Hiç takılmayın öyle şeylere. Benim de 22 yumurta toplandı 16 tanesi olgundu döllendi 3. gün arandığımda hepsinin gelişiminin devam ettiği 10 tanesinin çok iyi olduğu ama 6 tanesinin bir tık geriden geldiği söylendi 5. gün arandığımda ise sadece 2 embriyo kaldığını ve dondurduklarını söyledim dünya bir anda başıma yıkıldı sandım 22 taneden sadece 2 tane kalmıştı hemen kaliteleri ne diye sordum bir tanesi 4bb bir tanesi 4bc dediler ve umutlarım hepten yıkıldı hiç ümidim kalmamıştı transfer zamanı geldiğinde de embriyolog odama geldi transfer edilecek embriyo hakkında bilgi verdi açıkçası ben çok umutsuzdum. Bu platformda o kadar çok gördüm ki herkesin 5AA 5ab kalite embriyoları vardı benimse 2 tane kalmıştı ve kaliteleri onlara kıyasla kötüydü. Embriyolog da iki embriyomuz da gebelik vaadeden güzel embriyolar hiç umutsuz olmayın dedi. Çok haklıymış gerçekten 4bb transfer edildi ve ilkinde tuttu şimdi gün sayıyorum. Bu işler gerçekten şans işi kimisinin 5AA tutumuyor kimisinin 3bc tutuyor. Siz kalbinizi ferah tutun transfer sonrası bol bol avokado ve çiğ kabak çekirdeği yiyin. Kabak çekirdeği bence gerçekten etkili ben sürekli yemiştim test gününe kadar