Dedem kanserden vefat etti

Mekani cennet olsun insaAllah.
Rabbim kalanlara sabir versin.
Hepimizin gidecegi yer orasi.
Ama her ölüm bize 'erken' geliyor.
Zor..
Bende babannemi yakin zamanda kaybettim..

öncelikle başın sağolsun canım arkadasım. biricik dedene dualarımı gönderdim ve her aklıma geldiğinde dua edeceğim.
seni çokkkk çokkkk iyi anlıyorum ve acını paylaşıyorum çünkü 10 gün önce canım babamı kanserden kaybettim. babama 4 sene önce teşhis kondu ama 4 sene de derdine derman olamadık. denemedğimiz bir şey kalmadı ve babam henüz 57 yaşındaydı.benim babam da yeşil gözlüydü. tevekkül sahibi ağzı dualarla vefat etti. rabbim inşallah tüm sevdiklerimizin günahlarını bağışlar kabirlerine ışık nur yağdırır. bizleri de iman ve ilime sevk eder.
doğru diyorsun arkadaşım ölüm bir an ve bizler dünya derdine düşüp asıl amacımızı unutuyoruz. saçma sapan şeylerden kalp kırıp birbirimizi üzüyoruz. eger bana burdan dedenin adını verirsen ona ismiyle dua etmek isterim. sende babam için edersen sevinirim canım kardeşim.
allah bize sabır sevdiklerimizi de cennetiyle mükafatlandırsın. tüm ümmetİ MUHAMMETE.

Canım benim ya seninde başın sağolsun,Allah babanın mekanını cennet eylesin..Bende baban için dua edicem..Dedemin adı Mehmet.
Tekrardan Allah razı olsun,ölüm zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…