Dç.dr Özkan özdamar

Canım 3. Gun olsa bile arada 2 gün farkı var sadece. Bende leke falan hic birsey olmadı. Sadece geriye dönük düşününce arada batma vardı ama igne ve fitillere bağladım tabi. ben daha önce direkt negatif aldığımda batma ve göğüs agirisi hic yasamamistim. Düşününce öyle bir fark vardı yani tutan ve tutmayan arasında. Baska hic bir fark yok surecimde.
Sana kimyasal mı demişti o zaman

Gorusmeye gidersen söyle bence çünkü benim kimyasal olunca troid prolaktin şeker ve hiv testi istedi. Bir ilgisi olmasa istemezdi diye düşünüyorum. Cahta cpt ye attığımda da tutunmaya engel olabilecek seyleri istemiş olabilir dedi
Söylicem canım zaten. Ben daha öncede prolaktini ona hep söyledim ama çok takmadı yani

Gorusmeye gidersen söyle bence çünkü benim kimyasal olunca troid prolaktin şeker ve hiv testi istedi. Bir ilgisi olmasa istemezdi diye düşünüyorum. Cahta cpt ye attığımda da tutunmaya engel olabilecek seyleri istemiş olabilir dedi
Eşimde sperm dna hasar testi yaptırıcak Özkan hoca istemedi henüz ama yaptıralım aklımızda soru işareti kalmasın diye düşündük. Siz yaptırmış mıydınız canım

Bana 25 üstünü gebelik sayabiliriz altını sayamayiz tutunma var ama ilerlememis dedi. Ya kimyasal oluyor yinede bence tutunma var sonuçta deger görüyoruz
Aynen canım bence ilaçlardan kaynaklı falanda yükselmiş olabilir o yüzden tam gününde verin diyorlardır belkide

Aynen canım bence ilaçlardan kaynaklı falanda yükselmiş olabilir o yüzden tam gününde verin diyorlardır belkide
Kullandığım ilaclar beta yükselten tarzda ilaclar degil catlatma ignesinde falan anca yükselir o tarz ilaçlardan. Hatta idrar testinde 10 güne kadar bile pozitif görebilirsin. Onların degerlendirme seklide saçma anlam veremiyorum ne yalan söyliyim. Tutundu ama ilerlemedi. Benim sonuçlar çıksa rahat edicem ama bir sonuçlar çıkmadı. Baya uzun sürecek heralde iki hafta oldu çıkınca mesaj gelcek dediler. 2 regli bekleyelim demisti özkan bey yetismicek heralde 2. Reglime

Kullandığım ilaclar beta yükselten tarzda ilaclar degil catlatma ignesinde falan anca yükselir o tarz ilaçlardan. Hatta idrar testinde 10 güne kadar bile pozitif görebilirsin. Onların degerlendirme seklide saçma anlam veremiyorum ne yalan söyliyim. Tutundu ama ilerlemedi. Benim sonuçlar çıksa rahat edicem ama bir sonuçlar çıkmadı. Baya uzun sürecek heralde iki hafta oldu çıkınca mesaj gelcek dediler. 2 regli bekleyelim demisti özkan bey yetismicek heralde 2. Reglime
Ne kadar sürede çıkar demişlerdi canım. Yetişir inşallah ya senin adetin biteli çok olmadı sanki yaklaştı mı günlerin. Tutunup ilerlememesinde de vardır bir hayır demek ki sağlıklı gebelik olmayacaktı canım. Ben o yüzden bekledim test için son güne kadar boşuna ümitlenmemek için birazda

Ne kadar sürede çıkar demişlerdi canım. Yetişir inşallah ya senin adetin biteli çok olmadı sanki yaklaştı mı günlerin. Tutunup ilerlememesinde de vardır bir hayır demek ki sağlıklı gebelik olmayacaktı canım. Ben o yüzden bekledim test için son güne kadar boşuna ümitlenmemek için birazda
2 hafta ile 3 hafta arasinda dediler. Ama burdan gordugum kadariyla kimilerinin 1 aydan fazla sürmüş. ben 21 gunde bir oluyorum regliyi normalde. 10 gün kaldı reglime normalde tabi aksamazsa bu ilaclardan dolayı.

Canım gerçekten çok üzüldüm...İçimde güzel hisler vardı senin için. Nasip böyleymiş. Sınanıyoruz resmen. Prolaktinden bahsetmişsin benim de az da olsa yüksekti özkan hoca önemli değil demişti. İnsan çok sorguluyor her şey bu kadar normal giderken neden olmuyor diye. Doktor da çok bir şey diyemiyor bazen. Rahimlerde olanı Allah bilir diye bi ayet var. Çıkmaza girdiğimde bunu düşünüyorum..

