şimdi ablamın bebeği ve benim bebeğim ilişki yaşayacak !!! amcamın oğluyla ben olcam yok artık bal gibi ensest.. biz böyle gördük aksini de kabul edemeyiz.. zaten kardeş çocukları 1. derece kan bağı değil midir ?? her türlü kuzenle ilişki inanılması güç bir birliktelik
buyrun evlenin evlendirin çocuklarınızı allah akıl fikir versin ... ne mutlu bana ki sizin gibi düşünen ve inanan ne akrabam ne komşum ne de tanıdığım var bi burda görüp hayret ediyorum
türkiyede yaşıyoruz.bunu düşünerek.kuzen evliliği ensesttir diyenler mi yoksa demeyenler mi istisnadır.bu soruyu başta EcinniliBarones sana soruyorum.diğer ark.larda isterlese cvplayabilirler.bu arada kimler 1.dereceden akraba netten araştır göreceksin ki sadece anne baba ve kardeşler çıkacaktır
aşık olursa ikisi de isterse evlendirirm nie evlendirmicem ki...
birsam hayattaki en büyük erdemi bakire evlenebilmek olarak gören biriydiniz sanırım .. hatta avatarınız zumlanmış bekaret kemerinizdi.. sanırım size cevap yazmak mantık dışı .. ..
sizi kabuğunuzla başbaşa bırakıyım ben ...sengözlerimebaksanab siz böyle devam edin bende böyle.. sepet kol ilişkisi...
birsam hayattaki en büyük erdemi bakire evlenebilmek olarak gören biriydiniz sanırım .. hatta avatarınız zumlanmış bekaret kemerinizdi.. sanırım size cevap yazmak mantık dışı .. ..
sizi kabuğunuzla başbaşa bırakıyım ben ...sengözlerimebaksanab siz böyle devam edin bende böyle.. sepet kol ilişkisi...
Ecinniliden önce ben cevap vermek istedimm.
Bana göre normal karşılayanlar istisnadır, yetiştiğimiz yere ve ailelerimize göre değişiyor demek ki.. Sizin yetiştiğiniz yerde normal karşılanabilir, çevrenizde böyle birlktelikler çok da olabilir.
Bizde bırakın teyze amca dayı çocuğuyla evliliği,
gelinlerin damatların v.slerin kardeşlerine bile yan gözle bakılmaz.
Ayıptır, erkek kişi o kızı kendi namusu gibi korumalıdır..
sız evlendırırsınız canım dunyada baska kımse yokya
aile terbiyesi burda gerekli işte
gel bana serınletıyım senı bunumu cıkardınız ya :1shok::1shok:
eğer çocuğumu kuzeniyle evlendirirsem dünyada kimse kalmadığı için değil "AŞIK" olduğu için evlendiririm..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?