dede(leri)m

Evet bu dediklerinden bazı testler yapılıyor ancak oranlar nedir?Bu çok önemli!

Ayrica nene ve dede aynı köylü mu(evlenmeden önceki yaşadıklarıyer bakimindan) ya da akraba evliliği var mı?
Ve anne baban içinde aynı sorular önemli? Ve anneniz ilk çocuk mu? Evlendik leri gibi mi anneniz olmuş?

Gerçek dedeninkimoldugunu oöğrenmenin enkesin yolu neneye soracaksiniz mecbur dedenin olmadığı vakit.inkar ederse dna testi yaptirdigi nizi söylemezse öğrenmek için dedeye sormanız gerektiğini soyleyin.Ve söyleyen kadar yanından ayrılmayın. O anki ruh hali ile birsey yapmasın kendine.Onun için başta güzellikle aranızda sır olacağını kimseye soylemeye cebini söylemeniz lazım. Bu yaştan sonra rezil olmak istemeyecektir.

Yalnız anneniz kimden öğrenmiş. Bu olayı bildiğin göre kimin olduğunu da biliyordur.Ve bence bu aldatma olayı o kadar da sır değil annen öğrendiğini göre. Anneden mutlaka o kişiyi öğrenip onu sıkıştırma lazım. Neneye sormadan önce. Kadın yaşlı direk sorsanız kaldıramayabilir de.

Tabi canim da hani bence 50 yil oncesinin nüfus kayitlarindan bulabilirsiniz. O köyün yani. Onun için söyledim.

adini bile bilmiyorum gercek dedemin , adini bilsem bulmasi daha kolay olurdu , koy kucuk bi yer sonucta nerdeyse herkes birbirini taniyor

Dayinla sevgili olamazsın da kuzeninle olursun...bir kaç sayfa önce yazdım... Dünya bu olur mu olur

konuyu cok uzatıp kafanızı bulandırmak ıstemıyorum kusura bakmayın. kuzen evlılıklerıne cok karsı olsamda, su durumda kuzenınıze asık olmanız daha masum duruyor. belki de 20-30 yaslarında dayınız var. Anne farklı olsa ıhtımal yok derdım bıyolojık olarak ama baba farklı olunca kucuk dayı teyzeler mumkun maalesef..[/QUOTE]

adini bile bilmiyorum gercek dedemin , adini bilsem bulmasi daha kolay olurdu , koy kucuk bi yer sonucta nerdeyse herkes birbirini taniyor

Bak bu işin ucundan bir tanidik cikabilir. Dedeniz askere ne zmaan gitmis bi bunlari öğrenin bakalim. Belki de o zamanlar yani. Annenizin dogum zamaniyla ortusuyor mu diye bakin. Ya da o zamanlar uzaga calismaya gitmis mi. Off kafam allak bullak oldu..

Bunu ancak nene cozucek..gecmis bir bir dokuçek...

Baska yolu yok

evet ayni koyden akraba evliligimi orasini bilmiyorum . annem ilk cocuk degil , ama annem cocuken kendini evlatlik gibi hisetigini soyluyor nenem diger cocuklarina annemden farkli davranirmis .

orasida dogru nenemden ogrenebiliriz dedemin adini fln ztn annem annesine hesap sormak istiyor ama uzun zaman gorusmuyorlar bile , ama dedemin ogrenmesini istemiyorum adam cok kotu olur .

Bunu ancak nene cozucek..gecmis bir bir dokuçek...

Baska yolu yok

Bu nenenin numarasini versene eheheh.
Ya ne kadar sakinsiniz. Sabaha kadar uyuyamam bak. Neden nenenize sormuyorsunuz?
"Bak yaslanmissin, ölümle burun buruna gelmissin nene, bu sırrı kendinle mezara götürme, o adam kimdi ?" falan deyin.

Dayinla sevgili olamazsın da kuzeninle olursun...bir kaç sayfa önce yazdım... Dünya bu olur mu olur

desene bundan sonra asik oldugum cocugun tum sulalesini arastirmam gerekiyor veya baska bi memleketten birini bulmam lazim

[/QUOTE]

bende cok karsiyim akraba evliligine . yanliz burda bahsettigimiz dede babamin babasi degil annemin babasi

Dedenize söylememeniz onun sağlığı ve aranızdaki dinamikler açısından daha iyi olur.

Ama konunuza hiç şaşırmadım.

