Simdi o zaman oranlara bakıcaksizniz eğer ki çok ciddi bir fark yoksa dedenin akrabalarından olma olasılığı yüksek bildiğim kadarı ile.testi yaptirdigi niz yerle bu tarz kafanızdaki leri konuşun!
Anneniz kendisine söyleyen kişiyi neden sikistirmiyor? Bence dedenin başka biri olduğunu bilen kimin olduğunu da bilir.Hem neden bu kadar zaman sonra söyleme gereği duymuş?
Ayrıca dedenin ogrenmesini gerek yok.Neneye de gerçeği soylemeye cengiz ancak ne olur ne olmaz öğrenelim deyin? Zaten gerçek dedeyi bulduğunuz da onunda annenizi nüfusuna kendinden razi olarak alacağını zannetmiyorum. Alacak olsa şimdiye kadar şüphelenip almak isterdi.O yönden de dede öğrenmez sonuçta o kadar yaşlı olan insanlar bu saatten sonra bu olayı açık edip rezil olmak istemez.istese idi şimdiye çoktan olurdu.
Şimdi gerçek dede çok büyük ihtimal tanıdık biri? Ve nene anneye üvey evlat gibi davranıyor. Bu durumda aklıma gelen neneye kötü davranmayin sizi uzmek istemem ama tecavüz olayı sonucu anneniz oldu ise o yüzden anneneden hirsini almaya çalışmış olabilir?
Aşık olduğu birinden olsa idi annene daha iyi davranabilirdi ama sonunda esine ve diğercocuklara kkarşı vicdanı sızladıysa kendi hatasini anneden çıkarmaya çalışmış olabilir.Ama bu durumda gerçek dede tanıdık ise anneni seviyor olmasi lazim.anneni kucukken ya da sonradan hatırladığı baba dışında kendini seven ilgilenen biri varmiymış?
Yani olayları çok eksik anlatıyorsun? tamam annen kimin söylediğinissöylemem olabilir.ama mutlaka daha fazlasını anlatmis olmalı sana.durup dururken kızım deden gerçek deden değilmiş demedi dimi?
Annen sorsun o zaman neyin beklemesi bu anlamadım madem annen başkasından olma öğrenmekte hakki
Ee peki biz nasil ogrenecegiz? Madem ogrenemeyeceginiz bir durum niye bize anlatip da merakta birakiyorsunuz? Hih
of cok karisik durum , gercek dedem annemi taniyor olsaydi ve kizi oldugunu bilseydi sahiplenmezmiydi ? varligimizdan bile haberi yok bence , haberi olsaydi simdiye kadar merak edip aramazmiydi . annem 4 yasindayken ayrilmislar o koyden baska bi yere tasindilar ondan sonra nenem bidaha gercek dedemle gorustumu bilmiyorum .
annem durup dururken bana anlatmadi dedemin gercek dedem olmadigini yengemle konusurken duydum ilk once yanlis anladim nenemin eskiden kumasi vardi o kadinin kizimi diye anladim sonra anlatilar bana dedem gercek dedem olmadigini .
bende diyorum anneme sor artik diye ogrenelim gercek baban kim diye neden bekliyor bilmiyorum cesaretmi edemiyor nenemi yillardir gormuyor kesinlikle gormekte istemiyor, ama mecbur bi sekilde sorup ogrenmemiz lazim
Hakikaten tecavüz de olabilir gercekten ama işin tuhaf yani taaa o zamanlar bebegin baskasindan oldugunu nene nasil anlamis? Yani dedenizle cinsel hayatlari yok muymus acaba? Eğer oyleyse bütün hepsi farkli bir kisiden ve dedeniz de biliyor olabilir gibi geldi..
dna testi ile ilgili yanlışınız var yanlış bilgilendirilmiş olmalısınız.o testlerin yapılabilmesi için saç tırnak vs yetmiyor ayrıca karşı tarafın rızası olmadan imkansız.hatta size açıklamasını da gösterebilirim.
Babalık testini hangi örneklerden çalışıyorsunuz?
Babalık testini, babadan ve çocuktan alınan kan örnekleriyle çalışıyoruz.
Babalık testini saç, tırnak, ağız mukozası gibi materyallerle çalışabiliyor musunuz?
Babalık testini baba ve çocuk, istenirse anneden, alınan kan örnekleriyle çalışıyoruz. Babalık testinin çalışılması için resmi anne ve/veya babanın onayı gerekli olduğundan; saç, tırnak gibi ebeveynlerin rızası olmadan edinilmesi mümkün olan materyellerle çalışmayı etik bulmadığımız için kabul etmiyoruz.
Ogrendiginizde lutfen bize de soyleyin rica ederim..
dna testi ile ilgili yanlışınız var yanlış bilgilendirilmiş olmalısınız.o testlerin yapılabilmesi için saç tırnak vs yetmiyor ayrıca karşı tarafın rızası olmadan imkansız.hatta size açıklamasını da gösterebilirim.
Babalık testini hangi örneklerden çalışıyorsunuz?
Babalık testini, babadan ve çocuktan alınan kan örnekleriyle çalışıyoruz.
Babalık testini saç, tırnak, ağız mukozası gibi materyallerle çalışabiliyor musunuz?
