mrb arkadaşlar 2 senelik evliyim ve 5 aylık hamileyim ve büyük ihtimalle kocam beni aldatıyor.bunu ispatlamak istiyorum.telefonundan geçmişe baktım ve bir sitede kızlarla konuşma mesajları gönderdiğini gördüm.ama kesinlikle kabul etmiyor,iş yerinde üst düzeyde çalıştığı için sadece onlar telefon taşıyabiliyor ,telefonu iş yerinden arkadaşına verdiğini onun girdiğini söylüyor.benim için, sıkıntıdan biriyle netten konuşması büyük bir problem değil ama görüşüyor mu bunu bilemiyorum.ne yapmalıyım şu an memleketimdeyim 15 gün ayrıyız. peşine adam takmayı bile düşünüyorum.onu takip etmem imkansız bu durumumda. savcı bir arkadaşım var tlfn konuşmalarını dinlettirmek istiyorum ama bu konuyu emin olmadan kimseye anlatmak istemiyorum.türlü türlü şeyler geliyor aklıma. bebeğimiz olacak şu an cok hassas bir dönemdeyim yuvamı hiç yoktan yıkmak istemiyorum. 2 yıldır mutlu bir evliliğim var başka bir sıkıntım yok,beni benden daha cok düşünür,şefkatlidir,bebeğimiz olacak gelecekle ilgili planlar yapar sürekli ,bu yüzden hiç yakıştıramıyorum.