- Emoji Skoru
- 10.161
- Puanlar
- 448
Selam si ne yaptınızAdete 2 gün var böyle çıktı. Sabah idrariyla yapamadım akşam yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam si ne yaptınızAdete 2 gün var böyle çıktı. Sabah idrariyla yapamadım akşam yaptım
Selam benim testler negatife döndü galiba kimyasalSelam si ne yaptınız![]()
Hayırlısı olsun ne diyelimSelam benim testler negatife döndü galiba kimyasal![]()
Yani garip bişey oldu. Adete 2 gün kala belirgin çıktı baya sonra adet günü yaptım neredeyse negatif olacak kadar silik. Adetim 1 gün gecikince yaptım önceki kadar belirgin değil ama negatif de değil bir çizgi çıktı. Büyük ihtimalle kimyasal hormon dalgalanması var.Hayırlısı olsun ne diyelimsilik mi çıktı hiç mi çıkmadı
Anladım canım bekleyip görülecek o zaman hayırlısı olsunYani garip bişey oldu. Adete 2 gün kala belirgin çıktı baya sonra adet günü yaptım neredeyse negatif olacak kadar silik. Adetim 1 gün gecikince yaptım önceki kadar belirgin değil ama negatif de değil bir çizgi çıktı. Büyük ihtimalle kimyasal hormon dalgalanması var.
Amin inşallah hayırlısıAnladım canım bekleyip görülecek o zaman hayırlısı olsun![]()
Verdim 2.kan testini 4 gün sonra verdim141 çıktı bugün tekrar verdim 3 gün sonra 712 çıktı doktor pazartesi keseyi görürüz dediMerhaba tekrar kan verdiniz mi![]()
Benim days doctorda bildiğiniz ikinci çizgi görmuslugum var ve kan testi negatiftiÇok teşekkür ederim. Artık testlere güvenemiyorum çoğu kişi kötü yorum yapınca yalancı pozitif mi diye sevinemedim pek
MaşallahVerdim 2.kan testini 4 gün sonra verdim141 çıktı bugün tekrar verdim 3 gün sonra 712 çıktı doktor pazartesi keseyi görürüz dedi
Progesteron 10.4 çıktı bu nedir normal miMaşallahçok sevindim
darısı bizlere
Amin inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinMaşallahçok sevindim
darısı bizlere
Hayırlı olsun çok sevindimAmin inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin![]()
Benim 2 3 kere silik çıktı sonra gittikçe negatif oldu kimyasal yani öyle düşünüyorumBenim days doctorda bildiğiniz ikinci çizgi görmuslugum var ve kan testi negatifti
Canım ben onları hiç bilmiyorum ki bilem biri yazarProgesteron 10.4 çıktı bu nedir normal mi
Var. Umarım hamilesinizdir.Sizce bu testte çizgi var mı
Ben yok diyorum yapay zekanın biri var biri yok diyorVar. Umarım hamilesinizdir.
Yapay zeka çok net görmeden var demiyorBen yok diyorum yapay zekanın biri var biri yok diyor
İlk 5 dakika da çıktı sonra tekrar test yaptım onda yoktu ama adetim gün itibarıyla 7 gün geçti çok stresli bir bekleyiş şimdi oldum diyorm gelin giden yokYapay zeka çok net görmeden var demiyor
10 dakikada ciktiysa vardir
Adet 7 gun geciktiyse daha koyu bir cizgi olabilirdi. Ama aynı zamanda en büyük gebelik belirtidi. Bir doktora danışabilirsiniz dış gebelik ihtimalini elersiniz. Dış gebelikte beta düzensiz artarİlk 5 dakika da çıktı sonra tekrar test yaptım onda yoktu ama adetim gün itibarıyla 7 gün geçti çok stresli bir bekleyiş şimdi oldum diyorm gelin giden yok