Decapeptyl iğne kullanıp deneyimi olanlar...

melish83

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
3.990
3
641
İsviçre
Arkadaşlar ben erkek inferlitesi sebebiyle dün itibariyle Decapeptyl iğneye başladım.Bu iğneyi kullanan arkadaşlarımdan deneyimlerinden bilgiler almak istiyorum.
Benim biraz ağrılı oluyor ve kendim yapamıyorum :( uzun protokolde olunca sadece hazırlık evresinde kullanılan iğne olan decapeptyl kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor.Bilgilerinize çok ihtiyacım var..

Arkadaşlar ben erkek inferlitesi sebebiyle dün itibariyle Decapeptyl iğneye başladım.Bu iğneyi kullanan arkadaşlarımdan deneyimlerinden bilgiler almak istiyorum.
Benim biraz ağrılı oluyor ve kendim yapamıyorum :( uzun protokolde olunca sadece hazırlık evresinde kullanılan iğne olan decapeptyl kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor.Bilgilerinize çok ihtiyacım var..

Canim ben kullandim
Hicbiseye dikkat etmen gerekmiyo
Ben kendim yapiyodum biraz yakici evet
En iyi gobekten oluyo allah yardimcin olsun
Buarada biraz kanaman falan olursq korkma benimde olmustu

Canim ben kullandim
Hicbiseye dikkat etmen gerekmiyo
Ben kendim yapiyodum biraz yakici evet
En iyi gobekten oluyo allah yardimcin olsun
Buarada biraz kanaman falan olursq korkma benimde olmustu
Canım benim öncelikle çok mutlu oldum hamilesin sanırım ve ikizlerin olacak ne güzel.maşallah umut doldum inan.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.Ben kendim yapamıyorum iğneleri, olsun vurulayım da buna da şükür.
Bu arada sizin sorunu merak ettim , tüpte hangi yöntem uygulandı mesela..

Canım benim öncelikle çok mutlu oldum hamilesin sanırım ve ikizlerin olacak ne güzel.maşallah umut doldum inan.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.Ben kendim yapamıyorum iğneleri, olsun vurulayım da buna da şükür.
Bu arada sizin sorunu merak ettim , tüpte hangi yöntem uygulandı mesela..

esimde kromozom bozuklugu ve asiri sperm sorunu varsdi icsi ve pgd yapildi bize ilk defada oldu cok sukur

Back
X