Dedektif hanımlar bir bakın, facebook muhabbeti

face den virüs bulaşmış onun yerine kadınlara mesaj mı atıyomuş bahane süper ya çok orjinal. arkadaşım atmıştı yalanından çok daha düşünülmüş. hep derim kadın hissediyosa doğrudur. karısı farketmiş ,olay virüsün üstüne atılmış ve gece ikilere kadar dışarda. var bişeyler. ama sen karışma kesinlikle takip et sadece faceden o kadar. mesajları abla sıkı takiple elde eder yakında zaten

Olayin ayrintilari onemli,kadin nasil ogrenmis..oyle bir sey olsa tepkisi ne olur ogrenirdim.Sanırım ben olsam yardım ederdim, evlilikleri devam eder etmez,ama sonuçta 3 çocuk ve 1 kadının hakkı yeniyor göz gore gore..sanırım bu haksızlık karşısında susmazdim..O kart zampara da bir b.k diyemez sana ,o haltlari karıştırmadan önce düşünecekti..

Özel dedektiflik denen firmanın reklamını yapan bir zavallıyım ! Kendilerini asla önermiyorum bize paramızı da vermediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablacım virüs insan gibi düşünebilen bir canlı olmadığına göre muhabbet edebilme gibi bir ihtimali mümkün değil, en fazla link vs gönderebilir ona göre programlanmış bir şeydir, kendisi konuşmuş işte face bilmeye gerek yok de yeter bence.

eğer terk edecek potansiyeli yoksa karışmayın boşverin adam kadına hırs almak için şiddet falan uygulayabilir kadının ağzından laf al diyelim ki gerçekten eşin atıyor ne yaparsın falan de baktın kadın olduğu yerde sayacak beraber facebook a girin adamı ara onun haberi yokken engelle kırk kere de arasa bulamaz zaten

Konu eskiymis ama yazmadan gecemeyecegim. Sitede oturuyosunuz evinizde yardimci vs var yani belli bir gelir duzeyiniz var ama siz oturum yardimcilarinizin dedikodusunu yapiyosunuz. Gece 12 de cikiyosa nolmus siz de gece 12de girmssinz siz de yanlis bir sey mi yaptnz sizin de arkanjzdan 12lerde eve geliyor mu desinler??? Ben boyle vizyonsuzluk gormedim yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…