- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
evet biliyorum ama yorum falan da yapıyormuş begeniyormus vs. genel olarak yaniSosyal medyada bulsanız da mesajlaşmalarını göremezsiniz ki
Ne adamın geç gelmesi sizin konunuz ne de bilgisayarda nereye girdiği.Ben bilmiyorum beni karıştırma de geç.BİLMEM KM gösterdiyse,gitsin o bilmem kime sorsunMerhaba kızlar. Size bir konuda danışmam lazım çünkü benim elimden bir şey gelmiyor beni de ilgilendirmiyor aslında konu ama biri bana sordugu icin ne yapacagımı bilemedim.
Şimdi bizim evde calısan bir abla var. Onun eşi de bizim sitenin bahçe işlerine falan bakıyor. Ben birkaç kere eve geç döndüğüm zaman otoparktan cıkarken sitenin o sosyal tesis denilen kısmından bu ablanın eşinin çıktıgını gördüm. Bu saatte ne alaka falan diye dusundum anneme söyledim öyle laf arasında o kadar. Bu birkaç kere oldu ve saat 11 buçuk 12 falandı gece.
Neyse, annem de birkaç kere balkonda otururken bizim ablanın eşini görmüş siteden çıkarken, ama bu sefer saat daha da geç, 1 buçuk 2 falanmış.
Bazen bu abla gelmedigi zamanlarda, işi varsa falan o gün, onun bir akrabası geliyor bize onu da tanıyoruz zaten yan eve de o bakıyor cunku. Neyse, bir gün annemle konuşurlarken annem söylemiş ya ayşenin eşini görüyorum gece siteden çıkarken gece de mi çalışıyor falan diye. Bu akraba olan abla da demiş ki "yok o çalışmıyor sadece içerideki bilgisayar odasında genelde bilgisayarı kullanıyor geç saatte eve dönüyor o saatte ne yapıyorsa artık chat mi ben bilemem". Annem de bana söyledi ama bizim asıl ablaya söylemedik bir şey tabii ki kadını şüphelendirmeye gerek yok. Sonuçta kadın kocasının eve geç geldiginin farkındadır ama adam ne diyor bilmem.
Ben bu akraba olan ablayı çok sevmiyorum açıkçası biraz iftira da atmış olabilir diye çok da itibar etmedim söyledigine, ama kendim de gördüm gerçekten adam geç saate kadar sitenin bilgisayar odasında takılıyor.
Bu kısma kadar bir sorun yok. Bugun sabah bize gelen asıl abla bana dedi ki "ali abinin arkadaşlık sitesi varmış orada hesabına virüs girmiş onun adına başka kadınlara yazıyormuş falan dün bilmem kim gösterdi kavga ettik kıyamet koptu. Evde bilgisayar da yok ben onun telefonunu karıştırdım anlamadım nasıl yapılıyor ama sen göster bana, bana da aç o siteden takip edecegim onu kiminle konusuyor diye" dedi. Allah dedim ne yapacagım. Ben de bilmiyorum benim de yok facebookum dedim, gel birlikte bakalım bulalım sen anlarsın dedi de gerçekten ben karışmak istemiyorum o öyle diyince bakarız bir ara simdi bilgisayarda isim var falan dedim ama soruyor surekli işin bitince bakalım mı, açalım mı dıye.
Ne yapacagım bilmiyorum, adam gerçekten bir şey yapıyorsa da bunu deşip öğrenince evi terk etmeyecegine göre, üç küçük cocugu var cunku, ama bayagı kötüydü bugun, teselli mi etsem ne yapsam bilemedim elimden bir sey de gelmez beni ilgilendiren bir konu da degil ki
evet bugun cok morali bozuktu anlattı uzuldu aglayacaktı neredeyse, ben de daha önce duyduklarımı gördüklerimi düşündüm üzüldüm kadının haline. benden yirmi yas buyuk koca kadın, calıstıgı evin sahibine gelip böyle seyler anlatıyorsa demek ki gerçekten bir sıkıntısı vardır, bana ne diyemedim.. yardım edebilecegim bir sey de yok maalesef sadece derdini dinleyebilirim, ama baska bir ise karısmam zaten, sonra adam gelip karımın aklına sen soktun dıye benimle ugrasır.konuyu okurken sana ne ki deyip durdum..
ama kadıncağız yardım istemiş bence anladığınız kadar yardım edin konuşun.. yazık size güvenip anlatmış destek olmalısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?