Gelişmemiş çoğu ilimizde o kadar çok rastladığımız bir olay ki sağlık taramalarında. Mesela babada bir genetik hastalık var, çocuklarının hepsinde olmak zorunda. Ama bir tanesinde yok.

Veya bir hastalık için yapılan kontrolde bir bakıyoruz akraba değiller.

Geçmişteki kapalı toplum yapısı, boşanmanın zor veya imkansız oluşu, bastırılmış cinsel duygular bunlara sebep olmuş gözüküyor.

bu nenenin numarasi bende bile yok hatta numarasi varmi bilmiyorum bile.
bizimde psikoloji alt ust olmadi degil yani .
ben cesaret edemem birak annem sorsun ya

Biz dayıyı kuzeni beraber aşkı sevgiliyi düşündük surda bir saatte de bu nene bunu yıllarca niye hic düşünmedi acaba...
Ben olsam çoktan nenenin başına çöküp eee konuş bakalım ihtiyar demiştim bile

bu nenenin numarasi bende bile yok hatta numarasi varmi bilmiyorum bile.
bizimde psikoloji alt ust olmadi degil yani .
ben cesaret edemem birak annem sorsun ya

Neneyle gorusmuyorsunuz yani, himmmm. Bence git sen sor. Geleceginiz icin cok onemli bir konu bana göre. Kesinlikle sormalisin..

dedeme soylemek istemem ztn , dedemi cok severim bu zamana kadar o dedelik yapti bana ona kiyamam ki .

ne berbat bi dunya ya

inan benim yapmak istedigimde senin dediginden kim bu adam diye hesap sormak istiyorum ama susmak zorundayim .

Neneyle gorusmuyorsunuz yani, himmmm. Bence git sen sor. Geleceginiz icin cok onemli bir konu bana göre. Kesinlikle sormalisin..

yok fazla gorusmuyoruz en son bayramda gordum oda dedem icin gittim sadece . ben soramam ki annem annesinden once bana kizar valla

Simdi o zaman oranlara bakıcaksizniz eğer ki çok ciddi bir fark yoksa dedenin akrabalarından olma olasılığı yüksek bildiğim kadarı ile.testi yaptirdigi niz yerle bu tarz kafanızdaki leri konuşun!

Anneniz kendisine söyleyen kişiyi neden sikistirmiyor? Bence dedenin başka biri olduğunu bilen kimin olduğunu da bilir.Hem neden bu kadar zaman sonra söyleme gereği duymuş?

Ayrıca dedenin ogrenmesini gerek yok.Neneye de gerçeği soylemeye cengiz ancak ne olur ne olmaz öğrenelim deyin? Zaten gerçek dedeyi bulduğunuz da onunda annenizi nüfusuna kendinden razi olarak alacağını zannetmiyorum. Alacak olsa şimdiye kadar şüphelenip almak isterdi.O yönden de dede öğrenmez sonuçta o kadar yaşlı olan insanlar bu saatten sonra bu olayı açık edip rezil olmak istemez.istese idi şimdiye çoktan olurdu.

Şimdi gerçek dede çok büyük ihtimal tanıdık biri? Ve nene anneye üvey evlat gibi davranıyor. Bu durumda aklıma gelen neneye kötü davranmayin sizi uzmek istemem ama tecavüz olayı sonucu anneniz oldu ise o yüzden anneneden hirsini almaya çalışmış olabilir?

Aşık olduğu birinden olsa idi annene daha iyi davranabilirdi ama sonunda esine ve diğercocuklara kkarşı vicdanı sızladıysa kendi hatasini anneden çıkarmaya çalışmış olabilir.Ama bu durumda gerçek dede tanıdık ise anneni seviyor olmasi lazim.anneni kucukken ya da sonradan hatırladığı baba dışında kendini seven ilgilenen biri varmiymış?

Yani olayları çok eksik anlatıyorsun? tamam annen kimin söylediğinissöylemem olabilir.ama mutlaka daha fazlasını anlatmis olmalı sana.durup dururken kızım deden gerçek deden değilmiş demedi dimi?

Hakikaten tecavüz de olabilir gercekten ama işin tuhaf yani taaa o zamanlar bebegin baskasindan oldugunu nene nasil anlamis? Yani dedenizle cinsel hayatlari yok muymus acaba? Eğer oyleyse bütün hepsi farkli bir kisiden ve dedeniz de biliyor olabilir gibi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…