Babalık testini baba ve çocuk, istenirse anneden, alınan kan örnekleriyle çalışıyoruz. Babalık testinin çalışılması için resmi anne ve/veya babanın onayı gerekli olduğundan; saç, tırnak gibi ebeveynlerin rızası olmadan edinilmesi mümkün olan materyellerle çalışmayı etik bulmadığımız için kabul etmiyoruz.
of cok karisik durum , gercek dedem annemi taniyor olsaydi ve kizi oldugunu bilseydi sahiplenmezmiydi ? varligimizdan bile haberi yok bence , haberi olsaydi simdiye kadar merak edip aramazmiydi . annem 4 yasindayken ayrilmislar o koyden baska bi yere tasindilar ondan sonra nenem bidaha gercek dedemle gorustumu bilmiyorum .
annem durup dururken bana anlatmadi dedemin gercek dedem olmadigini yengemle konusurken duydum ilk once yanlis anladim nenemin eskiden kumasi vardi o kadinin kizimi diye anladim sonra anlatilar bana dedem gercek dedem olmadigini .
bende diyorum anneme sor artik diye ogrenelim gercek baban kim diye neden bekliyor bilmiyorum cesaretmi edemiyor nenemi yillardir gormuyor kesinlikle gormekte istemiyor, ama mecbur bi sekilde sorup ogrenmemiz lazim
Iyi de sonuçta 4 yaşında ayrılmışlar koyden.Annene hamile kalınca mutlak şüphe duymuştur acaba benden mi eşinden mi diye.uzgunum ama dedigim gibi ya tecavüz olayı ya da gerçek deden korkagin teki aldatma da ortaya çıkacak diye susmus, arastirmamis. Ayrıca belki deden de sonradan öğrendi yoksa niye koyden taşınır ki?
Yahu ben anlamadım ki? Annen neneyle niye gorusmuyorlar? gorusmuyorsa dedeyle nasıl görüşüyor? dedeyle de gorusmuyorlar sa test için gerekli örneği nasıl aldı? nasıl test yaptığını da mı bilmiyorsun? Tırnak mi saç mi hangi örneği kullanmış ki?
Neden direk evlatlık olmadığını iddia ediyorsunuz? Nerden biliyorsunuz olmadığını?
Neden böyle bir test yapma gereği duydunuz?
Aklima takilan sorulari neden sormayayim? Ayrica benden daha cok soru soran arkadaslar var onlara neden tepki gostermediniz?neden bukadar soru sorma geregi duydunuz?
Aklima takilan sorulari neden sormayayim?
Benden daha cok soru soran arkadaslar var. Saldirir gibi sormadim gayet netti benim sorularim..ne bilim oyle saldirir gibi sordunuzda .
Benden daha cok soru soran arkadaslar var. Saldirir gibi sormadim gayet netti benim sorularim..
ne bilim oyle saldirir gibi sordunuzda .
Neden saldirir gibi sormus olsun ki? Kizcagiz ogrenmek icindl detayli soruyor. Valla bu iş çözülmez. Kimse gidip sormaz. Belki de gercekten anneniz evlatliktir. Ya da nenenizin kumasinin cocugudur. O yuzden sevmemistir..
gercek dedem acaba biliyormu bilmiyormu nenemi hamile biraktigini . dedem ogrenmis olsa koyden ayrilmaz karidan ayrilirdi bence .
annem hem annesiyle hem babasiyla gorusmuyor . sac sakal , yengem aldi
Ama iste neyden suphelendiniz, sizin yasam tarzinizdaki bir insan icin boyle durumlar cok ucuk durumlar.bana oyle geldi ozaman .
insan suphlenenince test yapma geregi duyuyor iste
Öyledeme erkekler bu konuda daha ffarklı düşünebilir. Ya adamı oldurecekti ya da ortaya çıksa her halukarda rezil olacaktı. Susmus olabilir.ayrica o zamanlar evlatlik testleri bu kadar ileri değildi yani belkide böyle seri bilmiyordu? Emin olmadigindan ordan gitmeyi tercih etti.dedigim gibi belki tecavüz olayı o yüzden konuyu kapattılar. Vs.vs.hersey olabilir.neneye sormaktan başka çare yok.
peki nene için neden test yapmıyorsunuz? o kismi anlayamadım. Ayrıca anne onlarla yıllardır gorusmuyorlar önemli bir sebep olmalı o vakit sen neden görüşüyorsun? zaten ben olsam nenemden önce anneyi sorguları. Burada kafanda kuracağı anneni sıkıştır onu niye yapmıyorsun? bildiklerini söylemezse neneye konusucam mecbur de?o da olmadı yengemi sıkıştır.
Yani olaylar hiç aciklayici değil ve aciklayici olmasi için hicbirsey yapmıyorsunuz? ne sen ne annen.ben olsam öğrenen kadar anneyi didiklerdim yani.burada boşuna vakit kaybetme bence..
Sana son tavsiyem anne babalarını kaybeden yada evlatlarını onların başvurdukları dna bankasına başvurun. Birileri anneni aradı ise kan örneği bırakmış olabilir.
Ama iste neyden suphelendiniz, sizin yasam tarzinizdaki bir insan icin boyle durumlar cok ucuk durumlar.
Annenizin neden suphelendigini ogrenin siz once.
Kimse yok yere boyle bir seyden suphelenmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?