December90 'nın çeyiz hazırlığı....

Her şubede de bulunmuyor her ürün bir de o var, umarım bulursun canım.
Bu arada silikon kek kalıbı almak istiyorum da tantitonidekiler nasıl canım fikrin var mı?

Evet canım kalmayabiliyor maalesef ki
Silikon kek kalıbı hakkında ben araştırmadayım tantitoni markasının çok çeşit kalıları var ama neye göre almak lazım bilmiyorum bugün gidebilseydim tantitoni mağazasınada bakacaktım

Ben de güvenip alamıyorum her silikonu canım böyle böyle erteliyorum işte. 6lılara baktım 12.50 olmuşlar alayım dedim ama çin menşeli yazıyordu korktum açıkçası

Canım benim hepsi çok çok çok gzl Allah ağız tadıyla sağlıklı sıhhatler aşkla kullanmayı nasip etsn sana :) benim de bir sürü tupperm war annem saolsun ama şunları gördüm çok fena aşka geldm bende alıcm Artk herşeydn :))

Ben de güvenip alamıyorum her silikonu canım böyle böyle erteliyorum işte. 6lılara baktım 12.50 olmuşlar alayım dedim ama çin menşeli yazıyordu korktum açıkçası

Bende hiç anlamıyorum canım silikondan ya . İyice araştırmak lazım

Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canımmm :)

Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin

Sen daha başlangıçtasın bir başla almaya bak gör kıyafet de neymiş diyeceksin tecrübeyle sabit

Sende açarsın bir topic görürüz seninde güzel çeyizlerini

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) çok cicileeeer...

vee eminönüne gidilip de çeyiz için bir şeyler alınmadan dönülür mü

Eminönü gezmesinden alınanlar

mutfak havlusu , ayak havlusu , sahan seti ve 2 adet pizza tabağı, 6 adet tek pakette kahvaltılık için reçellik ballık koymaya mini karelerden aldım

gülsan 3 lü tencere takımı ablama ev hediyesi gelmiş , ama bana verildi , ablacığım tencerem benim çok dedi , hemen kaptım bende tencee tenceredir diye :) ve çelik tencere derdim bitmiştir:)

Son düzenleme:
Gule gule kullan canim havlularin renkleri cok guzel ozellikle turkuaz olani eminonunde nereden aldin acaba bende ocakta istanbula gidicem varsa bole bildigin yer yazarmisin

Gule gule kullan canim havlularin renkleri cok guzel ozellikle turkuaz olani eminonunde nereden aldin acaba bende ocakta istanbula gidicem varsa bole bildigin yer yazarmisin

saol canım teşekkür ederim eminönünde kürkçü hana gitmeden mutfak havlularını aldım ayak havlularını ise kürkçü hanın içerisinden aldım tatlım .orada bir sürü havlucu var zaten .

Gule gulr kullan canim güzelliklerini bende havlularini cok brgendim harika:)

saol canım teşekkür ederim havluları bende çok beğendim 3 adet havluyu 10 liraya aldım çok uygundu , Paşabahçe mağazasında indirim vardı tatlım bir araa gidiceksen oraya da uğra tatlım

Kuzummm ne güzel ceyizler almıssın hele havluların masallah güle güle kulanmak nasip olsun inşallah

Kuzum bunlar çok ciciler maşallahçok zevkli seçimler yapmışsın Rabbim hepsini aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah çok begendim

Kuzum bunlar çok ciciler maşallahçok zevkli seçimler yapmışsın Rabbim hepsini aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah çok begendim

Çok teşekkür ederim bebeğim beğenmene çok sevindim amin amin hepimizin inşallah

artık sende aç seninkileri görelim kuzum

Çok teşekkür ederim bebeğim beğenmene çok sevindim amin amin hepimizin inşallah

artık sende aç seninkileri görelim kuzum

Amin canımcım inşallahBenimkileri azıcık ama birkaç parça sadece ama yinede açıcam inşallah devamı daha çabuk gelir belki

Güle güle kullan canım çok güzeller

Amin canımcım inşallahBenimkileri azıcık ama birkaç parça sadece ama yinede açıcam inşallah devamı daha çabuk gelir belki

İnşallah tatlım alırsın alırsın ben buraya açtıktan sonra kendimi zorunlu gidiyorum bişeyler almak için tabi bizim durumumuzda ilerleyince eli hızlı ttmak gerek diye alıyorum

Bir başla devamı geliyor valla

kuzum ceyızlerıne bayıldım allah gule gule kullanmak nasıp etsın

Çok teşekkürler canım benim Amin heimizin rabbim güzel günlerde mutlu huzurl bir şekilde kullanmayı nasip eylesin

Güle güle kullan canım çok güzeller

teşekkürler canım daha güzeleri senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…