Dayısının Kızı

Ya ben anlatamıyorum,ya da gerçekten ısrarla anlamak istemiyorsunuz.Ablanızın bebeği ile sizin bebeği ilişki yaşamasın. sizde amca oğlunuzla olmayın bunu isteyen yok zaten.Bencede olmamalı bende sizinle aynı duygularda yetiştim.Yani kuzenlerimle kardeşlik ilişkisinden başka bir ilişki tarzı düşünmek aklıma dahi gelmez. ancak biz böyle yetiştik diye,hem dinler açısından hemde medeni kanunlar açısından kabul görmüş bir olayı .çok adi bir ahlaksızlıkla adlandıramayız. bu çok haksız bir yorumdur ve toplulumuzdaki birçok insanıda rencide eder,üzer. Sizinde bunu istemediğinize eminim

buyrun evlenin evlendirin çocuklarınızı allah akıl fikir versin ... ne mutlu bana ki sizin gibi düşünen ve inanan ne akrabam ne komşum ne de tanıdığım var bi burda görüp hayret ediyorum

aşık olursa ikisi de isterse evlendirirm nie evlendirmicem ki...

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle herkes kendi doğrusunu yasa ilan ediyor..

1. kardeş çocukları 1. derecede kan bağı değildir..

2. ensest ilşki 1. derecede kan bağı ile kurulunca ensest olur..

3. birinci derece kan bağı insanın annesi babası kardeşleri halası dayısı amcası ve teyzesiidir..

lütfen kendi fikirlerinizi bilgiymiş gibi aktarmayın sadece sizin fikriniz bu..

ünlemler koyarak üzerine basa basa iki kere tekrarlayarak bişey değişmiyor..

iyi forumlar, ben kaçar konu tamamen sapmış..

uğrarım yine bi ara..

birsam hayattaki en büyük erdemi bakire evlenebilmek olarak gören biriydiniz sanırım .. hatta avatarınız zumlanmış bekaret kemerinizdi.. sanırım size cevap yazmak mantık dışı .. ..
sizi kabuğunuzla başbaşa bırakıyım ben ...sengözlerimebaksanab siz böyle devam edin bende böyle.. sepet kol ilişkisi...

Ecinniliden önce ben cevap vermek istedimm.
Bana göre normal karşılayanlar istisnadır, yetiştiğimiz yere ve ailelerimize göre değişiyor demek ki.. Sizin yetiştiğiniz yerde normal karşılanabilir, çevrenizde böyle birlktelikler çok da olabilir.
Bizde bırakın teyze amca dayı çocuğuyla evliliği,
gelinlerin damatların v.slerin kardeşlerine bile yan gözle bakılmaz.
Ayıptır, erkek kişi o kızı kendi namusu gibi korumalıdır..

Bu yorumu alkislamazsam icimde kalir, rahat edemem rep rep rephihoyyyt

verecek cvp bulamayınca konuyu nerelere getiriyosunuz hayrettt:1shok:avartarımın ne olduğu kimseyi hele sizi hiç ilgilendirmez.ben burda ne avartarlar gördüm bişi dedim mi.
evet bence kendini bilen bir bayan için bekaret evlenene kadar korunması gereken bi şeydir.ve bu benim için bir erdemdir.
bana cvp yazmak mantık dışı ise neden yazıyosunuz sabahtan beri

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konu gerçekten , konu sahibinin sorusunun dışına çoktan çıktı . ancak karşılıklı olarak birbirimizi yaralamadan,üzecek imalarda bulunmadan fikir alışveri şeklinde devam edecekse ne güzel
aksi takdirde hepimiz üzülürüz.lütfen uyarımı ciddiye alın

haklısın canım bizde komşuya bile nikah düşmez
ayıptır, ayıp vardır bizde

ben de alkışlıyorum

aile terbiyesi burda gerekli işte

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:Şeniz:asigim:

aynen alkisalkisalkis +rep

Ayy allah korusun düşünmesi bile midemi bulandırıyor ama yakınımda böyle iki genç kuzen biz aşığız dese aile afaroz eder onları :umursamaz:

Ben hala kızın yaptığı hareketlere mana yüklenmesinde takılı kaldım.
Ne kadar geniş bir hayal ve fantezi dünyası bu.
Dokununca bu sadece başlangıç, gel sana dokunmak ne demekmiş göstereyim..
Elinden yemek verse, marifetlerim bununla sınırlı değil, devamını görmeni isterim.
Es kaza sarılıp öperse de ayak üstü ön sevişme varsayılacak..
Dilim dimağım kurudu :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…