Dayısının Kızı

aile baskısı olmamış ama aile terbiyesi de olmamış.ne demek aşık olmuş.olmasın efendim.başka aşık olucak insan mı yok

siz kimsenin aldığı aile terbiyesine dil uzatamazsınız.bu çok büğyük bir ayıp.ha siz kendinize yakıştırıyosunuz ki bu ayıbı yapıyosunuz .belki siz kalbinize kalbim buna aşık ol şuna olma diyebiliyosunuz ama unutmayın ki çoğunluk diyemiyo.
ve kişi aşık olacağı kişiyi seçebilse zaten hiç kimse kaçarak evlenmek zorunda kalmaz...!,

işi aile terbiyesi boyutuna taşımanız ise çok saçma

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de sizin ağzınızı öpüyimkaydirigubbakcemile3

bak cnm benim babamlar amcamlar almanyada görgüyle modern yetişmiş insanlar olmasına karşın benim amcamın oğlu halasının kızıyla evli.. yani kardeş çocukları evliliği modern düşünen ailelerdede öylesine çokki bunun ne alakası var banazlıkla.. ha bana fikrimi sorarsan elbette tasvip etmiyorum bende kuzenlerimi kardeşim gibi görüyorum ama anne tarafından dayımın oğluda teyzemin kızına aşıktı yıllarca ( çocuk ülkenin büyük komutanlarını koruyan bir asker aynı zamanda sürekli rusya italya çalışan bir asker baskı nerede yobazlık nerede bu verdiğim örneklerde hep yurt dışı yaşayan insanlar bunlar serbest ilişkilerin içinde) ama kız başkasıyla evlendi.. eşimin eniştesi evli olduğu halde dul kuzeniyle pek sıkı fıkıydı bir dönem birlikte sabahlamaara kadar para yardımlarına kadar ki eniştemizde subay... işte eğiimli insanlarında yaptıklarına bakın.. yani özünde asla onaylanacak birşey değil elbet ama kuzen muzen fark etmez bu gibi durumlarda...
sizler hep sanıyorsunuzki bu gibi durumlar doğu kökenli ailelerde yaşanıyor hayır asla böyle değil... biz batınında batısında yaşıyoruz işte bakın buralardada neler oluyor demek istediğim... akıl başınıza.... dünyayı küçücük görmeyin...

konu sahibesine gelince..
bende istemem cnm ne demek elin kızı gelsin kocama buz gibi yazın ortasında serinletici bir içecek yapıştırsın ensesine? ne demek istediği açık bana kalırsa... gel bana serinleteyim seni...
eğer bir kadın karısı yanında olan adama böle samimi ve ahlaksızlıkla ve saygısızca davranıyorsa bu kadın aranıyordur derim ben... dul olup olmaması değildirönemli olan yaptığı saygısızlığı bana kalırsa..
sen o kadından ve onun çevresinden uzak tut adamı olmaz olmaz deme ! neler oluyor hayatta

ya neyi tartışıyorsunuz ki,bazılarına göre ensest bazılarına göre değil. şimdi ensest değil denince ensest diyen,fikrini mi değiştirecek yada tersi. herkes farklı bakıyor işte...

ne aşkı ya hala aşk diyosun !! kuzen kardeştir nasıl böyle duygular beslenir diyoruz !!
ensest elbette sapkınlık !!

yahu siz ensestlik sayacak şekilde yetişmişsiniz bişi dedik mi.bize göre değil.alla allaaa. siz ensest sayan istisnalardansınız biz değiliz

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen canım babam biz komşu kızına bile bakmazdık der. o kadarını bilemem ama akraba evliliklerine karşı bir ailede yetiştim benlmaz:

Gerçekten hiç onaylamıyorum insan akrabasına kuzenine o gözle bakarsa zaten akraba diye birşey olmaz ki..

gel bana serınletıyım senı bunumu cıkardınız ya :1shok::1shok:

Bana abartıyor gibi geliyorsunuz ve eşinizi kıskandığınız içinde türlü türlü kuruntular halay ediyorsunuz
Ben ensest mensest bilmem arkadaşlar,konuda bu değil zaten.
Lütfen konuya ve arkadaşın sorduğuna cevap verelimyerimseniben

ya neyi tartışıyorsunuz ki,bazılarına göre ensest bazılarına göre değil. .

açıklaması yapılmış kavramların ona göre şuna göre bana göre sana göresi olmaz.

Ensestin tanımı bellidir.1. derecen kan bağı olan kişiler arasındaki cinsel ilişkidir.

Şimdi bir kavramı bir tanımı nasıl sana göre bana göre yorumlayacağız

gel bana serınletıyım senı bunumu cıkardınız ya :1shok::1shok:

Ben de aynen boyle oldum :1shok: aman Allah'im bu ne art niyet, adam kardesim
diyor yahu, kuzen bu yahu kardes bu, vala bu sekil dusunenler kocalarini oz kardesinden de kiskanir:1closedeyes:

kadın bilememiş kahve koyması lazım enseye ki çok ateşliyim demek anlamına gelsin:1ninca:

şimdi ablamın bebeği ve benim bebeğim ilişki yaşayacak !!! amcamın oğluyla ben olcam yok artık bal gibi ensest.. biz böyle gördük aksini de kabul edemeyiz.. zaten kardeş çocukları 1. derece kan bağı değil midir ?? her türlü kuzenle ilişki inanılması güç bir birliktelik

--------------------------------------------------------------------------------

ya neyi tartışıyorsunuz ki,bazılarına göre ensest bazılarına göre değil. şimdi ensest değil denince ensest diyen,fikrini mi değiştirecek yada tersi. herkes farklı bakıyor işte...
yazımı kesmeseydin iyiydi mehallim ..tümü bu.
ben tartışmanın uzamaması için bunu yazdım.
kişiye göre böyle... o böyle düşünüyor boğazına sarılıp hayır yanlışsınmı, diyeceğiz. demek istediğim..buydu.
ama yine herzaman gibi günah keçisi yine ben oldum.
önemli değil. alışığım nasıl olsa...

Ben de aynen boyle oldum :1shok: aman Allah'im bu ne art niyet, adam kardesim
diyor yahu, kuzen bu yahu kardes bu, vala bu sekil dusunenler kocalarini oz kardesinden de kiskanir:1closedeyes:

guzel bı kafes yaptırıp cıkarmasınlar dısarı mazallah kapan fılan olur :1closedeyes:
kadının ne ahlaksızlıgını bırakmıs ne saygısızlıgını

yuh yanı be :1closedeyes:

Valla ben diyecek birşey bulamıyorum bu yorumdan sonra..
Herkes karşısındakini kendisi gibi görür diyebilcem sadece..
Zira ben hiç böyle yorumlar çıkarmadım.. :1ninca::bbo:

değildira.s

türkiyede yaşıyoruz.bunu düşünerek.kuzen evliliği ensesttir diyenler mi yoksa demeyenler mi istisnadır.bu soruyu başta EcinniliBarones sana soruyorum.diğer ark.larda isterlese cvplayabilirler.bu arada kimler 1.dereceden akraba netten araştır göreceksin ki sadece anne baba ve kardeşler çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…