- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Her şubede de bulunmuyor her ürün bir de o var, umarım bulursun canım.
Bu arada silikon kek kalıbı almak istiyorum da tantitonidekiler nasıl canım fikrin var mı?
Evet canım kalmayabiliyor maalesef ki
Silikon kek kalıbı hakkında ben araştırmadayım tantitoni markasının çok çeşit kalıları var ama neye göre almak lazım bilmiyorum bugün gidebilseydim tantitoni mağazasınada bakacaktım
Ben de güvenip alamıyorum her silikonu canım böyle böyle erteliyorum işte. 6lılara baktım 12.50 olmuşlar alayım dedim ama çin menşeli yazıyordu korktum açıkçası
Canım benim hepsi çok çok çok gzl Allah ağız tadıyla sağlıklı sıhhatler aşkla kullanmayı nasip etsn sana :) benim de bir sürü tupperm war annem saolsun ama şunları gördüm çok fena aşka geldm bende alıcm Artk herşeydn :))
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) çok cicileeeer...
amin canım çok teşekkür ederim rabbim hepimize ağız tadı ile kullandırmayı asip etsin
Gule gule kullan canim havlularin renkleri cok guzel ozellikle turkuaz olanieminonunde nereden aldin acaba bende ocakta istanbula gidicem varsa bole bildigin yer yazarmisin
Gule gulr kullan canim güzelliklerini bende havlularini cok brgendim harika:)
Kuzummm ne güzel ceyizler almıssın hele havlularınmasallah güle güle kulanmak nasip olsun inşallah
Kuzum bunlar çok ciciler maşallahçok zevkli seçimler yapmışsın Rabbim hepsini aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah çok begendim
Çok teşekkür ederim bebeğim beğenmene çok sevindim amin amin hepimizin inşallah
artık sende aç seninkileri görelim kuzum
Güle güle kullan canım çok güzellervee eminönüne gidilip de çeyiz için bir şeyler alınmadan dönülür mü
Eminönü gezmesinden alınanlar
mutfak havlusu , ayak havlusu , sahan seti ve 2 adet pizza tabağı, 6 adet tek pakette kahvaltılık için reçellik ballık koymaya mini karelerden aldım
Eki Görüntüle 841524 Eki Görüntüle 841525 Eki Görüntüle 841526 Eki Görüntüle 841527 Eki Görüntüle 841536 Eki Görüntüle 841537
gülsan 3 lü tencere takımı ablama ev hediyesi gelmiş , ama bana verildi , ablacığım tencerem benim çok dedi , hemen kaptım bende tencee tenceredir diye :) ve çelik tencere derdim bitmiştir:)
Amin canımcım inşallahBenimkileri azıcık ama birkaç parça sadece ama yinede açıcam inşallah devamı daha çabuk gelir belki
kuzum ceyızlerıne bayıldım allah gule gule kullanmak nasıp etsın
Güle güle kullan canım çok güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?