Dedektif mi tutsam :(

prettyroza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
3
0
1
40
mrb arkadaşlar 2 senelik evliyim ve 5 aylık hamileyim ve büyük ihtimalle kocam beni aldatıyor.bunu ispatlamak istiyorum.telefonundan geçmişe baktım ve bir sitede kızlarla konuşma mesajları gönderdiğini gördüm.ama kesinlikle kabul etmiyor,iş yerinde üst düzeyde çalıştığı için sadece onlar telefon taşıyabiliyor ,telefonu iş yerinden arkadaşına verdiğini onun girdiğini söylüyor.benim için, sıkıntıdan biriyle netten konuşması büyük bir problem değil ama görüşüyor mu bunu bilemiyorum.ne yapmalıyım şu an memleketimdeyim 15 gün ayrıyız. peşine adam takmayı bile düşünüyorum.onu takip etmem imkansız bu durumumda. savcı bir arkadaşım var tlfn konuşmalarını dinlettirmek istiyorum ama bu konuyu emin olmadan kimseye anlatmak istemiyorum.türlü türlü şeyler geliyor aklıma. bebeğimiz olacak şu an cok hassas bir dönemdeyim yuvamı hiç yoktan yıkmak istemiyorum. 2 yıldır mutlu bir evliliğim var başka bir sıkıntım yok,beni benden daha cok düşünür,şefkatlidir,bebeğimiz olacak gelecekle ilgili planlar yapar sürekli ,bu yüzden hiç yakıştıramıyorum.

Sıkılınca biriyle netten konuşmadı problem değil mi ?
Telefonda ki dökümlere bakmanı öneririm ki hiç bir insan başkasının telefonundan başka kızlara mesaj atmaz kanımca.

Düşündüğünüzün yasalara aykırı olma ihtimali çok yüksek. Onu söyleyeyim de başınız yanmasın. Ama telefon işini ciddiye alın, bir şekilde ispatlamasını isteyin ki bunu yapamayacaktır. Peşine adam takmaktan ziyade bence eşinizin bu yaptığını kabullenmeli ve sindirip sindiremeyeceğinize; devam edip etmeyeceğinize karar vermelisiniz. Zor bir durum. En az hasarla atlatırsınız umarım.

teşekkür ederim önerileriniz için.hiç bir şekilde kabul etmiyor hatta yeminler içiyor.suç üstü yakalasam bir şekilde ödeticem yaptıklarını.

teşekkür ederim önerileriniz için.hiç bir şekilde kabul etmiyor hatta yeminler içiyor.suç üstü yakalasam bir şekilde ödeticem yaptıklarını.
Daha ne yakalayacaksınız bilmiyorum ama daha fazlasına ihtiyacınız varsa çekirge bir sıçrar, iki sıçrar.. Hiç merak etmeyin.

bir program buldum telefondaki tüm dökümanları takip edebileceğim onu satın almayı düşünüyorum.

bence kuruntu da olabılır düşüceniz çünkü biraz hassas bir dönmdesiniz şu an sadece kendınızı ve sağlığınızı düşünün

Sanırım sadece sanaldan aldatması sorun teşkil etmiyor. Fiziksel olarak aldatıp aldatmadigindan emin olmak istiyorsunuz değil mi?

Canım çok yakın bir tanıdığım kendi iç dünyasında kurduğu paranoyak bir bakış nedeniyle yuvasını yıkma noktasına getirdi. Boşanma davaları açıldı. Herşey "aradım niye açmadın", "nerdesin" ile başladı. Sonra konum at, resim at, evde misin, niye atmıyon diye başladı. Suçlu olarak bulduğu ise Facebook üzerinde iş yerinden bi kızın profiline bakmış herhalde, sormuş, iş yerinden arkadaş demiş. E bi bakıyorsun başka delil yok. Bakmış, bakmasında ne sakınca olabilir. Biz bile aaa bu kim deyip bakıyoruz. Ama bu olayı "beni onla aldatıyor" olayına kadar getirip dağları yıktı. Elle tutulur ne delili var ne birşey. Artık boşanma "aldatıyor" dan, evin ihtiyaçlarını karşılamıyordu ondan boşanıyoruza döndü. Yani nerden nereye.

Gelelim senin durumuna. Yazmış etmiş ama anladığım kadarıyla ortada net birşey yok. Bence eline net birşey geçene kadar kafanda çok birşey düşünme. Çünkü düşündükçe iç dünyanda bunu büyütüp takıntıya ve ordanda inanca çeviriyorsun. Kadın / Erkek illaki birbiriyle konuşur ama bu bariz sapıklık, münasebet, arzu, istek gibi duygulara bürünürse sıkıntılıdır. Böyle birşey er ya da geç karşına çıkıp patlak verir. Bence içini ferah tut.

Erkeklerin hamilelik donemlerinde eslerinden uzaklastigindan bahsedilir hep belki sadece sizin hamilelik doneminizle ilgili bir sorundur bide neden 15 gun ayrisiniz keske birakmasaydiniz hem durumlar boyle hemde 15 gun ayri tehlike canlari bence

Siz kendiniz bir dedektif gibi takip edebilirsiniz biraz daha gözü açık olun kadın isterse herşeyi i yapar

Dedektifler çok pahalı bildiğim kadarıyla hiç gerek yok inanın kendiniz çok daha güzel keşfedebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…