- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
Muhasebe konularında bir bilgin yoksa tabi ki yapamazsın. Ama sadece sekreterlik; dosyalama,telefon bağlama,randevu tutma vs yapacaksan neden olmasın.
işe başlayınca muhasebe kursuna gidersin
Muhasebe + İşletme mezunuyum canım
Dayın ne dükkanı açıyor sen ne mezunusun ??
Büyük ve kapsamlı bir muhasebe işini senden beklemez zaten
Ufak çaplı bir yer ise dışarda mali müşaviriniz olur
Sen şirkette faturalama gider gelir vs hesaplarını yapar muhasebeciye gönderirsin
Sana işi öğretecek biri varsa öğrenmeye açık biriysen 2-3 ayda Öğrenirsin çok zor değil
derslerden gördüm.:26:zorlanabilirsin,cok kolay bir is degil muhasebecilik.. Kursuna falan gittin mi hic ? Nerden biliyorsun yani. Oda onemli. Tecrubesiz olarak yapilacak bir is asla degil.
Ya ''ön muhasebe'' öğrenmek çok kolay bir olay. Yaptıkları işi düzgün takip edersen ya da şu açıköğretim yayınlarından birine baksan bile öğrenebilirsin, daha büyük işler 4 yıllık muhasebe mezunlarıyla çalışmak zorunlu diye biliyorum ama zaten sekreterliğin yanı sıra muhasebeyle ilgileneceksen, ön muhasebe olayıdır senden istenen.
işi öğrenir yaparsın o kadar sorun olacak birşey değil
ama sanırım başka şehirdeymiş nerde kalıcaksın,dayınlarda kalıcaksan eğer ben gitmezdim bulunduğum şehirde iş arardım
sanırım yeni bi şehrede taşınman gerekecek herşeyden önemlisi bunu kaldırabilecek misin?
muhasebe konusuna gelince bilgin yoksa zorlanırsın biraz ama alışırsın.istersen hızlandırılmış kurslara felanda gidebilirsin.
Hiçbir zorluğu yok tatlım. Hele ki önmuhasebenin.. Dayının işyerinde yapacağın şeyde cari takibi olucaktır..
Kombi petek üzerineyse proje onaylarıyla ilgili getir götür işlerine falan bakarsın.. Eğer ben akraba yanında sıkılmam diyorsan kaçırma derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?