yaşındayım. Bomboş anlamsız amaçsız bir hayatım var. Hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Iyice dünyadan umudumu kestim. Ama asıl merak ettiğim şu. Hani derler ya iyi şeyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur diye. Benimde olur mu acaba? sizin bu ruh halinizden sonra başınıza gelen iyi şeyler var mı onları merak ediyorum. Not: bekarım bildim bileli yalnızım doğrudüzgün evden çıkmıyorum ayrıca iş bile bulamıyorum hoş artık aramıyorumda. Lütfen şöyle yap böyle yap demeyin 34 yıldır ben neler denedim. Sizi merak ediyorum sadece

bence senin önce iş bulman lazım. bak benim de işim yok. iş arıyorum. devamlı evde oturmaktan ben de bunalıyorum. şunun farkındayım. benim hayatımın değişmesi için iş bulmam lazım. evde otururken tabi aşk da çıkmaz karşına. sen de iş bulmaya çalışmalısın. mücadele etmeye devam et. bir anda işin olabilir eşin olabilir. bunca zaman bekledim ama değdi diyebilirsin.

ben de bunu ümit ediyorum. inşallah Allah bana da sana da nasip eder. ümidini kaybetme.

sanırım bu hafta bunu bizim gibiler daha şiddetli hissediyor, birkaç gündür açıp bilgisayarımı bakmıyorum tv bile izlemiyorum inanılmaz mutsuz hissediyorum ben de oldum olası kendimi yalnız hissettim hep özellikle ailemin içinde ve sorunlarda yaşıyorum benim sevgilimde var evlenmek de istiyor ama bu konuda bir işkence ailem sorun yaratacak yine şimdi düşünüyroum birkaç senedir bende çok evden çıkmıyorum bunu ailem için yapıyordum ilk başlarda babam çok karışırdı şimdi bir alışkanlık oldu sevgilim olmasa belki hiç çıkmıcam bir mesleğim var ama düzenli işe gidip gelmelik bir durum değil sene de bir iki defa evden çıkmam gerekiyor onun dışında keyfime kalmış ama sanırım keyfim olmadığı için çıkıp evden birşeyler yapmıyorum. dün değil ondan önce ki geceden başladım hala ağlıyorum ne var bilmiyorum geçmişte ki sorunları düşünüp geleceği düşünüp ağlıyorum 10 yıl öncesinden başladım ben keşke bitse herşey ve ne zaman mutlu olucam demeye şimdi de diyorum ben böyle yaşamayı neden hak ettim ben hiçbirşey yapmıyorum kimseye birşey demiyorum evin içinde bana inanılmaz berbat davranılıyor baba abla kardeş duygusu arkadaşlık duygusu kimsemde kalmamış kimse böyle yaklaşmıyor sevgilim var evet iyi gidiyor aslında herşey benimle yaşamak isteğine sevinmem gerekiyor ama bunu ciddi konuşmaya başladığımızdan beri ağlıyorum inanılmaz korkunç bir duygu nasıl geçecek ruhum ne zaman dinecek ne zaman rahatlayacağım mutlu hissedeceğim artık hayal bile kuramıyorum birşeyi istersin onun peşinden koşarsın isteğim kalmadı hayalim kalmadı yorulmuşum

34 Yaşındayım. Bomboş anlamsız amaçsız bir hayatım var. Hergün ölmek ne kadar güzel olur diye düşünüyorum. Iyice dünyadan umudumu kestim. Ama asıl merak ettiğim şu. Hani derler ya iyi şeyler hep hiç beklemediğin zamanlarda olur diye. Benimde olur mu acaba? sizin bu ruh halinizden sonra başınıza gelen iyi şeyler var mı onları merak ediyorum. Not: bekarım bildim bileli yalnızım doğrudüzgün evden çıkmıyorum ayrıca iş bile bulamıyorum hoş artık aramıyorumda. Lütfen şöyle yap böyle yap demeyin 34 yıldır ben neler denedim. Sizi merak ediyorum sadece
özgüven sorunu bence

siz ağır depresyondasınız..
beni merak ediyosanız hafif düzeyli depresyon diyelim..
başka soru?

ben turkıyede ADAM kalmamış hepsı mı adi olur leeeyn dıyerek yurt dısına gıtmek ıcın ingilizcemı geliştirmek için kursa yazıldım..kursta eşimi ilk gordugum gun asık oldum...suan yazarken bıle ıcım kıyıldı...o derece sevıyorum Allahım ayırmasın....

ayrıca işsizdim okuldan yana sıkıntılıydım...ılk goruste aşka da asla ınanmazdım...

oluyor ınan bana oluyor

evde oturan erken ölür diye bir çingene atasözü var

işsizlik ne demek çok iyi bilirim bence konumuna parasına bakmadan bir işe girmeye çalışın

Oturup beklemekle iyi şeyler gelip bulmaz.34 yaşında bir insanın amaçsız parmağını bile kıpırdatmadan oturması kendi kendini fazla dinlemesine ve boşluğa iter.Allah sağlıktan etmesin,amansız dert vermesin.İnsanın çabalaması lazım.Herşeyi denedim olmadı diye bir bahanen arkasına saklanılmamalı.Hiç evden çıkmayan,sosyal olmayan bir insan nerde nasıl iş bulabilir.

benim de hiç beklemediğim bi anda ve herseyımın bittiğini dusundugum an nısanlım cıka geldi hemde oyle bır tanısma ki dualarımın kabuluydü resmen .o yuzden mucizelere ınanırım , yasadıgına lanet etme , Allah hepımzıı bırsekılde sınıyor.Belkı de su asamada psikolojik destgek almalısındır.Hayat hep umutlarımızla dolu emın ol senın ıcınde oyle sadece bıraz daha sabır etmen lazım Allah yardımcın olsun canım.

Back
X