aile baskısı olmamış ama aile terbiyesi de olmamış.ne demek aşık olmuş.olmasın efendim.başka aşık olucak insan mı yok
kk yı uzun süredir misafir olarak takip ediyordum.bu konunun aşkına yorum yapıcam.ben buradaki bayanları radikal,kendi ayakları üstünde durabilen ve kendine saygısı olan insanlar olarak görüyorum ve bi çok konudada bi çoğuyla hemfikirdim.ama bu konuda dumura uğramış durumdayım.birisi konu dine kadar gelmiş demiş.evlilik konusunun din ve medeni kanuna kadar gelmesinden daha doğal ne olabilirki.
çünkü yorum yapan kişi ahlaksızlık diyor.sizin ahlak kurallarınızı ne belirliyor?din belirlemiyorsa kendi çevrenize ve yaşam tarzınıza göre yorum yapıyorsanız buna ahlaksızlık diyemezsiniz
peygamber efendimiz akraba evliliğini yasaklamamış ,dinen bir mahsur yoktur buyurmuş,ama dışardan evlenmeyi tavsiye etmiştir.
medeni kanunda da akraba evliliği yasaklanmıyor ve evlenenler ensest diye adlandırılmıyor öyle olsa evlenmek yasak olurdu.
evet kuzenle evlilik abiyle evlilik demektir !
aşıkta olunmaz zaten abiye !! külliyen ensest ve ahlak dışı..
aşırı baskıcı ve bağnaz ailelerin çocuklarında görülür ailede içinde aşk hikayeleri.. çünkü o kadar baskı vardır ki görülebilen ancak kardeş ve kuzenlerdir. yazıkki ensest böyle yobaz ailelerde çok görülür...
ne aşkı ya hala aşk diyosun !! kuzen kardeştir nasıl böyle duygular beslenir diyoruz !!
ensest elbette sapkınlık !!
Haklısın bizdede olmaz böyle şeyler asla ve aslaa.....Bızde cok içli dışlı yetisirizz..Herkes sever korur kollar bırbırını.... Memlekette adammı kalmadıkı kuzenımıze yegenımıze bakalım.....
Konu sahıbı arkaadaşş sonradan samımıyet arttı dedi ..Oda rahatsız olmus..Burdakı mesele kolanın deydırılmesı degılkı bence.. öRnek vermıss ...
Böyle birşey düşünmesine iten şey sadece o değildir heralde.....Oysa bılee kuzenının surat ıfadesınden bıle amacı anlasılır..Bellıkı ters bısıler hıssetmıss..Anlamaya yardımcı olmaya calısıyorum..Tabıykı ılk soyledıgım seyy kuzen yeğen kardeştir.....
Aksini düşünenlerin olduğunuda kabul etmek zorundayız biryerde...
ya neyi tartışıyorsunuz ki,bazılarına göre ensest bazılarına göre değil. şimdi ensest değil denince ensest diyen,fikrini mi değiştirecek yada tersi. herkes farklı bakıyor işte...
bak cnm benim babamlar amcamlar almanyada görgüyle modern yetişmiş insanlar olmasına karşın benim amcamın oğlu halasının kızıyla evli.. yani kardeş çocukları evliliği modern düşünen ailelerdede öylesine çokki bunun ne alakası var banazlıkla.. ha bana fikrimi sorarsan elbette tasvip etmiyorum bende kuzenlerimi kardeşim gibi görüyorum ama anne tarafından dayımın oğluda teyzemin kızına aşıktı yıllarca ( çocuk ülkenin büyük komutanlarını koruyan bir asker aynı zamanda sürekli rusya italya çalışan bir asker baskı nerede yobazlık nerede bu verdiğim örneklerde hep yurt dışı yaşayan insanlar bunlar serbest ilişkilerin içinde) ama kız başkasıyla evlendi.. eşimin eniştesi evli olduğu halde dul kuzeniyle pek sıkı fıkıydı bir dönem birlikte sabahlamaara kadar para yardımlarına kadar ki eniştemizde subay... işte eğiimli insanlarında yaptıklarına bakın.. yani özünde asla onaylanacak birşey değil elbet ama kuzen muzen fark etmez bu gibi durumlarda...
sizler hep sanıyorsunuzki bu gibi durumlar doğu kökenli ailelerde yaşanıyor hayır asla böyle değil... biz batınında batısında yaşıyoruz işte bakın buralardada neler oluyor demek istediğim... akıl başınıza.... dünyayı küçücük görmeyin...
