• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctor testime bakar mısınız?

Vallahi öyle sabredebilsek en güzeli bat günü bekleyip kan verebilmek de o sabır pek olmuyor işte 🫢
Ay valla öyle bugün kaset test yaptım negatif çıktı. Gerçi erken gebelik testi bile silik çıktı kaset testin çıkmasını beklemiyordum ama dayanamıyor insan işte 🤷

Ay valla öyle bugün kaset test yaptım negatif çıktı. Gerçi erken gebelik testi bile silik çıktı kaset testin çıkmasını beklemiyordum ama dayanamıyor insan işte 🤷
Kaç gün var bat a daha var anladığım kadarıyla

4 gün var daha dün test yaptım silik çıktı ama o erken gebelik testiydi. Bugün kaset negatif
Kaset göstermez tabi daha hassas olanlar erken olanlar elinde varsa yarın sabah yine erken testten yaparsın koyulaşmayı görebilirsin dünkü ile

Kaset göstermez tabi daha hassas olanlar erken olanlar elinde varsa yarın sabah yine erken testten yaparsın koyulaşmayı görebilirsin dünkü ile
Ay elimde erken test yok kaset var. Artık bı dört gün daha bekleyeyim. Korkuyorum bir de kimyasal falan olur diye. Daha önceden bebeğimin kalbi atmadi kürtaj oldum. Çok istiyoruz ama eşimde de ileri hareketliligi az morfolojik bozukluk varikosel var. Yani düşük bir ihtimal ama insan umutlaniyor işte

Ay elimde erken test yok kaset var. Artık bı dört gün daha bekleyeyim. Korkuyorum bir de kimyasal falan olur diye. Daha önceden bebeğimin kalbi atmadi kürtaj oldum. Çok istiyoruz ama eşimde de ileri hareketliligi az morfolojik bozukluk varikosel var. Yani düşük bir ihtimal ama insan umutlaniyor işte
Hiç belli olmaz hiç olumsuz olmayın lütfen herkes aynı şeyi söylüyor stres yapmayı düşünmeyi bıraktığımızda oluyor diye nasip de olduktan sonra herşey varıyor olacağına 🙏 bence de beklemek en son noktayı beklemek en güzel sonuç negatifler sadece biz yoruyor üzüyor zaten kendimizi kendimiz engelliyoruz resmen

Hiç belli olmaz hiç olumsuz olmayın lütfen herkes aynı şeyi söylüyor stres yapmayı düşünmeyi bıraktığımızda oluyor diye nasip de olduktan sonra herşey varıyor olacağına 🙏 bence de beklemek en son noktayı beklemek en güzel sonuç negatifler sadece biz yoruyor üzüyor zaten kendimizi kendimiz engelliyoruz resmen
Haklısınız sürekli test yapınca geriliyor insan. Bekleyelim bakalım hayırlısı 🤷☺️

Valla bu konuda hiçbir fikrim yok. Ama chat GBT ye sordum normal dedi. Önemli olan iki kat artmasiymis. İnşallah artar ☺️
İnşallah pazartesi kan vericem tekrardan peki keseyi ne zman gorebilrim 5 yada 6 hafta mi

Eklentiler

• IMG_20260314_185016.webp
    IMG_20260314_185016.webp
    7 KB · Görüntüleme: 244
Ben de o sekilde düsündügüm icin adet gecikmemin hemen ardina predictor yaptim emin olmak icin yanilmaya payini minimuma indirdim.
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim test görseliniz var mıydı çok merak ettim

Back
X