• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctor testime bakar mısınız?

Hayırlısı olsun ne diyelim 🙏 silik mi çıktı hiç mi çıkmadı
Yani garip bişey oldu. Adete 2 gün kala belirgin çıktı baya sonra adet günü yaptım neredeyse negatif olacak kadar silik. Adetim 1 gün gecikince yaptım önceki kadar belirgin değil ama negatif de değil bir çizgi çıktı. Büyük ihtimalle kimyasal hormon dalgalanması var.

Yani garip bişey oldu. Adete 2 gün kala belirgin çıktı baya sonra adet günü yaptım neredeyse negatif olacak kadar silik. Adetim 1 gün gecikince yaptım önceki kadar belirgin değil ama negatif de değil bir çizgi çıktı. Büyük ihtimalle kimyasal hormon dalgalanması var.
Anladım canım bekleyip görülecek o zaman hayırlısı olsun 🌺

Çok teşekkür ederim. Artık testlere güvenemiyorum çoğu kişi kötü yorum yapınca yalancı pozitif mi diye sevinemedim pek
Benim days doctorda bildiğiniz ikinci çizgi görmuslugum var ve kan testi negatifti

Verdim 2.kan testini 4 gün sonra verdim141 çıktı bugün tekrar verdim 3 gün sonra 712 çıktı doktor pazartesi keseyi görürüz dedi
Maşallah 🧿 çok sevindim ♥️🙏 darısı bizlere

Sizce bu testte çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_0404.webp
    IMG_0404.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_0402.webp
    IMG_0402.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_0401.webp
    IMG_0401.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 110
Yapay zeka çok net görmeden var demiyor
10 dakikada ciktiysa vardir
İlk 5 dakika da çıktı sonra tekrar test yaptım onda yoktu ama adetim gün itibarıyla 7 gün geçti çok stresli bir bekleyiş şimdi oldum diyorm gelin giden yok

İlk 5 dakika da çıktı sonra tekrar test yaptım onda yoktu ama adetim gün itibarıyla 7 gün geçti çok stresli bir bekleyiş şimdi oldum diyorm gelin giden yok
Adet 7 gun geciktiyse daha koyu bir cizgi olabilirdi. Ama aynı zamanda en büyük gebelik belirtidi. Bir doktora danışabilirsiniz dış gebelik ihtimalini elersiniz. Dış gebelikte beta düzensiz artar

Back
X