Dedem kanserden vefat etti

bombshell

Merhaba,ben yaşayan ölü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.856
2.811
158
Merhaba,dedem kanserden vefat etmiş bugün,annem onun yanına gitmişti,3-4 saat önce verdi haberi.
Zaten üzgündüm son defa bizi görmek istemiş ama gidemezdik yanına,okulumuz,sınavlarımız bilet parası vs.
Canım dedem benim hastaneden çıkmak istediğini doktora söyleyince doktor itiraz etmiş dedem de demiş ki o zaman "ben ilk geldiğimde umut etmiştim belki kurtulurum diye,ama kurtulamıyacam,bari evimde öleyim demiş.
Allah'ım çok acı bir şey bu ,canım dedem benim, öleceğim korkusuyla gece uyku bile uyuyamıyormuş,ilaçlarla uyuyormuş.
Son zamanlarda vücududa çok ağrımaya başlamıştı zaten bitanem benim,senin için hep dua ettim gene edicem,günahın varsa Allah affetsin,Allah rahmet eylesin,çok seviyorum seni hepimiz üzgünüz ve senin için dua ediyoruz yeşil gözlüm.
Sizlerden isteğim en azından bir dua edebilir misiniz?Allah kimseye hele hele kanser gibi bir hastalıktan dolayı acı yaşatmasın,görüyorsunuz hayat ne kadar kısa,saçma sapan sorunları takmak yerine her dakika dolu dolu yaşayın..

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin arkadaşım, ölüm karşısında ne dense boş...

mevla rahmet eylesin ,geride kalanlara hayırlı ömürler nasip etsin inşallah..

Başın sağolsun benim dedem de akciğer kanserinden vefat etmişti. Hemde iki ay içinde teşhis konuldu iki ay sonrada vefat etti. Kanser çok berbat Allah çektirmeden alsın herkesin canını. Büyüklerimiz hep derdi 2 gün yatak 3. gün toprak diye. Allah mekanını cennet etsin.

başın sağolsun.bende kanserden babannemi kaybettim.gerçekten çok zor bi durum.allah sabır versin.mekanı cennet olsun.

online forumdan takip ederken gördüm yazmak istedim.Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin... sizlere uzun ömürler versin.....

bende birkaç ay önce kaybetim dedimi mide kanserinden.gerçekten çok zor.gözünün önünde eriyorlar.bu çok acı veriyor hem kendi evlatlarına hem torunlarına.
allah rahmet eylesin sizede sabır versin.

Hepinizden Allah razı olsun,Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin.Çok mutlu oldum dualarınıza..

Allah rahmet eylesin,Allah sabır versin size de
çok üzüldüm.

başınız sağolsun
bizim de dün yakın bi akrabamız vefat etti 6 ay komada kaldıktan sonra
daha 47 yaşındaydı 2 de çocuğu vardı
üstelik 9 ay öncede kardeşi vefat etmişti bu ölen akrabamızın onun da iki çoçuğu kaldı
ölüm cidden çok zor ateş düştüğü yakıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…