De bakayım: Mübarek cuma gününde...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
cuma.webp

Erdoğan cebinden aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cebinde sigara gördüğü bir kişinin cebindeki sigarayı alarak, "Sigarayı bıraktım de bakayım. Ben bu mübarek Cuma gününde sigarayı bıraktım de" dedi.
Sitene Ekle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cebinde sigara gördüğü bir vatandaşa, "Ramazan ayında sigara içiyor musun?" diye sordu. "Hayır" cevabını alınca, "Demek ki zor değil. Nefis, nefis terbiye. Yarabbi ben bu mübarek Cuma gününde sigarayı bıraktım de. Zararı evde sigara içmeyenler de görüyor. Hemen yazıları telefonları alacağız devam edip etmediğini soracağız" diye konuştu.

İŞTE O İLGİNÇ DİYALOG

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-cebinden-aldi/siyaset/detay/2109222/default.htm

hiç bir şey sigara kadar dert olmadı Erdoğana:KK43:

Kendisine su şekilde sormak istediğim beyanat.
De bakayim mübarek cuma gününde hırsızlığı bıraktım de,ramazanda da caliyor musun?Alacağım cevaptan emin olmadığından devamını yazamadim.

Su konuyu cok merak ediyorum fakat mantıklı bir aciklama bulamadim kendimce. Bilen varsa nedenini lutfen yazsın.

Hitler de sigara icirmezdi cemaat de icirtmiyor Isid de yasaklamis akp de istemiyor nedenini cidden merak ediyorum

Back
X