İnşallah bu sefer cok guzel olacakSağol canım inşallah. Bende ilk muayeneye gidiyorum yarın uzun bi aradan sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu sefer cok guzel olacakSağol canım inşallah. Bende ilk muayeneye gidiyorum yarın uzun bi aradan sonra![]()
Bende onları kullaniyorum canim benim ek olarak sabah aksam 1 estrofem. Oksapar ekledi ve prednol birde haftaya pazartesi serum yaptircam yine bugünde taktılar. Sanada bunlar mi yapılacak birsey dedimi ? Oksapar baya acıttı hic diger igneler gibi değilmiş.
Belki bana da transfer günü vericek ya ben serumu sormuştum istersen verebilirim ama çok gerekli mi sanmıyorum felan dedi bende istemedim yani sana takılan serum bağışıklık için değil miBende onları kullaniyorum canim benim ek olarak sabah aksam 1 estrofem. Oksapar ekledi ve prednol birde haftaya pazartesi serum yaptircam yine bugünde taktılar. Sanada bunlar mi yapılacak birsey dedimi ? Oksapar baya acıttı hic diger igneler gibi değilmiş.
Evet bağışıklık icin benim diger transferimde de prednol kullanildi sadece 5 gun ozaman kimyasal gebelik yaşadım. Ondan oncesinde hic birsey kullanmadan dümdüz transfer olmustum o negatifti. Suana kadar hicte gebelik olusmadi.Belkide ondan şüphe etti diye vermiştir bağışıklıkla ilgili birsey vardır diye düşündüm bende. Herkesin süreci farkliya ona gore hareket ediyor benceBelki bana da transfer günü vericek ya ben serumu sormuştum istersen verebilirim ama çok gerekli mi sanmıyorum felan dedi bende istemedim yani sana takılan serum bağışıklık için değil mi
Canım serumun adı ne ve ne kadara takdırdın acabaEvet bağışıklık icin benim diger transferimde de prednol kullanildi sadece 5 gun ozaman kimyasal gebelik yaşadım. Ondan oncesinde hic birsey kullanmadan dümdüz transfer olmustum o negatifti. Suana kadar hicte gebelik olusmadi.Belkide ondan şüphe etti diye vermiştir bağışıklıkla ilgili birsey vardır diye düşündüm bende. Herkesin süreci farkliya ona gore hareket ediyor bence
Ve kaç saat sürüyor serumEvet bağışıklık icin benim diger transferimde de prednol kullanildi sadece 5 gun ozaman kimyasal gebelik yaşadım. Ondan oncesinde hic birsey kullanmadan dümdüz transfer olmustum o negatifti. Suana kadar hicte gebelik olusmadi.Belkide ondan şüphe etti diye vermiştir bağışıklıkla ilgili birsey vardır diye düşündüm bende. Herkesin süreci farkliya ona gore hareket ediyor bence
Canım intralipid serum bagisiklik düzenleyici olarak geçiyormuş. 7000 e taktirdim.orda transferden önce veriyorlar sonra transferden 1 hafta sonra tekrar taktiriyorsun. Birde pozitif alirsan o gun takmak gerekiyormuş. Canim ama sunuda öyleyim taktircaksan 2. Ve 3. Yu orda taktırmak zorunda değilsin. Baska bir yerde de taktirabilirsin. Zaten sana reçete ediyor. Transferden sonra hemşire anlatıyor sende sorarsın.Canım serumun adı ne ve ne kadara takdırdın acaba
1 saat sürdü canim benim hic birseye alerjim yok alerjin varsa belki daha yavasta verebilir.Ve kaç saat sürüyor serum
Kafam o kadar karışık ki serum konusunda ne yapacağımı bilmiyorum canım ilkini orada taktırmak zorundamıyız acaba biraz pahalı geldi banaCanım intralipid serum bagisiklik düzenleyici olarak geçiyormuş. 7000 e taktirdim.orda transferden önce veriyorlar sonra transferden 1 hafta sonra tekrar taktiriyorsun. Birde pozitif alirsan o gun takmak gerekiyormuş. Canim ama sunuda öyleyim taktircaksan 2. Ve 3. Yu orda taktırmak zorunda değilsin. Baska bir yerde de taktirabilirsin. Zaten sana reçete ediyor. Transferden sonra hemşire anlatıyor sende sorarsın.
Bilmiyorum ki canim bir konuş istersen.ilki evet pahali olur ama ilacı recete edicek ya ozaman eczaneden kendin alıp taktira bilirsin illa oraya gitmene gerekte olmaz ozaman bir tik daha uygun olur. Ama ilkini mutlaka bir saglik kurulusunda taktir alerji falan olur Allah korusun.Kafam o kadar karışık ki serum konusunda ne yapacağımı bilmiyorum canım ilkini orada taktırmak zorundamıyız acaba biraz pahalı geldi bana
Klinikle görüştüm şimdi canım dışarda taktırabilirsiniz dedi ama transfer günü reçete ederse transferden sonra dışarıda taktırabilir miyim acabaBilmiyorum ki canim bir konuş istersen.ilki evet pahali olur ama ilacı recete edicek ya ozaman eczaneden kendin alıp taktira bilirsin illa oraya gitmene gerekte olmaz ozaman bir tik daha uygun olur. Ama ilkini mutlaka bir saglik kurulusunda taktir alerji falan olur Allah korusun.
Taktirabilirsin canim transferden önce yada sonra alındığında etkisi fark ediyormu onu hic bilmiyorum ben. Serum beyaz küçük birsey onu veriyor onun arkasında hızlı bir sekilde serum veriyor. Bana 100 ml lik kullancaksin dedi bazıları büyük veriyormuş onu alirsanda 100 ml taktir dedi canim. Ardından izotonik serum 500 luk takıyorlar canimKlinikle görüştüm şimdi canım dışarda taktırabilirsiniz dedi ama transfer günü reçete ederse transferden sonra dışarıda taktırabilir miyim acaba
Canim naptın görüştün mü? BasliyormusunuzHayırlısı olsun canım benim. İnşallah mutlu haberini alırızbebişleri dediğine göre iki transfer yapmış çok güzell
![]()
Cuma günü yüz yüze görüşelim hocayla bakalım ne diyecekTaktirabilirsin canim transferden önce yada sonra alındığında etkisi fark ediyormu onu hic bilmiyorum ben. Serum beyaz küçük birsey onu veriyor onun arkasında hızlı bir sekilde serum veriyor. Bana 100 ml lik kullancaksin dedi bazıları büyük veriyormuş onu alirsanda 100 ml taktir dedi canim. Ardından izotonik serum 500 luk takıyorlar canim
Aynen en iyisi oyle yap o daha iyi bilirCuma günü yüz yüze görüşelim hocayla bakalım ne diyecek
Canım Siz serumu istediniz mi yoksa hocamı serum kullanalım dediAynen en iyisi oyle yap o daha iyi bilir
Özkan bey bize önerdi bizde ne gerekiyorsa yapalım hocam dedik zaten canım.Canım Siz serumu istediniz mi yoksa hocamı serum kullanalım dedi
İyice düşünüp taşındım da bende isteyeceğim ya aklımda soru işareti kalsın istemiyorum canımÖzkan bey bize önerdi bizde ne gerekiyorsa yapalım hocam dedik zaten canım.