dayımın işi ve benim çalışmam ne yapayım

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
merhaba arkadaşlar.konuya hemen geliyim.
dayım ankarada bir dükkan açaçak allah izin verirse.sekreter lazım yani kayıtları felan tutacak etrafı düzenli tutacak biri.dükkana bakacak.
muhasebeyle ilgilenecek.ben başka şehirde yaşıyorum.yani ne yapayım?çalışayımmı?:26:

bu kayıt işleri nasıl zormu?daha önce muhasebeyle ilgili bi çalışmam olmadı?işte arıyorum zaten:26::25:

daha doğrusu zormu yani muhasebecilik-çalışmak:26::26::31::31:

fikirlerinizi bekliyorum

Muhasebe konularında bir bilgin yoksa tabi ki yapamazsın. Ama sadece sekreterlik; dosyalama,telefon bağlama,randevu tutma vs yapacaksan neden olmasın.

zorlanabilirsin,cok kolay bir is degil muhasebecilik.. Kursuna falan gittin mi hic ? Nerden biliyorsun yani. Oda onemli. Tecrubesiz olarak yapilacak bir is asla degil.

Ya ''ön muhasebe'' öğrenmek çok kolay bir olay. Yaptıkları işi düzgün takip edersen ya da şu açıköğretim yayınlarından birine baksan bile öğrenebilirsin, daha büyük işler 4 yıllık muhasebe mezunlarıyla çalışmak zorunlu diye biliyorum ama zaten sekreterliğin yanı sıra muhasebeyle ilgileneceksen, ön muhasebe olayıdır senden istenen.

Son düzenleme:
Muhasebe + İşletme mezunuyum canım

Dayın ne dükkanı açıyor sen ne mezunusun ??

Büyük ve kapsamlı bir muhasebe işini senden beklemez zaten

Ufak çaplı bir yer ise dışarda mali müşaviriniz olur

Sen şirkette faturalama gider gelir vs hesaplarını yapar muhasebeciye gönderirsin

Sana işi öğretecek biri varsa öğrenmeye açık biriysen 2-3 ayda Öğrenirsin çok zor değil

Muhasebe + İşletme mezunuyum canım

Dayın ne dükkanı açıyor sen ne mezunusun ??

Büyük ve kapsamlı bir muhasebe işini senden beklemez zaten

Ufak çaplı bir yer ise dışarda mali müşaviriniz olur

Sen şirkette faturalama gider gelir vs hesaplarını yapar muhasebeciye gönderirsin

Sana işi öğretecek biri varsa öğrenmeye açık biriysen 2-3 ayda Öğrenirsin çok zor değil

iktisat fak.den aöf okuyorum ordaki bilgimle yapabilirmiyim acep:26:

açtığı dükkan kombi ve petek üzerine

Son düzenleme:
zorlanabilirsin,cok kolay bir is degil muhasebecilik.. Kursuna falan gittin mi hic ? Nerden biliyorsun yani. Oda onemli. Tecrubesiz olarak yapilacak bir is asla degil.
derslerden gördüm.:26:
Ya ''ön muhasebe'' öğrenmek çok kolay bir olay. Yaptıkları işi düzgün takip edersen ya da şu açıköğretim yayınlarından birine baksan bile öğrenebilirsin, daha büyük işler 4 yıllık muhasebe mezunlarıyla çalışmak zorunlu diye biliyorum ama zaten sekreterliğin yanı sıra muhasebeyle ilgileneceksen, ön muhasebe olayıdır senden istenen.

sanırım ön muhasebe olacak.çok büyük bir iş değil açtığı şey.

AÖF De sadece dersler var fiş yok- makbuz yok-fatura yok bordro yok- beyanname yok vsvs vs
O sadece terimlere ve işe yabancı olmamanı sağlar
Dediğim gibi yapacağın şey sadece ön muhasebeyse ve göstercek birisi varsa öğrenirsin zor değil..

Dükkanda yapılacak muhasebe ön muhasebedir. Yani muhasebeci için detayları halledersin. Fatura ve fişleri bir araya toplar, gün bitiğinde kasa için rapor alır. Ödenecek elk,su vs yi ödettirir makbuzlarını saklarsın.

Kısaca her kafası çalışan insan yapabilir, o yüzden stres yapmana gerek yok. Kesinlikle becerirsin. Bunun da muhasebeyle ilgisi yoktur.

işi öğrenir yaparsın o kadar sorun olacak birşey değil
ama sanırım başka şehirdeymiş nerde kalıcaksın,dayınlarda kalıcaksan eğer ben gitmezdim bulunduğum şehirde iş arardım

Hiçbir zorluğu yok tatlım. Hele ki önmuhasebenin.. Dayının işyerinde yapacağın şeyde cari takibi olucaktır..
Kombi petek üzerineyse proje onaylarıyla ilgili getir götür işlerine falan bakarsın.. Eğer ben akraba yanında sıkılmam diyorsan kaçırma derim.. :34:

ilk başta belki zorlanırsın ama öğrenirsin gerekeni hangi işe girersen gir başta acemilik çekeceksin zaten

sanırım yeni bi şehrede taşınman gerekecek herşeyden önemlisi bunu kaldırabilecek misin?
muhasebe konusuna gelince bilgin yoksa zorlanırsın biraz ama alışırsın.istersen hızlandırılmış kurslara felanda gidebilirsin.

işi öğrenir yaparsın o kadar sorun olacak birşey değil
ama sanırım başka şehirdeymiş nerde kalıcaksın,dayınlarda kalıcaksan eğer ben gitmezdim bulunduğum şehirde iş arardım

canım benim bütün ailem ankarada herkes orda yane.kalcak yer çok var.bulunduğum şehirdede arıyorum zaten. hayırlısı bakalım:)

sanırım yeni bi şehrede taşınman gerekecek herşeyden önemlisi bunu kaldırabilecek misin?
muhasebe konusuna gelince bilgin yoksa zorlanırsın biraz ama alışırsın.istersen hızlandırılmış kurslara felanda gidebilirsin.

ankaraya zaten her sene gidip 1 ay kalırım. bütün ailem orda. şuan yaşadığım şehirde anne-babamın işi dolayısıyla bulunuyorum.ankara yabancı bir şehir değil.memleketim :)

Hiçbir zorluğu yok tatlım. Hele ki önmuhasebenin.. Dayının işyerinde yapacağın şeyde cari takibi olucaktır..
Kombi petek üzerineyse proje onaylarıyla ilgili getir götür işlerine falan bakarsın.. Eğer ben akraba yanında sıkılmam diyorsan kaçırma derim.. :34:

yok sıkılmam. hayırlısı tabi:)

Back
X