dedemin fişi ne giden var mı?

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Hanımlar dedemin fişi ne giden var mı?
nasıl.gitmeye değer mi ???
Beğendiniz mi?

tabiki dert değil ama merak ettim.

Vizyona girdimiki bn daha yarin gircek diye biliyorum ama fragmani çok güzeldi

Vizyona girdi ben gittim.Orta halli bir komedi filmi idi isterseniz gidin

[QUOTosa, post: 44818410, member: 628352"]Vizyona girdi ben gittim.Orta halli bir komedi filmi idi isterseniz gidin[/QUOTE]
Nasıl yani gitmeye değer mi sizce

Evet gitmeye değer bir film isterseniz şevkat yerim dar 2 filminede bir bakın

En son gassal diye bir Türk filmine gittimo kadar kötüydü ki en az bi ssene gitmem Türk filmine falan. Önyargının dibine vurdurdu beni. Bu filmin adını da hiç duymadım. Ne olaki dedim filmmiş:)

En son gassal diye bir Türk filmine gittimo kadar kötüydü ki en az bi ssene gitmem Türk filmine falan. Önyargının dibine vurdurdu beni. Bu filmin adını da hiç duymadım. Ne olaki dedim filmmiş:)
Güldür güldür oyuncu larının filmi

Onun da fragmanını gördük tv de.
o komedi değil galiba
="atosa, post: 44818493, member: 628352"]Evet gitmeye değer bir film isterseniz şevkat yerim dar 2 filminede bir bakın[/QUOTE]
Onın

Hımm ben fragmanına bakmadın ama bildiğim kadarıyla ilk filmi komedi türündeydi
:)

şöyle bi film olsun istiyorum filme girince başından sonuna kadar kahkahalarla doya doya ağız dolusu gülmek istiyorum inşallah bi insanoglu öyle film yapar :)

Türk filmi izlemeyi bırakalı baya oldu her gittiğimde bir hayal kırıklığı yasayınca..gerçi söyle bişey esimle sürekli film izleriz yabancı.kotayı okadar yükseltmişlerki Türk filmleri sıradan geliyor

Ertuğrul on numara filmdi. Göğüs kabartıcı

Bende gitmedim ama fragmanın da güzel filme benziyor

Eşimle kardeşim benim e daha dün gittiğimiz için biraz zaman geçsin bakalım gideriz belki

Ben cuma günü gittim. Pek güldürmedi, tvdeki güldür güldür skeçleri daha komikti. Ama akıcı bir film, kötü mü değil ama orta halli bir film bence.

Hemen hemen komik sahneler zaten fragmanda gördükleriniz çok kötü değil ama orta halli gidilebilir yani ben cumartesi gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…