evet nenemle dedem koyde yasiyordular , yani gercek dedem belki koyde yasiyor olabilir eger hala hayattaysa
anne dedemiz
evet olabilir ama insallah oyle degildir tanimak isterim
sac telide olabilir hatta su ictigin bardagan kenarindan bile dna testi yapilir , kan almak zorunda olsak dedemde merak ederdi napacaksiniz kanimi diye . annem gercek babasini bulmayi benden cok istiyor ve arastirmak istiyor . yasli basli adamin hayati zehir olmasini bende istemiyorum bu yuzden ogrenmesini istemiyorum . keske yalan olsaydi konum neyin kafasiyla sahte konu acim . annem nasil ogrendi soylemedi ben annemden ogrendim .
Tabi canim da hani bence 50 yil oncesinin nüfus kayitlarindan bulabilirsiniz. O köyün yani. Onun için söyledim.
adini bile bilmiyorum gercek dedemin , adini bilsem bulmasi daha kolay olurdu , koy kucuk bi yer sonucta nerdeyse herkes birbirini taniyor
Bak bu işin ucundan bir tanidik cikabilir. Dedeniz askere ne zmaan gitmis bi bunlari öğrenin bakalim. Belki de o zamanlar yani. Annenizin dogum zamaniyla ortusuyor mu diye bakin. Ya da o zamanlar uzaga calismaya gitmis mi. Off kafam allak bullak oldu..
Evet bu dediklerinden bazı testler yapılıyor ancak oranlar nedir?Bu çok önemli!
Ayrica nene ve dede aynı köylü mu(evlenmeden önceki yaşadıklarıyer bakimindan) ya da akraba evliliği var mı?
Ve anne baban içinde aynı sorular önemli? Ve anneniz ilk çocuk mu? Evlendik leri gibi mi anneniz olmuş?
Gerçek dedeninkimoldugunu oöğrenmenin enkesin yolu neneye soracaksiniz mecbur dedenin olmadığı vakit.inkar ederse dna testi yaptirdigi nizi söylemezse öğrenmek için dedeye sormanız gerektiğini soyleyin.Ve söyleyen kadar yanından ayrılmayın. O anki ruh hali ile birsey yapmasın kendine.Onun için başta güzellikle aranızda sır olacağını kimseye soylemeye cebini söylemeniz lazım. Bu yaştan sonra rezil olmak istemeyecektir.
Yalnız anneniz kimden öğrenmiş. Bu olayı bildiğin göre kimin olduğunu da biliyordur.Ve bence bu aldatma olayı o kadar da sır değil annen öğrendiğini göre. Anneden mutlaka o kişiyi öğrenip onu sıkıştırma lazım. Neneye sormadan önce. Kadın yaşlı direk sorsanız kaldıramayabilir de.
Bunu ancak nene cozucek..gecmis bir bir dokuçek...
Baska yolu yok
Dayinla sevgili olamazsın da kuzeninle olursun...bir kaç sayfa önce yazdım... Dünya bu olur mu olur
[/QUOTE]konuyu cok uzatıp kafanızı bulandırmak ıstemıyorum kusura bakmayın. kuzen evlılıklerıne cok karsı olsamda, su durumda kuzenınıze asık olmanız daha masum duruyor. belki de 20-30 yaslarında dayınız var. Anne farklı olsa ıhtımal yok derdım bıyolojık olarak ama baba farklı olunca kucuk dayı teyzeler mumkun maalesef..
evet ayni koyden akraba evliligimi orasini bilmiyorum . annem ilk cocuk degil , ama annem cocuken kendini evlatlik gibi hisetigini soyluyor nenem diger cocuklarina annemden farkli davranirmis .
orasida dogru nenemden ogrenebiliriz dedemin adini fln ztn annem annesine hesap sormak istiyor ama uzun zaman gorusmuyorlar bile , ama dedemin ogrenmesini istemiyorum adam cok kotu olur .
Bu nenenin numarasini versene eheheh.
Ya ne kadar sakinsiniz. Sabaha kadar uyuyamam bak. Neden nenenize sormuyorsunuz?
"Bak yaslanmissin, ölümle burun buruna gelmissin nene, bu sırrı kendinle mezara götürme, o adam kimdi ?" falan deyin.
bu nenenin numarasi bende bile yok hatta numarasi varmi bilmiyorum bile.
bizimde psikoloji alt ust olmadi degil yani .
ben cesaret edemem birak annem sorsun ya
Dedenize söylememeniz onun sağlığı ve aranızdaki dinamikler açısından daha iyi olur.
Ama konunuza hiç şaşırmadım.
Gelişmemiş çoğu ilimizde o kadar çok rastladığımız bir olay ki sağlık taramalarında. Mesela babada bir genetik hastalık var, çocuklarının hepsinde olmak zorunda. Ama bir tanesinde yok.
Veya bir hastalık için yapılan kontrolde bir bakıyoruz akraba değiller.
Geçmişteki kapalı toplum yapısı, boşanmanın zor veya imkansız oluşu, bastırılmış cinsel duygular bunlara sebep olmuş gözüküyor.
Biz dayıyı kuzeni beraber aşkı sevgiliyi düşündük surda bir saatte de bu nene bunu yıllarca niye hic düşünmedi acaba...
Ben olsam çoktan nenenin başına çöküp eee konuş bakalım ihtiyar demiştim bile
Neneyle gorusmuyorsunuz yani, himmmm. Bence git sen sor. Geleceginiz icin cok onemli bir konu bana göre. Kesinlikle sormalisin..
evet ayni koyden akraba evliligimi orasini bilmiyorum . annem ilk cocuk degil , ama annem cocuken kendini evlatlik gibi hisetigini soyluyor nenem diger cocuklarina annemden farkli davranirmis .
orasida dogru nenemden ogrenebiliriz dedemin adini fln ztn annem annesine hesap sormak istiyor ama uzun zaman gorusmuyorlar bile , ama dedemin ogrenmesini istemiyorum adam cok kotu olur .
yok fazla gorusmuyoruz en son bayramda gordum oda dedem icin gittim sadece . ben soramam ki annem annesinden once bana kizar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?