days in colors örgü battaniye hk.

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar merhaba ben örgü battaniye almak istiyorum bu markadan ama istediğim renkler yok pembe lila yada mavili olanlardan ama piyasa da mı yok nedir ne alışveriş sitelerinde nede gezdiğim yerlerde bulamadım sizin varmı bildiğiniz siteler :KK49::KK49::KK49:

ben geçen sene taç'tan almıştım pembe örgü battaniye, çift kişilik. chakra'da da var.

bu marka alışveriş kuluplerinde sıklıkla çıkıyor. denk getiremezsen ben geçen sene taç'tan almıştım pembe örgü battaniye, çift kişilik. chakra'da da var

çok teşekkürler ben bi days in colors örgü battaniyeye bide paşabahçenin kare kadeh takımları var ona ulaşamıyorum :KK47::KK47:

kızlar merhaba ben örgü battaniye almak istiyorum bu markadan ama istediğim renkler yok pembe lila yada mavili olanlardan ama piyasa da mı yok nedir ne alışveriş sitelerinde nede gezdiğim yerlerde bulamadım sizin varmı bildiğiniz siteler :KK49::KK49::KK49:

Sitesine bakınca kahve-fuşya, kahve-turkuaz ya da lila-mor renklerinin olduğunu gördüm. İlla ki bu markayı istiyorsanız internetten alabilirsiniz belki.

Nette istediğim renkleri satilmiuordu bide sitesine bakayim canim tskler

Konu ilgili alt basliga tasinmistir..

Back
X