2 hafta ile 3 hafta arasinda dediler. Ama burdan gordugum kadariyla kimilerinin 1 aydan fazla sürmüş. ben 21 gunde bir oluyorum regliyi normalde. 10 gün kaldı reglime normalde tabi aksamazsa bu ilaclardan dolayı.
Daha varmış canım zaten çıkar inşallah sonuç o zamana dek. Ben ne zaman adet olucam acaba sen ilaçları bıraktıktan sonra hemen olmuş muydun

Canım gerçekten çok üzüldüm...İçimde güzel hisler vardı senin için. Nasip böyleymiş. Sınanıyoruz resmen. Prolaktinden bahsetmişsin benim de az da olsa yüksekti özkan hoca önemli değil demişti. İnsan çok sorguluyor her şey bu kadar normal giderken neden olmuyor diye. Doktor da çok bir şey diyemiyor bazen. Rahimlerde olanı Allah bilir diye bi ayet var. Çıkmaza girdiğimde bunu düşünüyorum..
Çok sağ ol canım dün o kadar çok üzüldüm o kadar çok ağladım ki ama ne kadar üzülsek de hiçbir anlamı yok ve şimdi biraz daha iyiyim sağ olsun eşim bu süreçte bana destek oluyor. Kesinlikle dediğin gibi Allah ol dedikten sonra oluverir demek ki daha vakti gelmemiş bizim için. Doktor zaten bir şey diyemiyor yüzdelik bir oran var kesin pozitif olacak diye hiçbir zaman diyemiyoruz zaten dedi bana da ama insanın illaki kafasına takılan şeyler oluyor o Prolaktin yüksekliğini ben de hiç önemsemedi ama benim zaten bu sorun var yani daha önce 70’lere kadar çıktı hipofiz bezimde Prolaktinma var ona bağlı yükseliyor yani ilacı kullandigimda düşüyor ama sonrasında tekrar yükseliyor hatta bu kez bayağı hızlı yükselmiş ilacı bırakalı 15 gün oldu 24 olmuş bile değer yani ben ilacı içmezsem iki hafta sonra bu değer 40lara falan çıkacak muhtemelen hocaya da söyledim bu durumu her 15 günde bir test yapıp götürdüm ona hep önemli değil düşük dedi en son 45 gün sonrasında 40 küsür çıkmıştı evet ilaç kullanmak gerekir dedi sonra ya zaten yükseleceği belli söylüyoruz yani niye ciddiye almıyolar anlamıyorum ki biz de artık eşimle bunun tedavisini kendimiz düzenlemeye karar verdik yani sonuçlar bize gösteriyor ki her 15 günde bir benim ilacı kullanmam gerekiyor

Canım senin yaptırdığın test periferik kanda kromozom analiz testi miydi bizden de istedi de. Sen nerde yaptırmıştın bunu

Canım senin yaptırdığın test periferik kanda kromozom analiz testi miydi bizden de istedi de. Sen nerde yaptırmıştın bunu
Evet aynı test irmette yaptırdım ben canım. Ekstra baska test te istedimi.

Son düzenleme:
Ne kadara yaptırdınız canım siz
15 bin küsür birseydi canım yanlış hatirlamiyosam. Devlet hastaneside yapıyormuş sanırım ama biz uğraşmak istemedik. Özelde daha hızlı çıkar diye düşündük. Bazı yorumlar okumuştum 2 ayda vs anca çıkıyor yazdıkları. Bizim tayin çıkacak birde bir an önce çıksın istedim. Birdaha buraya gelip tedavi olmam cok zor.

15 bin küsür birseydi canım yanlış hatirlamiyosam. Devlet hastaneside yapıyormuş sanırım ama biz uğraşmak istemedik. Özelde daha hızlı çıkar diye düşündük. Bazı yorumlar okumuştum 2 ayda vs anca çıkıyor yazdıkları. Bizim tayin çıkacak birde bir an önce çıksın istedim. Birdaha buraya gelip tedavi olmam cok zor.
Ben sordum test ücreti 4.500 dediler senin daha da fazla tutmuş canım ya neden acaba. Optimede sorucam ben bi de orda daha uygunsa belki orada yaptırırız. Devlette de üni hastaneleri yapıyomuş sanırım onunlada kim uğraşacak zaten mecbur yine özele gidicez

Back
X