• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

De bakayım: Mübarek cuma gününde...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ağustos 2009
Mesajlar
53.290
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
cuma.webp

Erdoğan cebinden aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cebinde sigara gördüğü bir kişinin cebindeki sigarayı alarak, "Sigarayı bıraktım de bakayım. Ben bu mübarek Cuma gününde sigarayı bıraktım de" dedi.
Sitene Ekle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cebinde sigara gördüğü bir vatandaşa, "Ramazan ayında sigara içiyor musun?" diye sordu. "Hayır" cevabını alınca, "Demek ki zor değil. Nefis, nefis terbiye. Yarabbi ben bu mübarek Cuma gününde sigarayı bıraktım de. Zararı evde sigara içmeyenler de görüyor. Hemen yazıları telefonları alacağız devam edip etmediğini soracağız" diye konuştu.

İŞTE O İLGİNÇ DİYALOG









http://www.milliyet.com.tr/erdogan-cebinden-aldi/siyaset/detay/2109222/default.htm
 
hiç bir şey sigara kadar dert olmadı Erdoğana:KK43:
 
sigara zaten içmem de eti bıraktım ben:KK53: niyet ettim et yememeye:KK53::KK53:
 
Şemsiyeyle dürtmediğine şükretsin.
Hahahahahaha bu saatte sesli güldüm :KK70::KK70:cok iyiydi bu:KK70::KK70:

Zaten önemli konularla ilgilenseydi milletin sigarasına,ıvırına kıvırına takacağına herşey bambaşka olurdu. Bide takip edecekmiş pes:KK62:
 
Kendisine su şekilde sormak istediğim beyanat.
De bakayim mübarek cuma gününde hırsızlığı bıraktım de,ramazanda da caliyor musun?Alacağım cevaptan emin olmadığından devamını yazamadim.
 
Su konuyu cok merak ediyorum fakat mantıklı bir aciklama bulamadim kendimce. Bilen varsa nedenini lutfen yazsın.

Hitler de sigara icirmezdi cemaat de icirtmiyor Isid de yasaklamis akp de istemiyor nedenini cidden merak ediyorum
 
Back
X