konu sahibesine gelince..
bende istemem cnm ne demek elin kızı gelsin kocama buz gibi yazın ortasında serinletici bir içecek yapıştırsın ensesine? ne demek istediği açık bana kalırsa... gel bana serinleteyim seni...
eğer bir kadın karısı yanında olan adama böle samimi ve ahlaksızlıkla ve saygısızca davranıyorsa bu kadın aranıyordur derim ben... dul olup olmaması değildirönemli olan yaptığı saygısızlığı bana kalırsa..
sen o kadından ve onun çevresinden uzak tut adamı olmaz olmaz deme ! neler oluyor hayatta
ya neyi tartışıyorsunuz ki,bazılarına göre ensest bazılarına göre değil. .
gel bana serınletıyım senı bunumu cıkardınız ya :1shok::1shok:
bak cnm benim babamlar amcamlar almanyada görgüyle modern yetişmiş insanlar olmasına karşın benim amcamın oğlu halasının kızıyla evli.. yani kardeş çocukları evliliği modern düşünen ailelerdede öylesine çokki bunun ne alakası var banazlıkla.. ha bana fikrimi sorarsan elbette tasvip etmiyorum bende kuzenlerimi kardeşim gibi görüyorum ama anne tarafından dayımın oğluda teyzemin kızına aşıktı yıllarca ( çocuk ülkenin büyük komutanlarını koruyan bir asker aynı zamanda sürekli rusya italya çalışan bir asker baskı nerede yobazlık nerede bu verdiğim örneklerde hep yurt dışı yaşayan insanlar bunlar serbest ilişkilerin içinde) ama kız başkasıyla evlendi.. eşimin eniştesi evli olduğu halde dul kuzeniyle pek sıkı fıkıydı bir dönem birlikte sabahlamaara kadar para yardımlarına kadar ki eniştemizde subay... işte eğiimli insanlarında yaptıklarına bakın.. yani özünde asla onaylanacak birşey değil elbet ama kuzen muzen fark etmez bu gibi durumlarda...
sizler hep sanıyorsunuzki bu gibi durumlar doğu kökenli ailelerde yaşanıyor hayır asla böyle değil... biz batınında batısında yaşıyoruz işte bakın buralardada neler oluyor demek istediğim... akıl başınıza.... dünyayı küçücük görmeyin...
bende istemem cnm ne demek elin kızı gelsin kocama buz gibi yazın ortasında serinletici bir içecek yapıştırsın ensesine? ne demek istediği açık bana kalırsa... gel bana serinleteyim seni...eğer bir kadın karısı yanında olan adama böle samimi ve ahlaksızlıkla ve saygısızca davranıyorsa bu kadın aranıyordur derim ben... dul olup olmaması değildirönemli olan yaptığı saygısızlığı bana kalırsa..
sen o kadından ve onun çevresinden uzak tut adamı olmaz olmaz deme ! neler oluyor hayatta
kadın bilememiş kahve koyması lazım enseye ki çok ateşliyim demek anlamına gelsin:1ninca:
açıklaması yapılmış kavramların ona göre şuna göre bana göre sana göresi olmaz.
Ensestin tanımı bellidir.1. derecen kan bağı olan kişiler arasındaki cinsel ilişkidir.
Şimdi bir kavramı bir tanımı nasıl sana göre bana göre yorumlayacağız
Ben de aynen boyle oldum :1shok: aman Allah'im bu ne art niyet, adam kardesim
diyor yahu, kuzen bu yahu kardes bu, vala bu sekil dusunenler kocalarini oz kardesinden de kiskanir:1closedeyes:
bende istemem cnm ne demek elin kızı gelsin kocama buz gibi yazın ortasında serinletici bir içecek yapıştırsın ensesine? ne demek istediği açık bana kalırsa... gel bana serinleteyim seni...
eğer bir kadın karısı yanında olan adama böle samimi ve ahlaksızlıkla ve saygısızca davranıyorsa bu kadın aranıyordur derim ben... dul olup olmaması değildirönemli olan yaptığı saygısızlığı bana kalırsa..
şimdi ablamın bebeği ve benim bebeğim ilişki yaşayacak !!! amcamın oğluyla ben olcam yok artık bal gibi ensest.. biz böyle gördük aksini de kabul edemeyiz.. zaten kardeş çocukları 1. derece kan bağı değil midir ?? her türlü kuzenle ilişki inanılması güç bir birliktelik
değildira.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?