Benim 4 bc canim 5bc ve 6bc geri kalan hep bc benim.5 tane canım 2adet 5. Gün 3 bc 3 adet 6. Gün 4bc kaldı seninkilerin kaliteleri ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 4 bc canim 5bc ve 6bc geri kalan hep bc benim.5 tane canım 2adet 5. Gün 3 bc 3 adet 6. Gün 4bc kaldı seninkilerin kaliteleri ne
Bilmiyorum ki canım olabilir cok gittik her renk giyiyorumBu arada sen bahçeciye kontrole gittiğinde beyaz giymişmiydin
Aynı gün kontrole gelmiştik sen buraya yazmıştın kanamam geldi doktor çağırdı kontrole felan o gün kan verme odasının kapısında eşinle iptal olabilir gibisinden birşeyler diyordun orada anladım ayciceği olduğunu tabi doğruysaBilmiyorum ki canım olabilir cok gittik her renk giyiyorumdenk mi geldikk
Yaa olabilir iptal diyosa kesin benimdir ahaha iptal oldu olcak diye geçirdik günleriAynı gün kontrole gelmiştik o gün kan verme odasının kapısında eşinle iptal olabilir gibisinden birşeyler diyordun orada anladım ayciceği olduğunu tabi doğruysa![]()
Yok kan verdikten sonra çıkıyorsun ya sağ tarafta pembe oturma yeri var orada oturuyordum tek sizde danışmaya gittiniz karşı tarafa göz göze geldik hatta bir araYaa olabilir iptal diyosa kesin benimdir ahaha iptal oldu olcak diye geçirdik günleriben dikkat etmedim aynı yerdemi oturuyorduk
Dikkat etmedim keske etseydimYok kan verdikten sonra çıkıyorsun ya sağ tarafta pembe oturma yeri var orada oturuyordum tek sizde danışmaya gittiniz karşı tarafa göz göze geldik hatta bir arahatırladın mı beni bilmiyorum tabi
Yok uzun kahverengi saçlarım varDikkat etmedim keske etseydimben o zaman kanamalı su yaşamıştım diye gelmistim galiba. Sarı saçlı bir bayan vardı tek omuydun.
Ne giydiğimi inan hic hatırlamıyorumYok uzun kahverengi saçlarım varhatta sonra giriş kapısının o tarafa doğru oturdunuz üstün beyaz altına da kot pantolon giymiştin yanlış hatırlamıyorsam saçların dalgalıydı sanırım omuzlarında kısalığı yanlış kişiyi tarif etmiyorsam tabi
![]()
TühhNe giydiğimi inan hic hatırlamıyorumama saçım omuzum altında. Ben hic dikkat etmedim etseymisim keske
![]()
Evet canım doğrudurTühhben doğru kişiyi görmüşüm ama
İnşallah pozitifleri alalım en kısa zamandaEvet canım doğrudurpozitif alirsak belki yine denk geliriz
![]()
Yapısı gereği biraz sert duruyor ama ben iyi ilgilendiğini ve başarılı bi doktor olduğunu düşünüyorum sorduğum sorulara net cevap alabildim hep şimdiye kadar kafada soru işareti kalmıyor yani. İlk deneme benimde negatif yazık ki şimdi ikinci deneme için gidiyoruz öncekinde yaşadığımız sorunun üzerine gidiyor ve tedaviyide farklı planlıyor bu kez bakalım hayırlısıKızlar bende özkan hocaya gitmeye karar verdim. Memnunmusunuz ilgilenmiyor diyorlar
Sorun neydi peki sendeYapısı gereği biraz sert duruyor ama ben iyi ilgilendiğini ve başarılı bi doktor olduğunu düşünüyorum sorduğum sorulara net cevap alabildim hep şimdiye kadar kafada soru işareti kalmıyor yani. İlk deneme benimde negatif yazık ki şimdi ikinci deneme için gidiyoruz öncekinde yaşadığımız sorunun üzerine gidiyor ve tedaviyide farklı planlıyor bu kez bakalım hayırlısı
Bizde bir sorun tepsit edilemedi bu yüzden aslında biraz daha fazla zorluyor. İlk denemede embriyo gelişiminde sıkıntı yaşadık fazla yumurta vardı ama ne yazık ki 1 tane embriyo gelişmişti o da tutmadı şimdi yine yumurta toplama aşamasındayız yeniden bu kez farklı ilaçlar kullanıyorum. Sende ne sorun varSorun neydi peki sende
Benim. Tekrarlayan düşükler ı'm var ilk defa tüp bebek denicemBizde bir sorun tepsit edilemedi bu yüzden aslında biraz daha fazla zorluyor. İlk denemede embriyo gelişiminde sıkıntı yaşadık fazla yumurta vardı ama ne yazık ki 1 tane embriyo gelişmişti o da tutmadı şimdi yine yumurta toplama aşamasındayız yeniden bu kez farklı ilaçlar kullanıyorum. Sende ne sorun var