- 20 Şubat 2024
- 284
- 93
- 18
- 25
İnşallah canım aklım kanda sonucunda olucak şimdiKanda da guzel çıkacak sonuc canım keyfini çıkart sağlıkla kucağına al insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım aklım kanda sonucunda olucak şimdiKanda da guzel çıkacak sonuc canım keyfini çıkart sağlıkla kucağına al insallah

Ben heyecandan açlık maçlıkta hissetmiyorumBen iyiyim birsey hissetmiyorum. Sadece cok ac hissediyorum

Bence en az 100 lerde cikar canim çünkü silik falan degil bariz belli icin rahat olsunİnşallah canım aklım kanda sonucunda olucak şimdi
Ahahah okadar da olsun canımBen heyecandan açlık maçlıkta hissetmiyorum

İnşallah canım arkadaşımBence en az 100 lerde cikar canim çünkü silik falan degil bariz belli icin rahat olsun

Yaa gruba resmen mutluluk geldi şuan çok çok sevindimm hayırlısı olsun inşallah bizlerece umut olduu darısı başımıza

Hadi canım darısı senin başına sırada sen varsın bekliyoruz pozitif haberiniBence en az 100 lerde cikar canim çünkü silik falan degil bariz belli icin rahat olsun

Sürecini kısaca yazabilir misin canımBen heyecandan açlık maçlıkta hissetmiyorum
İnşallah canım hepimize nasip olsun bu güzel haberlerHadi canım darısı senin başına sırada sen varsın bekliyoruz pozitif haberini

Bende kontrolden dönüyorum. Gürkan hoca yaptı muayeneyi baya bi çok yumurta gelişmiş sıvı birikimi olmuş ağrılarda epey arttı baş ağrılarıda çok normalmiş. E2 5300lerde çıkmış şimdi baktım sonuçlara bekletmediler orda. Pazartesi günü opu planlandı bakalım inşallah bu kez her şey güzel olurİnşallah canım hepimize nasip olsun bu güzel haberler
Insallah canim insallah .e2 cok guzel. 20 den fazla toplar diye düşünüyorum. Benim e2 10.000 lerdeydi 50 tane topladı. bol su iç. Guzel olcak bu sefer canim inan.Bende kontrolden dönüyorum. Gürkan hoca yaptı muayeneyi baya bi çok yumurta gelişmiş sıvı birikimi olmuş ağrılarda epey arttı baş ağrılarıda çok normalmiş. E2 5300lerde çıkmış şimdi baktım sonuçlara bekletmediler orda. Pazartesi günü opu planlandı bakalım inşallah bu kez her şey güzel olur
Çook teşekkür ederimYaa gruba resmen mutluluk geldi şuan çok çok sevindimm hayırlısı olsun inşallah bizlerece umut olduu darısı başımıza
 amin inşallah sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur
 amin inşallah sizlerinde güzel haberlerini almak nasip olur
transferden önce doğal ilerliycez dedi hoca gonal f femara vermişti ve matarex verdi sonra en son kontrolde çatlatma iğnesi progestan fitil ve redostim tabi bende bu süreçte beslenmeme de dikkat ettim nar suyu portal suyu avokado balık çiğ kuruyemişler sebze yemekleri. Transfer günü intralipid serum ve glue uygulandı 5. Gün 2 adet 4 bc embriyo transferi yapıldı.Sürecini kısaca yazabilir misin canım
 yarında kan vericem değerimi merak ediyorum
 yarında kan vericem değerimi merak ediyorumİki kez yumurta toplama işlemi olmuştu ilkinde oluşmadı embriyo bir tane oluştu transfer edilmişti ama 5 hücreliydi negatif olmuştu o da iki ay sonra tekrar başladık yumurta toplama işlemine 16 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi bir tane dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyo transferi negatif oldu. Geriye 7 tane embriyom kaldı 2 sini de 24 ekimde transfer oldum Süreç böyleSürecini kısaca yazabilir misin canım

İnanıyorum canım hep pozitif düşünmeye çalışıyorum gerçekten. Yumurta sayısından çok kalitesini düşünüyorum inşallah geçen seferki gibi bir sorun yaşamayız bizim için en kritik süreç. bu sefer sperm perhiz süresini baya uzun tuttu 7-8 gün olsun dedi sizde nasıl olmuştu canım hatırlıyor musun. Ben fazla su içemiyorum ya ona çok dikkat etmem lazım doğru diyorsunInsallah canim insallah .e2 cok guzel. 20 den fazla toplar diye düşünüyorum. Benim e2 10.000 lerdeydi 50 tane topladı. bol su iç. Guzel olcak bu sefer canim inan.
Yaa senin de ilk toplamada benim gibi sadece tek embriyo oluşmuş o zaman kaç tane yumurta toplanmıştı peki canım. Benim 15 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu o kadar çok moralim bozuldu ki ına bu kez de o yüzden yumurta toplama aşamasında çok dikkat ediyorum her şeye elimden geleni yapıyorum ikinci de sen farklı olarak neler yapmıştın ya da doktor farklı olarak nasıl ilerlemişti acaba ilkte sadece bir tane olup ikinci de sekiz tane embriyo oluşması gerçekten çok iyi sizde bir sorun var mıydı canım tüp bebeğe başvurma nedeni neydiİki kez yumurta toplama işlemi olmuştu ilkinde oluşmadı embriyo bir tane oluştu transfer edilmişti ama 5 hücreliydi negatif olmuştu o da iki ay sonra tekrar başladık yumurta toplama işlemine 16 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi bir tane dondurulmuş 5. Gün 4bb embriyo transferi negatif oldu. Geriye 7 tane embriyom kaldı 2 sini de 24 ekimde transfer oldum Süreç böyle
Sanırım 5 ya da 6 olması lazım ilkiYaa senin de ilk toplamada benim gibi sadece tek embriyo oluşmuş o zaman kaç tane yumurta toplanmıştı peki canım. Benim 15 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu o kadar çok moralim bozuldu ki ına bu kez de o yüzden yumurta toplama aşamasında çok dikkat ediyorum her şeye elimden geleni yapıyorum ikinci de sen farklı olarak neler yapmıştın ya da doktor farklı olarak nasıl ilerlemişti acaba ilkte sadece bir tane olup ikinci de sekiz tane embriyo oluşması gerçekten çok iyi sizde bir sorun var mıydı canım tüp bebeğe başvurma nedeni neydi